En fazla 1 senedir faturaliyim. Numaranın üzerinden ayda 500 TL ye falan telefon alabiliyor muyuz? Türk telekomum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yorumlara baktımda peşin al falan filan denmiş zaten peşin alabilcrk olsan bunu sormazdın. Bir yılı aşkın turkcellde çalıştım yeni çıktım sayılır inan bana orada ne dolaplar dönüyor. Almaya gittiğinde karşıda ki satış danışmanını fazla dikkate alma en önemlisi alacağın en uygun ve dayanaklı cihazı seç mağzaya gitmeden iyicee araştır yoksa satış danışmanı o ay prim alacağı cihaz hangisiyse onu sana verir. Fazla ödeyeceğin konuda haklılar😅 zaten 5 bin tlnin altındaki cihazlar 12takside kadar oluyor üstü sadece 3 taksit misal 4200tllik cihaz sana 6000 filan denk gelir. Alırsanda sana işte kulaklıtı şuydu buyduda alman lazım vs derrler boş ver sen cihazı al çık. Kasko filanda gereksiz bence
01 Yorumla- +1 yıl
:))) tesekkur ediyorum
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Almanı önermem dübeli büyük oluyor bunu göze aldıysan sıkıntı yok gelelim cevaba cihaz veya elektronik eşya alabilmek için 6 ay veya 1 yıl hattı düzgün bir şekilde kullanmak gerekiyor yani faturaları düzenli ödemiş olup hattın aramalara kapatılmamış puanın iyi olması lazım sonrasında ise tarifeye uygun cihaz seçeneklerinden bir telefon seçip faturaya yansımalı anlaşma imzalanıp cihaz alabilirsin
00 Yorumla
- +1 yıl
Faturalarını her ay düzenli olarak gecikmesiz ödüyorsan eğer belli bir kredi limitin oluşuyor ve ancak öyle alabiliyorsun. Bunu öğrenmek için müşteri hizmetlerine danış
00 Yorumla
Oğluma almıştım A32 o zaman herhangi bir yerden almak istediğimde en uygun 5000 TL ye buldum. Daha sonra 460 faturaya ek 12 ay faturaya yansıyarak aldım
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
- +1 yıl
Türk Telekom için durum aynı mı bilmiyorum. Vodafone ve Turkcell aboneleri alabiliyor. Ama taksit tutarı sanırım o kadar az olmaz. Telekom müşteri hizmetlerine sorabilirsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Operatörü arayıp hangı telefonları kac taksıtle alabılecegını sorsan en sağlıklı cevaba ulaşırsın.
Biz ne desek boş , puanını bilmiyoruz çünkü00 Yorumla Almasına alırsın da fiyatlar uçuk oluyor. Örneğin telefonun normal değeri 5000TL ise sana yaklaşık 9000 TL gibi bir ücret çıkartabiliyorlar.
00 YorumlaiPhone larda 5-6 k önden ödemeli var ama 500 ucuz 3-4 k faturaya ek oluyor 3 ay falan o da
00 Yorumla- +1 yıl
Ben iPhone 14 alabiliyorum 3 tane hemde ama ben çıkar çıkmaz ödüyorum öyle yap sende
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 300 cevap paylaştı. 24 aydan 12 aya düşürdüler taksitleri. Ona göre bütçeni ayarla
00 Yorumla- +1 yıl
3 taksit yapılıyor sanırım şimdi normalde 10 binlik telefonu 15 bine satıyorlar sakin alma
00 Yorumla Alabilirsin tabii ki ama peşinden 2 3 bin daha pahalıya denk gelir imkanın varsa peşin almanı tavsiye ederim ben 2020 de 1560 tl lik telefonu 2300 e aldım taksitle
00 Yorumla- +1 yıl
Ben mesela wodafone abonesiyim. Üzerimde 2 tane hat kayıtlı. 1 adet telefon satın aldım hat üzerinden. Ve daha 3 adet telefon alma hakkım var. Yetkililerin bana söylediğine göre...
00 Yorumla - +1 yıl
Telefonuna göre değişir yüksek model telefonlardan peşinat alıyor kalan parayı 3 taksit yapıyor vodafone öyle çıkarıyor bana şu an
00 Yorumla - +1 yıl
Deli misin sen 😂 ben bi kere aldim kol gibi girdi bana sonra taksit bitince faturaliyi da kapattım
00 Yorumla u
+1 yılAlabilirsiniz
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 457 cevap paylaştı. Hangi telefonu istiyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
Puanın yetiyorsa alabilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Türk Telekoma sorsana a*
00 Yorumla - +1 yıl
Düzenli ödeme yaptıysan alırsın
00 Yorumla - +1 yıl
Onu bir bayiye gidip kontrol ettirebilirsin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Telefoncuya sor bize ne soruyon
09 Yorumla- +1 yıl
Cevap vermek istemiyorsan vermeee zorla mı verdirtiyorumm suna bak ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Kime bakiyim kanks
- +1 yıl
Kendine bak.
- Cevap sahibi+1 yıl
Az önce baktım kanks
- +1 yıl
Yürü git ya sabah sabah
- Cevap sahibi+1 yıl
Kanka zaten yürüyom sabah sabah
- +1 yıl
Uf özele gelsene
- Cevap sahibi+1 yıl
Aaa sapık... Utanırım ben öyle şeylerden
- +1 yıl
Jjdhj
- +1 yıl
Alırsın rahat
00 Yorumla - +1 yıl
Alırsın neler nele dönüyor hele Vodafonede
00 Yorumla - +1 yıl
Hı hı
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. Hhiç tavsiye etmem
00 Yorumla- +1 yıl
Tabiki
00 Yorumla - +1 yıl
Alırsın
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı. Alabilirsin sanki
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. elbette
00 Yorumla- +1 yıl
Alabilirsin
00 Yorumla Evet tabii ki de
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında