EVET, SEVİYORUM VE YAKINDAN İLGİLİYİM
HAYIR, KARADÜZEN BİR HAYATIM VAR :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet seviyorum zaten esas mesleklerim gereği de teknolojiyi takip etmem gerek. Fakat kullanıcı olarak ekonomim neye yetiyosa onu alırım illaki en son olacak diye kasmam
Merhabalar
Günümüz ve geleceğe adaptasyon için tabiki teknolojiyi yakından takip ediyorum, ne gerekiyorsa ona göre hareket ediyorum (Araba konusu hariç)
Elimden geldiğince evet, hatta sitede İnternet&Teknoloji Fenomenliği de yapıyorum. Fakat bir süredir uzak kaldım, pek yoğunlaşmıyorum şu sıralar
Cevap
18Cevap
Teknolojiyi seviyorum
EVET, SEVİYORUM VE YAKINDAN İLGİLİYİM Çünkü zaman değişiyor zaman içinde gelişen şeyleri öğrenmek ve bilgilenmek gerekir
Özellikle otonom araçlardaki gelişmeleri ve araçlardaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederim
Evet severim ama bazen pokunu çıkardıklarını düşünüyorum
İşime yarayan taraflarını kullanıyorum.
Fazla ayak uyduramıyorum.
Genel olarak takip ederim mesela ekran kartı ve işlemci konusunda.
Teknolojikyi seviyorum ama ayak uydurmakta zorlanıyorum dene bilir
Mekatronik mezunuyum. Teknolojiyi sevmesem bu bölümü okumazdım. Tab2 takip etmeye çalışıyorum
Teknoloji derken ne mesela ev aletlerini severim sadece digerleri kapatma amanin disinda
Haber anlamında okuyorum teknolojik gelişmeleri lakin hayatımda pek yeri yok teknolojinin. Elimdeki telefon dışında...
Hiç alakam yok. Pratik teknolojik ürünleri kullanıyorum sadece.
Maddiyatı mıza göre sevebiliyoruz takip ediyorum ama kara düzende yaşıyoruz alamıyoruz tabiki hshsh
telefonla oynuyom o teknoliji ile ilgilenmek sayiliyo mu
Tuşludan yazıyorum canım
hahahaha
Buse hayat planımda seninle tanışmak var kader denen şey bu olsa gerek
Seviyorum ama takip edemiyorum
Yani pek takip etmem ama Ps5 alma niyetim var
Teknoloji bir deryadır.
Seviyorum ama takip etmem fazla
Kesinlikle seviyorum ve takip ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?