Hattım Türk Telekom ama faturalı değil. Şu an Lumia kullanıyorum hiç memnun değilim elimden çıkarmak ve Android bir telefon almak istiyorum. Fatura ile birlikte uygun fiyata bildiğiniz güzel telefon var mı? Bir de faturalı hatta telefon alma şartları nelerdir?
Cevabın nedir?
Ne 6 ayı yahu? hepiniz yanlış biliyorsunuz, faturalı hat üzerine telefon alma Avea için 8 aydır.
''Abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 8 ay geçen ve 8 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren ortalama 30 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile ödeyen veya, Numara Taşıma ile gelen ve geldiği operatörde faturalı olup şirketimizle abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 3 ay geçen, 3 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen ve her bir faturasının tutarı en az 20 TL olan veya, Yukarıdaki şartların sağlanmaması halinde varsa diğer AVEA bireysel faturalı hattının ödeme performansı olumlu olan Kredi Kayıt Bürosundan Sorgulanacak Risk Raporu Avea tarafından olumlu değerlendirilen bireysel faturalı müşterilerden, Hattı son 12 ay içinde çift yönlü olarak kapanmamış olan ve herhangi bir hattından ötürü ödenmemiş borç problemi yaşamayan, Aynı TCKN’ye ait hatlar ile yararlandığı toplamda cihaz kampanyası sayısı 3’ten az olan, Kampanyadan yararlanılmak istenen hat üzerinde mevcutta devam eden bir cihaz kampanyası bulunmayan, T. C. uyruklu olan, Taksitlendirilmiş borcu bulunmayan müşteriler ''13 Yorumla- +1 yıl
ben yeni geçtim aveaya vodefona faturasızdaydım g3 32 gb gold verdiler hemen :Ddd
- Soran+1 yıl
O nasıl oldu ya
- +1 yıl
meraba ben anka borcumu ödemediğimden avukatlık oldum. bazen de faturamı geç ödedim. türk telekomdan telefon alabiliyor muyum
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. Faturalı hattın üzerine telefon alma işlemi nasıl yapılır?
Faturalı hattın üstüne telefon alma işleminde hangi telefonu alabileceğin senin puanına bağlı olan bir şey. Geçmiş faturalarını düzenli bir şekilde ödediysen puanın yüksektir ve istediğin telefonu seçebilirsin. Sadece puanın yüksek olması yetmiyor maalesef, birkaç şart daha var.
Faturalı hatta telefon almanın şartları nelerdir?
- Faturalı hatla telefon alma şartlarının en başında faturalarını düzenli ödüyor olman geliyor. Bunun dışında kampanyaya göre değişkenlik gösterebilse de en az 6 aylık abone olman gerekiyor. Eğer bunları karşılamıyorsan kredi notunu kontrol ediyorlar, notun yüksekse veriyorlar.
- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olman gerekiyor.
- Geçmiş hatlarında ödenmemiş borcunun olmaması gerekiyor.
- Kampanyaya ve puanına göre değişkenlik gösterse de genelde hat üzerine devam eden cihaz kampanyanın olmaması gerekiyor.
Faturalı hat üzerine telefon alma şartları genel anlamda bu şekilde
10 Yorumla
Faturaliya geçtikten 6 ay sonra tl alabilirsin
113 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet o acı haberi aldım ne yazık ki
- Soran+1 yıl
Babam faturalı. Hattın üzerine bana telefon almıştı daha borcu bitmeden o telefon paramparça olmuştu şimdi son 2 ay borcu kaldı ama o bitince anneme telefon almayı düşünüyor yani bana yok
- Soran+1 yıl
Faturanın üzerinde daha 12 ay ödenmek üzerine bir telefon daha var xperia z :D oda ablamındı
- Soran+1 yıl
Biraz daha zorlucam babamı hadi hayırlısı :D
- Soran+1 yıl
Ee peki ne önerirsin telefon olarak
- Soran+1 yıl
Teşekkür ettimm
- +1 yıl
Ben 2 yıl önce tl yani kontörlü tlf kullanıyordum alalı 4 5 yıl filan olmustu 2 yıl önce vodafone musteri temsilcisini aradım sordum evet belli bir puan birkiminiz var deyip hatta puanımı söyleyip alabileceğim cihazları da bana söyledi hemen alabilirim yani dedim evet dedi bende 1 vodafone bayiine gittim kontrolü tlf faturalıya taşıyıp aynı gün bana ı phone 5s verdiler o zaman 6 6s filan yoktu daha piyasada o zamAn en pahalı cihazı aldım çıktım bu ocak 6 da 2 yıl yani ödemem bitiyor ama şimdi var mı öyle bişi bilmem ben kontrolü tlf kullanıp 3 4 yıllık hattı sürekli tl yüklerdim aylık 20 tl filan öyle puan birikmiş aldım yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Bulasma derim bir ara ben iphone alayim demistim turkcelden fatura+telefon icinde bir hesapladim 2 sene sonra 5 milyardan fazla para odemis oluyorsun alirken ucuz gibi ama hiçde gorundugu gibi degil
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Öğrenciyiz başka nasıl alalım kredi kartı ilede olmuyor özşanal gibi yerler daha fazla geydiriyor
Ben 2 yıl önce tl li hattım vardı 3 yıl filan kulandım hiç değiştirmedim sonra vodafone musteri hizmetlerini aradım bana hattımı faturalı hatta cevirdim an cihaz alabilecegimi söyledi bende vodafone bayisine gittim hattı faturarılıya çevirdim aynı gün I phone 5s aldım 6 filan çıkmamaştı bunun sebebi 3 4 yıllık kulandım tl li hat sürekli tl yükledim için puan birikmiş olmasıdı ama şimdi hala var mı öyle durum bilmiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
faturalı ya geçer geçmez alamazsın ya düzenli 6 ay fatura ödemelisin ya da kredi kartı otomatik ödeme talimatı ile 3 ay beklemen lazım..
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Hadi ya faturasıza olmuyor mu peki
- +1 yıl
sanırım olmuyor.. ya da bazı modellerde kampanyalar oluyor, iletişim merkezine sormak lazım..
- Soran+1 yıl
Peki teşekkür ederim
Vodafone'da 1000 TL'ye kadar olan telefonlar için minimum 6 ay, 1000 TL üstü telefonlar için 12 ay faturalı olma zorunluluğu var. Aveada öyle mi bilemem...
01 Yorumla- +1 yıl
Belli bir süre faturalı hatta sahip olmak gerekiyor diye biliyorum.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Tüh ya
- +1 yıl
En az 6 olmalı.
- +1 yıl
Eğer yurtdışından getirtebilirsen uygun fiyata kaliteli bir tel önerebilirim.
- Soran+1 yıl
Amerika da kuzen takılıyor ama hayırsız o cacık olmaz
- +1 yıl
O zaman bir süre daha beklemelisin.
vodafone kullanıyorum. faturalıya geçtikten sonra 6 ay boyunca kullanma şartı vardı. yani faturanı zamanında ödeyeceksin falan. o şekilde verdiler. aveada da öyle bişey olabilir araştır bence
00 YorumlaBildigim kadariyla en az 6 ay kullanman gerekir faturali hatti simdi bankalarla ortak calisarak sifir hattada veriyorlar
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Of ya bende şans yok zaten
varda faturalıya geçtikten sonra telefon alabilmen için 6 ay beklemek zorundasın
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Onu öğrendim ve hayallerim suya düştü
- Soran+1 yıl
Eylülde stajım başlayacak belli bir para gelecekti her ay ona güvenmiştim
- Soran+1 yıl
Her ay 200 lira mı ben öğrenciyim ya :D na yaptın sen
Avea LG G3 veriyor, hiçbir zaman pişman olmayacağın bir telefon. Bir bak derim.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Faturalıya özel mi
ben aveadan iphone 4 aldım o zamanlar 1000 tl di sıfırı avea 1150 ye veriyordu hiç düşünmeden aldım
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Faturalı hatta mı?
Alma hem daha pahalıya geliyor hem de çoğu telefon sıkıntılı çıkıyor
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama şu telefonu elimden çıkarmam lazım
- Soran+1 yıl
Lumia 620
- Soran+1 yıl
Telefonum paramparça olmuştu en ucuz alınabilir bu varmış aldım direk içini bilmeden. bir fotoğraf çekiyorum yüzümde sivilce yok ama fotoğrafta yüzümde kabarık bir şeyler varmış gibi çıkıyor o kadar berbat
- Soran+1 yıl
Beş para etmez bir telefon ve mağaza
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
taahhütü bozmayacaksan al tabi. sonradan taahhütü bozarsan yüklü miktarda fatura gelir.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bozmam ama olur mu ki
- Cevap sahibi+1 yıl
ben bizim orda iyi çekmeyen bir operatör kullanıyodum. diğeri çok güzel çekiyo diye numaramı taşıdım. ama diyerinin taahhütü vardı. onuda son faturaya yansıtacaklar.
Turkcell de var bir tim e uğramalısım
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Hattı turkcelle geçirsem faturalı olarak alabilir miyim ki
- Soran+1 yıl
Ama kaç ay faturalı kalmam lazım ki
- Soran+1 yıl
Yok onu demiyorum faturaya geçtikten sonra belli bir zaman geçmesi gerekiyormuş telefon alabilmem için
- +1 yıl
Lumia neden beğenmedin hangisini kullanıyorsunuz?
05 Yorumla- Soran+1 yıl
620 mağazası berabat
- +1 yıl
Ne aradın bulmadınız bende 1320 kullanıyorum
- Soran+1 yıl
İstediğim hiç bir program yok. Tamam kasmıyor telefon iyi ama kasacak program yukleyemiyoruz zaten yok çunku
- +1 yıl
İstediğin programlar neler
- Soran+1 yıl
Retrica candy crush swarm tango gibi
TAKAS YAPALIM TÜRKCELL T40 VAR BENDE:D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok cınım sağol :D
- +1 yıl
Sıkıştırma kız babanı telefonun yasa bence ☺
00 Yorumla sonny kullanışlı bır cıhaz
00 Yorumla- +1 yıl
Off lumia of :)