İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı.
Geneli markası ve görselliği için alıyor. Yoksa android işletim sistemli cihazlar da bir sorun yok. Kamera desen gerçekten iyi telefonlar da var. Eskisi gibi kamera sorunu çekmiyoruz. Ram bakımından da iyi, depolama alanı sadece biraz sıkıntı çıkartır onun dışında iphone değil de android telefonu daha çok tercih ediyorum. Ha, daha önce kullandım iyi tabii, paylaşım konusu, depolama, uygulama boyutları yüzünden sıkıntı çok çektim. Lise zamanında beni bezdiren bir durumdu. 😒
Ama şöyle bir aptalım yeni bir telefon alırsam eğer yine hediye gelmezse iPhone almayı düşünmüyor değilim 🤔😅
Sadece telefonda iphone takıntım var o da pahalı olduğu için değil gerçekten çok sağlam ve uzun süre gittiği için takıntılıyım Samsung da kullandım Huawei de ama hiçbirisi İphone kadar dayanıklı değildi ve kamerası da çok kaliteli üstelik son modeli de değil elimdeki 8 plus valla parasının hakkını veriyor
Samsung takıntım var şu zamana kadar kullandığım Samsunglar çok kaliteliydi eski telefonu bile wifi açık 8 saat ekran süresi veriyordu şu anda aktif kullanımda 10 saat ekran süresi şarjı da 2 gün dayanma süresi veriyor daha ne olsun bir de amoled ekrandan vazgeçemiyorum baktığım gibi parlayacak.
Özellikle laptop klavyesinde takıntım var. Tuşlar birbirine yakın olmamalı ve sol shift tuşunun yanında < > bu tuş kesinlikle olmalı. Bazı klavyelerde olmuyor 🙄
yazılım işlemcisi harika madem android telefonlarda geliştirici var tefonun 1 gb rem ayarlıyosun ve istem dışı programları hayatta çalıştırmıyor hatta androidi iyi bilen telefon hafizası düşük olsa bile hafıza kartı desteği alıp formatlayıp kendi hafızasıymış gibi kullana biliyor iosta inan bunların hiçbiri yok 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Bluetooth kulaklıklarım illa ki Sony marka ve kol saatlerim illa ki Casio olacak. Onun dışında takıntım yok. Pazardan 10 liralık tişört alıp giyerim telefon markası önemli değil ama kol saatlerim ve kulaklıklarım söz konusu olduğunda takıntım var
Benim için iPhone fakirlikten ağzı kokup sempati peşinde gezen son parasını telefona yatıracak kadar vizyonsuz insanların kullandığı telefondur. İstisnalar olabilir.
Bir takıntım yok ama yıllarca android kullandım ardından iphoneye geçtim ardından abi ayfon ya felsefesini kavradım, cidden kalitesiyle tokatlıyor diğerlerini
Hayır yok ama çoğunluk apple tercih ediyorsa sağlam markadır diye düşünüp iPhone 7 almışlığım oldu 😂 bu durumum umarım abi ayfon yiaaa kısmına girmiyordur 😂