İnternet & Teknoloji Teknolojik gelişmeleri takip eder misiniz? ConnectingGirl Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben çok sık teknolojik gelişmeleri takip eder yeni şeyler öğrenmeyi severim. Siz teknolojik gelişmeleri takip ediyor musunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Teknolojik gelişmeleri takip eder misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Blockchain Teknolojisini takip ederim. Umarım ülkemiz bu konuda geç kalmaz 2 1 Yorumla E_sport +1 yıl vergi işin içine karışırsa tadı tuzu kalmaz. bilesin. gaz ücreti tx ücreti vergi derken kazancın hepsi gider. Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Eskiden çok ilgimi çekerdi her yeni çıkan şeyi alırdım şimdi o kadar ilgilenmiyorum 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Mecburen ediyorum genelikle yazilim ile alakali olanlari. 0 0 Yorumla
Janelski Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl evet teknolojiye ilgim var ve okudugum bolum bunu gerektiriyor 0 0 Yorumla
E_sport Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl evet teknolojinin takipçisiyim. özellikle dijital veri teknolojisi. 0 0 Yorumla
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben ilkel yaşayan ama teknolojinin her harfini canım yaşayan adamım 😂 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. İşim teknoloji üzerine zaten :)) 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayyır 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Evet hanımefendi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Blockchain Teknolojisini takip ederim. Umarım ülkemiz bu konuda geç kalmaz
vergi işin içine karışırsa tadı tuzu kalmaz. bilesin. gaz ücreti tx ücreti vergi derken kazancın hepsi gider.
Eskiden çok ilgimi çekerdi her yeni çıkan şeyi alırdım şimdi o kadar ilgilenmiyorum
Mecburen ediyorum genelikle yazilim ile alakali olanlari.
evet teknolojiye ilgim var ve okudugum bolum bunu gerektiriyor
evet teknolojinin takipçisiyim. özellikle dijital veri teknolojisi.
Ben ilkel yaşayan ama teknolojinin her harfini canım yaşayan adamım 😂
İşim teknoloji üzerine zaten :))
Hayyır
Kesinlikle
Evet hanımefendi
Teknoloji hayattır.
Fazla takıp etmem
Hepsini takip ederim