AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
sanane varsa var ne yapacan kendi özel şahsi telefonu buna karışmaya bilmeye hakkın yok
nişanlısıymış.. aldatılıyor olabilir :/
@akrepkadini722 kanıtı varsa ayrılsın
kanıtı bulabilmek için araştırma yapmak lazım dimi? yani kanıt yazarak 2525 numarasına yollarsak kanıt kendiliyinden gelmez hem ayrıca telefonda nişanlıdan gizleyecek kadar şahsi ne ola bilir ki? annesinin fotoğraflartımı? nişanlısı göre bilir sorun yok yoksa babasınınmı fotoğrafları? yok onuda nişanlısı göre bilir sorun yok ve ya çıplak resimlerimi işte onu evlenene kadar göremez onun haricinda nişanlıda gizelenecek şahsi hiç bir şey yoktur
Ne saçma bakmak zorunda sonuçta nişanlısı
Refleks olarakta yapmış olabilir tamam her erkek aldatır ama nişanlılık döneminde sanmam ya
seks Yapmıyorsanız seks yaptigi biri vardir belki onu gizliyodur
Neden tek istediğiniz bu: (
Var ki panik atak gecirmis. Acikta kalmış uygulamalar var demek ki..
Sanırım sakladığı bir şey var, yoksa neden panikler ki bir insan
Aynısını yap bütün şifrelerini değiştir girmek isterse panikle ve verme telefonu
Eğer senden şüphelenip telefonuna bakmak için ısrar ederse seni seviyor
Umursamıyorsa sevmiyor
Ha bide ne kadar zamandır berabersiniz görücü usulü mü nişanlandınız yoksa sevgili olarak mı
Ulan uslu uslu durun işte ya neden böyle yapar ki insan
Guvenme ona o da saklayinca hizlica alip baktm iki adina meraba yazmisti Şu an ayriyiz
Radyasyon bulaşmasın istemiş adam, iyilik yaramıyor
Sana hazırladığı sürprizi öğrenme diye paniklemiştir, telefonuna bakma sen sürprizi kaçmasın
Şu insanların telefonlarını rahat bırakın be
Tepkisi böyle olduysa evet görmeni istemediği bir şeyler var demek ki.
Cevabı belli soru, sormayın boşuna, bu erkeklere asla güven olmaz
Sakladığı bişey de olabilir. Daha önce bikac kere karıştırmaya çalıştıysan bakmanı istemediği için de yapmış olabilir. Belli etmeden hareketlerini kontrol et
Tedirgin olup bir an önce almak istediyse var bir haltler yediği
Kesin sakladığı bir şey vardır çünkü ben de bu şekilde korkarım özel bir şey olsa
Kendine güvenen bu hareketi yapmaz kesin bir şey saklıyor
Kendimden yola çıkaraktan cevaplarsam eğer başka kızlarla geziyor eğleniyor içiyor gece hayatı olabilir bunun dahası olamaz sevgilinse zaten ailevi olaylarının çoğunu sana anlatır zaten saçma geliyor bazı yorumlar
Kesinlikle sakladığı bir şey var tahminim senin dışında konuştuğu kişiler de vardır ve onu denemeye kalkma bunu anlayacaktır ve sosyal medyasını calabilrisin bunun sayesinde konuştuğu kışi illaki mesaj atacaktır
Kesinlikle sakladığı brşsy vardır benim de eski sevgilim benim wp hesabıma benden izinsiz girmişti telefonunu bnden saklamak için 40 takla attı sonra kendisi itiraf etti erkeklerin beyni bok gibi çalışıyo
Olabilir. Bu saklama illa aldatma olacak diye değil. Mesela sadece birilerine bakıyordur ya da arkadaşları ile cinsel içerikli konuşmaları ya da foto video vardır internette gezinenlerden. Her şey olabilir ama gizliyorsa vardır elbet birşeyler
Yani dikkatli ol istersen. Wp de aktif mi vb izle istersen. Ha çok ani olduysan korkabilir ama basit bir harekete yükseliyorsa çok garip gelir.
100% var. Asla kimse böyle tepki vermez nişanlısına. Nişanlın sonuçta, aranızda telefon şifresi olmamalı.
Herkesin sakladığı birşeyler vardır ama bence sizin ilişkiniz hakkındada sakladığı birşeyler var. Hemen olayı velveleye verme iyi izle davranışlarını ölç farklı şeyler fark edersen peşine düş olayın .
Kimse telefonuma dokunamaz, çünkü sakladığım çok şey var
Muhtemelen sakladığı bişey var bebeğim, aynısını bende yaşadım sonra başka bir kadın olduğunu anladım. Ondan dolayı bir erkek telefonunu saklıyorsa kesin birsey vardır.
daha önce benzer tepkiler veren biri miydi? birden huyu suyu değişiyorsa şüphe duyarım yoksa bazı insan telefonunun ellenmesinden hoşlanmaz o başka bir durum
Kesinlikle. Nişanlısınız bu ömür birlikte olacaksınız. Telefonu gizlemesi sosyal mesdya şifrelerini vermemesi için tek sebep vardır o da kesin bi haltlar karıştırıyor. Normal sevgili değilsiniz artık.
Bence hayatımızdaki kişyi geleceğimizde istiyorsak değerini biliyorsak o bu konuya takıldığı için fedakarlık yapabilir. Sende rahatsız olduysan bedel ödetme yoluna gidebilirsin..
Yani bu hareketleri çok da normal değil umarım sizi aldatmıyordur 🤲
Güveniyormusun ozaman sorun yok ama şüphlendirici bir hareketi oldumu daha önce
Aranızda cinsel ilişki yok ise onu saklıyordur.
Yok yani niye tepki gösterdiki benim aklıma baska şeyler geliyor k bakmA
Kesin vardır; başka kızlara çakmaya devam ediyordur. Eğer sen, vermiyorsan..
canım mısın sen? Telefon kişinin özelidir. Dokunamazsın bile.
allah allah ne den mıs o adı üstü nişanlın istediğin şekide sen o telefonu karştırabilirsin
evlenme o zaman slğa bak
@xPsychopath sen bana mı canım dıyosun
erkeğe
@xPsychopath tamam
S... kcem ozelinizi kariyi becerip koynuna alirken özel değilde telfonmu ozel seniin gbi dağ ayilarinin fikri iştee
@eftghjjj Ne diyon sen? Karım bile olsa telefonuma bakamaz. Nişanlı kim ki, dış kapının mandalı...
Telefona dokunulmaz
@eftghjjj İlaveten dağ ayısı sensin.
kızın hayatını mafetmeden zktr git o zaman
daha iyilerini bulur sana kaldı sanki
@xPsychopath Ne diyorsun sen ahmak kadın?
@xPsychopath Sen zehirli zihniyetini değiştir çapsız.
ahmak anandır göť lalesi
cinselliğe gelince özel yok ama ªwq
yürü lan
aldattım diyemiyorda bahane arıyor
Kes lan capsiiz dağ ayisii ne yarrr... m yiyosan o telefonda kart kudurmuş tosbağa
Büyük ihtimal birşeyler saklıyor ama kötüye çekmemede lazım belki bir süprizi vardır ama pekde sanmıyorum
Tabikide sakladığı korktuğu birseyler var onu karşına alıp rahatsız olduğun bu durumu ona uygun bir dille açıklamalısın
Bence sakladigi birsey olabilir. Benim sevgilim hic oyle yapmiyor direk telefonu elime veriyor.. Bence dusa girince acmaya calis.
Baslik asiri komik geldi kalp krizi geciriyordu dediginde bilmiyorum heyacanlanmis o yuzden olabilir bi bokluk var bence
Ben bu telefon meselesine çok takılıyorum ya madem sakladığınız bişey yok telefon konusunda neden tedirginsiniz🤷🏻♀️
Tabiki var bir erkek telefonu saklamaya başladısa yüzde yüz seni aldatıyor o san git demeden sen git de
Benim sakladığım hiçbir şey yok ama bende böyleyim maalesef kim olursa olsun telefonuma dokunmasını veya karıştırmasını asla sevmiyorum🫢
Utandığı şeyler de olabilir o seninkine uzansa ani şekilde sanada felç gelebilir bu çağımızın sıkıntısı bence ilk düşündüğünde olabilir kimse bilemez
Kalp krizi geçirse gene iyi vardır bir sakladığı bir insan durduk yere korkmaz
tatlım evet büyük ihtimale seni aldatıyor gizli bir şekide bakabiliyosan bak aldaığını görüncede sakın üzülme sala sana errkkek mı yok
Tabii ki sakladığı bir şey var. Yoksa böyle bir tepki vermez kimse
Yok merak etme kırılacak diye korkmuştur bir şey yoktur 😆
Yüzde bir milyon gizlediği bişey vardır kesin yani yoksa saklamazdi ayrılmaya bak sen
kesinlikle sakladığı bir sey var gizlice öğrenmen lazım
O nun telefonunu açip bakmanlazim seni aldatiyor yoksa nie tedirgin olsun
Yok be agalarla küfürlü konusmalar vardır en fazla ne olabılır😂
Kesin aldatiliyorsun bebiş gel biz de onu aldatalim
Bu kadar panik yapacak ne var… bir şey saklıyor olabilir. Tabii ki herkesin kişisel bir alanı var özeli var ama sevdiğin kişi olduğunda bir tık değişebiliyor durumlar
Bence sakladığı bisey olabilir saate bakincada niye boyle tepki versinki insan?
Belki ola bilir ama belki de kendi özel bir şeyi vardır ondan korumuştur
İnsan bişey saklamasa bile ister istemez gergin tedirgin oluyo
Böyle durumlarda genelde bir şey saklanıyor demektir o yüzden dikkatli ol derim
Vardır tabii, bir insan niye vermez telefonu, hadi vermiyorsun tamam, ama niye panik oluyorsunn🤨
Suçlamak gibi olmasın daha önce hiç kıskançlığını belli etmiş miydin ona mesela aşırı kıskançlığını
Ya öyle düşünme belki supriz yapacaktır görürsün diye panik olmuştur 😂😂