İnternet & Teknoloji Cep telefonlarında vergi kalkacak haberleri gerçek olur mu sizce? Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ötv Kdv kalkacak veya indirilecek haberleri var. Sizce yakın zaman da gerçekleşir mi bu durum? Cep telefonlarında vergi kalkacak haberleri gerçek olur mu sizce? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mahall Takip Et Xper 1 Yaş: 40 , eig 94% 4 ay Bu sizce mümkün mü 😀😂Vergiye zam gelir ama kalkmaz bu ülkede..Geçici bir süre belki ama haricinde mümkün değil. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Mr_KaoS 4 ay Kısa süreliğine gelsin de gerisini onlar bilir 😂😂. Yorumla Mahall 4 ay O da gelmez gibi...Keşke gelse.. (Bende almam lazım)Devlet şu an kuruşa muhtaç..Toki bile vatandaşı düşündükleri için değil...Para şahane Toki bahane.. Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 100% 4 ay Onun olma ihtimali 0 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 4 ay Olsun ahdlajxşs Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 100% 4 ay belki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Xper 6 Yaş: 25 4 ay Hiç sanmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Bu sizce mümkün mü 😀😂
Vergiye zam gelir ama kalkmaz bu ülkede..
Geçici bir süre belki ama haricinde mümkün değil.
Kısa süreliğine gelsin de gerisini onlar bilir 😂😂.
O da gelmez gibi...
Keşke gelse.. (Bende almam lazım)
Devlet şu an kuruşa muhtaç..
Toki bile vatandaşı düşündükleri için değil...
Para şahane Toki bahane..
Onun olma ihtimali 0
Olsun ahdlajxşs
belki
Yalan
Hiç sanmıyorum