Windows kurulu gelen bilgisayara bilgisayarcı format atarsa windows yazılıma gömülü lisanslı olduğu için sahte kuramaz değil mi?
3 ay
Windows kurulu gelen bilgisayara bilgisayarcı format atarsa lisanslı olur dimi?

Windows 7 bilgisayara Windows 10 atarsa olur. Ya da Windows 10 single yerine Windows 10 pro kurarsa bu korsan işletim sistemi kurdu demektir. Sürücülerin düzgün yüklenmesi gerekir. Ne için götürdün bir de yetkili servisi mi
özel, linux yüklerken sıkıntı oldu
Windowsu silip mi Linux kurmaya çalıştın yoksa Windows yanına mı Linux kurmaya çalıştın
yanına, bios olarak
servis de kurmuyo linux nedenini anlamadım
Kurmadan önce harddiske ikinci bir depolama bölümü oluşturdun mu?
arkadaşım sonda demişti ama sanırım hatam burdan kaynaklı oldu, eğer bu konuda bilgiliysen teslim aldığımda kurmamda yardımcı olabilir misin? servis ubuntu kuramıyormuş
Bilgisayar mühendisyim tabi ki elimden gelen yardımı yaparım. Kurmayı bilmiyorlardır ondan da kurmuyoruz demişlerdir.
gerçekten çok sevinirim, çevremde bilen biri olmadığı için yardım alamıyorum kimseden
Olur hiç sorun değil istediğin zaman iletişime geçebilirsin.
Kurar ama oto lisans alacağı için gerek duymaz
bilgisayarı teslim aldığımda sahte mi orijinal mı nasıl anlayabilirim biliyor musun
Biraz meşakkatli güncelleme alıyorsa hiç uğraşmayın derim siz bilgisayarcıya dersiniz kendi lisansı var atmayın diye
kuruldu tüm güncellemelerinin de yapıldığı söylendi, çok teşekkür ederim
Tamam çok takılmayın o zaman
Eger ki sıkıntı olursa çözeriz
inşallah, çok çok sağolun
Aynen rica ederim ben de terhis olurum yardım ederim
Görüş
3Görüş
Sahte kurulur ama buna gerek yok format attırma bilgisayarı sıfırla format gibi olur ve sahteye gerek kalmaz
İnsafına kalmış bence hangisi kolayına gelirse öyle yapar 😄 format fiyatı soran ile aynı kişisin kesin
Lisanslı win10 pc ye sahte Windows yuklenmez zaten
En İyi Görüşler