Hattım Türk Telekom ama faturalı değil. Şu an Lumia kullanıyorum hiç memnun değilim elimden çıkarmak ve Android bir telefon almak istiyorum. Fatura ile birlikte uygun fiyata bildiğiniz güzel telefon var mı? Bir de faturalı hatta telefon alma şartları nelerdir?faturalı hat üzerine telefon alma
Ne 6 ayı yahu? hepiniz yanlış biliyorsunuz, faturalı hat üzerine telefon alma Avea için 8 aydır.
''Abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 8 ay geçen ve 8 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren ortalama 30 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile ödeyen veya, Numara Taşıma ile gelen ve geldiği operatörde faturalı olup şirketimizle abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 3 ay geçen, 3 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen ve her bir faturasının tutarı en az 20 TL olan veya, Yukarıdaki şartların sağlanmaması halinde varsa diğer AVEA bireysel faturalı hattının ödeme performansı olumlu olan Kredi Kayıt Bürosundan Sorgulanacak Risk Raporu Avea tarafından olumlu değerlendirilen bireysel faturalı müşterilerden, Hattı son 12 ay içinde çift yönlü olarak kapanmamış olan ve herhangi bir hattından ötürü ödenmemiş borç problemi yaşamayan, Aynı TCKN’ye ait hatlar ile yararlandığı toplamda cihaz kampanyası sayısı 3’ten az olan, Kampanyadan yararlanılmak istenen hat üzerinde mevcutta devam eden bir cihaz kampanyası bulunmayan, T. C. uyruklu olan, Taksitlendirilmiş borcu bulunmayan müşteriler ''
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Faturalı hattın üzerine telefon alma işlemi nasıl yapılır?
Faturalı hattın üstüne telefon alma işleminde hangi telefonu alabileceğin senin puanına bağlı olan bir şey. Geçmiş faturalarını düzenli bir şekilde ödediysen puanın yüksektir ve istediğin telefonu seçebilirsin. Sadece puanın yüksek olması yetmiyor maalesef, birkaç şart daha var.
faturalı hatta telefon alma
Faturalı hatta telefon almanın şartları nelerdir?
Faturalı hatla telefon alma şartlarının en başında faturalarını düzenli ödüyor olman geliyor. Bunun dışında kampanyaya göre değişkenlik gösterebilse de en az 6 aylık abone olman gerekiyor. Eğer bunları karşılamıyorsan kredi notunu kontrol ediyorlar, notun yüksekse veriyorlar.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olman gerekiyor.
Geçmiş hatlarında ödenmemiş borcunun olmaması gerekiyor.
Kampanyaya ve puanına göre değişkenlik gösterse de genelde hat üzerine devam eden cihaz kampanyanın olmaması gerekiyor.
Faturalı hat üzerine telefon alma şartları genel anlamda bu şekilde
Babam faturalı. Hattın üzerine bana telefon almıştı daha borcu bitmeden o telefon paramparça olmuştu şimdi son 2 ay borcu kaldı ama o bitince anneme telefon almayı düşünüyor yani bana yok
Ben 2 yıl önce tl yani kontörlü tlf kullanıyordum alalı 4 5 yıl filan olmustu 2 yıl önce vodafone musteri temsilcisini aradım sordum evet belli bir puan birkiminiz var deyip hatta puanımı söyleyip alabileceğim cihazları da bana söyledi hemen alabilirim yani dedim evet dedi bende 1 vodafone bayiine gittim kontrolü tlf faturalıya taşıyıp aynı gün bana ı phone 5s verdiler o zaman 6 6s filan yoktu daha piyasada o zamAn en pahalı cihazı aldım çıktım bu ocak 6 da 2 yıl yani ödemem bitiyor ama şimdi var mı öyle bişi bilmem ben kontrolü tlf kullanıp 3 4 yıllık hattı sürekli tl yüklerdim aylık 20 tl filan öyle puan birikmiş aldım yani
Bulasma derim bir ara ben iphone alayim demistim turkcelden fatura+telefon icinde bir hesapladim 2 sene sonra 5 milyardan fazla para odemis oluyorsun alirken ucuz gibi ama hiçde gorundugu gibi degil
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öğrenciyiz başka nasıl alalım kredi kartı ilede olmuyor özşanal gibi yerler daha fazla geydiriyor
Ben 2 yıl önce tl li hattım vardı 3 yıl filan kulandım hiç değiştirmedim sonra vodafone musteri hizmetlerini aradım bana hattımı faturalı hatta cevirdim an cihaz alabilecegimi söyledi bende vodafone bayisine gittim hattı faturarılıya çevirdim aynı gün I phone 5s aldım 6 filan çıkmamaştı bunun sebebi 3 4 yıllık kulandım tl li hat sürekli tl yükledim için puan birikmiş olmasıdı ama şimdi hala var mı öyle durum bilmiyorum
Vodafone'da 1000 TL'ye kadar olan telefonlar için minimum 6 ay, 1000 TL üstü telefonlar için 12 ay faturalı olma zorunluluğu var. Aveada öyle mi bilemem...
vodafone kullanıyorum. faturalıya geçtikten sonra 6 ay boyunca kullanma şartı vardı. yani faturanı zamanında ödeyeceksin falan. o şekilde verdiler. aveada da öyle bişey olabilir araştır bence
6 aydir vodafone faturali hat kullaman birisi varsa referans olabilir sana turkcelinde finansbanla anlasmasi var kredi cikarsa turkcell cihazi veriyor sen bircu faturayla yatiriyisun fakat 2 ay yatirmadin mi yasal takibe dusersin
faturalıya geç genede hem daha avantajlı, 6 ay onunla idare ediver ölmezsin zaten 6 ay bitincede androidli bişeyler alırsın takma kafaya tavsiyem s4 falan al ;)
Telefonum paramparça olmuştu en ucuz alınabilir bu varmış aldım direk içini bilmeden. bir fotoğraf çekiyorum yüzümde sivilce yok ama fotoğrafta yüzümde kabarık bir şeyler varmış gibi çıkıyor o kadar berbat
ben bizim orda iyi çekmeyen bir operatör kullanıyodum. diğeri çok güzel çekiyo diye numaramı taşıdım. ama diyerinin taahhütü vardı. onuda son faturaya yansıtacaklar.
En İyi Cevaplar