Tuşuna basıp saate baktım birden elimden çekti telefonumu verir misin diye sizce sakladığı bir şey mi var insan neden bu kadar korksun ki?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki.. Benim de sevgilim ne zaman telefonunu saklasa elinden zorla aldığımda hep bişey yakaladım bu hiç şaşmadı. Bence bi insan telefonunu saklıyorsa, biri o telefona dokununca kalpten gidecek gibi davranıp panik yapıyorsa bence bi sıkıntı var. Yarası olmayan gocunmaz. Bu benim düşüncem. Ama bence bi insan hayatındaki kişiyle belli bi zaman geçirip artık ciddi düşüneceği insan haline gelmişse ikisinin de birbirinden özeli, gizlisi olamaz. Çünkü insan o kişiyle evlenip en özel yerini, yatak odasını, hayatını paylaşırken bi telefon bütün bunlardan daha özel hale gelemez. Bazı ilişki uzmanları telefon için; evlensen bile özel alandır diyor ama amaçları normal aile dinamiklerini bozmak gibi sanki. Bence bu konu hakkında otur konuş nişanlınla. Ve bu konudaki ciddiyeti de belirtmelisin diye düşünüyorum. Her insanın özel hayatı sadece eşidir, evleneceği insandır. Eşine veya evleneceğin insana karşı özelin olamaz. Bu herkes için geçerlidir. Umarım her şey gönlünce olur. Hayatında mutluluklar dilerim tatlım🌸
30 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılUzun bir ilişkisi olan biri olarak üzülerek söylüyorum ki evet o anki şaşkınlıkla rol yapamayıp sağlam bir açık vermiş gibi. Normalde o şüpheye düşüp hesap sorsan 'Bana güvenmiyor musun al bak saklayacağım bir şey yok' diyerek blöf yaparlar veya başka bir zaman telefonu güzelce temizleyip eline öyle verirler.
Maalesef aldatılıyor olma ihtimalin çook yüksek. Yapabileceğin şeyler şunlar:
Ya amaan koyver gitsin diyeceksin (ki bunu seçersen içinde bir ses daima acaba diyecek),
Ya da en az bir ay kadar onun rahatlayarak tekrar dikkatsizleşmesini bekleyerek alıp nişanlını karşına aç telefonunu bakacağım diyeceksin.
Hacker bulma veya telefon kopyalama programı yükleme olaylarına girmiyorum bile. Yapilabilitesi en olağan seçenekler bu baştaki ikisi.
Sen bakma bu terket gitsin diyen tiplere. Kendileri uzun süreli ilişkiyi nerede görmüş ki bunun verdiği yükü, sorumluluğu anlasınlar. Hemen, aman ayrıl at yüzü aldatılıyorsun derler anlayamazlar ki o kararı vermek öyle kolay iş değil.10 Yorumla
+1 yılBu konuda aklınıza herhangi bir şüphe düşürmek istemem, ancak belki telefonuna karıştırılması hoşuna gitmiyor olabilir ya da ailevi bir şey olabilir her şey sadece kendi ilişkiniz açısından düşünmenize hiçbir şekilde doğru bulmuyorum.
Şahsen ben de nişanlı olsam ya da evli olsam her neyse gereksiz yere eşimin telefonumu karıştırmasını istemem, Çünkü orada bir erkek muhabbeti olabilir kişiler arasında geçmiş özel bir konuşma olabilir sizi ilgilendirmeyen veya hoşunuza gitmeyecek bir şey olabilir ya da ailesiyle ilgili bir sır olup kimsenin bilmemesi gereken bir şey olabilir, ailesiyle ve sevdikleriyle konuştuğu konular olabilir yani her şeyi sadece ilişki boyutunda aldatmak boyutunda düşünmemek gerekiyor.
Zaten ben kesinlikle telefonun karıştırılmasını doğru bulmuyorum.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
164
Cevap
145Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet saklıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılp*rno izliyor olsa o kadar paniklemez ya gerçekten de bir şey vardır ya da senin yanlış. anlayacağını düşündüğü bir durum vardır. Ancak ben ilki olduğunu düşünüyorum. Bence şuanda telefonuna bakmaya çalışma, ona bu konuyu açma. Çünkü neredeyse yakalanacak olduğu için muhtemelen delilleri ortadan kaldırmıştır ve senin teftişini bekliyordur. Buna yönelik açıklama vs bile hazırlamıştır. Muhtemelen en iyi savunma, saldırı tarzında bir hazırlık yapmıştır konuşmasında. Tavsiyem bir, iki hafta bu konuyu hiç açma, bırak rahatlasın, tetikte de görünme, erkekler bunu hisseder. Tam gevşediğini hissettiğin bir anda, uygun zamanın geldiğini düşündüğünde atağa geç.. Şimdi telefonuna bakmak istersen ve kendine aşırı güvenen ya da akılsız biri değilse hiçbir şey bulamazsın, muhtemelen temizlemiştir her şeyi
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de aynısını yaşamıştım ve canım yalanlar söylemişti ve temizlemişti ama diğer haftalar ne zaman kontrol yapsam hep geriliyordu yine. Ben de güvenmediğim için ayrıldım net bir şey bulamadım ama onun o korkusundan bi bok olduğunu anladım.
+1 yılÖzgürlük alanı adı altında yedikleri naneleri saklamak için karşı tarafı manüpüle etmeye müsayit erkek müsvetteleri yoruma üşüşmüş, ki eminim onlar hataya müsayit kişiler. Bir kadın ya da erkek evleneceği kişinin telefonuna saate bakmak için dahi tuşuna basamayacak durumda ise vay haline. Yok özel alanmış yok şuymuş, saat bu saat. Kimse telefonu alıp da içine izinsiz bakmıyor, millet telefonumu verir misin diye nişanlısına tepkili konuşan kişiye değil saate bakmak için tuşuna basan kişiye yaftalama yapmış. Kesinlikle bunda bir şey var, artık öyle bir durumda ki insanlar, seviyorum diyen çoğunluk kesim yedeklemeler yapıyor. Sosyal medyadan konuşuyor, bunlara çok şahit oluyorum. Güvenme gözün üstünde olsun kesinlikle. Gözlemle
10 Yorumla
+1 yılBence o benim.. hiç bir şey bulamayacagını bilsemde biri telefonumu eline alınca ya bişey bıraktıysqm bulursa görürse rezil olurum diye anlık kalp krizi degil kalp krizi şekliyle gezerim her an olmaya hazır shssj mesela izledigi cinsel icerikleri unutmus olabilir oynadigi iddaayi unutmus olabilir kendimden ornek veriyorum KS hesabi olabilie gormeni istemez filan mesela yani galerisinde bisey unutmus olabilir olmasa bile erkekte hep bi o dusunce vardir oluyo yani arkadaslarim kendimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet mutlaka bir şey saklıyor. Ben sağda solda bırakırım her daim keşke sevgilim olsa da baksa o kadar umrumda değil nasılsa kendimi biliyorum. Öyle elinden falan çektiyse KESİN senden bir şey saklıyor bacım. Muhtemelen başka hatunlarla görüşüyor. Öyle aldattı diye atlayamayız sonuca ama aldatmadıysa bile o yolda. Üzgünüm :(
32 Yorumla- +1 yıl
Anlayamadım sizi
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. - Özel eşyalarına dokunmasını sevmiyor olabilir. Bu bazı insanlarda takıntı noktasında bile var.
- Ya daaa senin dediğin gibi sakladığı bir şey var. Fakat bu sana yapacağı güzel bir süprizin açığa çıkmaması için yapmış olabileceğini düşünüyorum.
- Son ihtimalse aldatıyor olabilir.
10 YorumlaŞeffaf olmak cesaret ve karakter gerektirir. İki taraf bir birine kadar açık ve şeffaf bunu değerlendirmeniz lazım. Karşı cinse % 100 güvenmek herzaman aptallıktır % 10 zaruri ve bilinçli yapılan hata payı bırakılmalı. Şüphe öldürür ihtimaller yaşatır..
10 Yorumla
+1 yılSesini değiştirmesi gözlerini kaçırıyorsa telefonu gizlemeye çalışıyorsa gözlerini çok fazla kırpıyorsa senden bişey saklıyordurTırnaklarını yemesi
Eşiniz bedenini sizden uzaklaştırırsa, bu onların bazı sırlarının olduğunu ve onların bulunmasını istemediğinin bir işareti olabilir. Bu bilinçaltı yolu seni dışarıda bırakma yolu. Benzer şekilde, tırnakların ısırılması, güvensizlik veya endişe belirtisidir ve saklayacak bir şeyleri olduğu için gerçekleşiyor olabilir.
10 YorumlaYani sakladığı bir şey olabilir ancak kötüde düşünmeyin. Belki erkek grubu muhabbeti de olabilir. Görmenizi istememiştir. Ben hiçbir şeyi saklamam. Ortada da bırakırım. Ailem bakmaz ama baksa neden baktın diyecek bir şeyim yok. Zamanında sevdiğim insan da bakardı. kendi kendine kulp bulurdu ama açıkçası açık verecek hiçbir gizli saklım olmadı. Elbet bakabilir ancak bu manyaklık derecesinde olmamalı.
00 YorumlaKesinn vardır olmasa rahatlıkla verir ya da tepki gösterip paniklemez şu telefon özeldir r falandır filandir diyenler boş yapıyor nişanlı evli sevgiliyse özelidir telefonu bakamaz açamaz. Diye bisey yoktur vermiyorsa vardır biseyler onun özeli eşi sevdiği kadın sevdiği adamdır sağlıyorsa şüphe duyulur şüpheler yanıltmaz bugün yarın çıkar ortaya yaşandı onaylandı inanmayın kimseye dikkat et
00 YorumlaYani bu kadar korktuysa ve elinden telefonu aldıysa illa ki vardır sakladığı birşeyler.
Bende bu canım insan tiplerini anlamış değilim. Ne güzel sevdiğin var Nişanlanmışsın hala neyi saklama gereği duyuyorsun böyle canım nasıl yuva kurup mutlu olacaklar10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bi düşünsen sende nedenini anlarsın nişanı en kısa zamanda at aldatıyorsa evlenince pişman olursun keşke dersin aldatma falan yoksa rahatsız olduğunu bildir ve al karşına konuş beni aldatıyorsan al yüzüğünü defol git de. Şayet rahatsız değilim aldatsın beni diyorsan böyle devam kanka.
10 Yorumla
+1 yılKesin vardir. Bir dahaki sefere al elinden kontrol et. Ha sunuda soyleyim gizlisi saklisi yoksa panik yapmaz. Birbirinizin her halini goreceksiniz ozel diye birsey kalmayacak telefon ozel diyemez bunu onada soyle.
10 YorumlaBataryasında sıkıntı vardır, elini elektrik çarpar diye korkmuştur. Elektrik çarpacaksa beni çarpsın diyerek kendini feda etmiş. Kahraman adam. Kaldı mı böylesi?
34 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu onun kişisel akkına ve sahasına izinsiz müdahaledir, bi nevi saygısızlık diyebiliriz. Aklına gelen ise sizin güvensizliğiniz olabilir. Bu panik hali normaldir, sakladığı bişey olacak olsa telefonunda barındırmaz.
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor mu bilemem ama bşr şeyler sakladığı kesin. Aldatıyor olabilir, aldatmıyor sma kıskanacağını düşündüğü bir durum vardır, erkek muhabbeti falan veya çocukça bir şry de olabilir senden utanmıştır
10 Yorumlayok yere panik yaptı desek diil? sakıncalı bi hareket yapmış? onu hemen kenara çekip sizden ne sakladığını sorun, bu hareketi güven eksikliği yaratir, eğer cebini gösteriyorsa beni aldatiyosun diyip cıngar çıkarmakta bayaa bi hakkınız var
00 Yorumla
+1 yılHareketi onu gösteriyor, artık birbirimizden saklımız gizlimiz olamaz sen benimkine ben seninkine bakabilirim, neden telefonunu görücam diye tedirgin oluyorsun görmek istiyorum diye açık açık konuşun, evlenmeden bu durumu çözün
00 YorumlaKadınların hepsi var bisey kesin diyolar erkeklerde olabilir olmayadabilir olarak cevap vermiş sorun zsten hafif Bi açıkta kusur aramak açık yakalamaya çalışmak ve en önemlisi evlensen de nisanlida olsan bütün herseyini açıp göstermeyi gerektirmez
04 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol ya kadın sadece tuşuna basıp saate bakmış ne var bunda, eşin olacak kişi senin telefonundan saate bakamıyorsa sen git ötede eylen o zaman. Bunun özel alan ile ne ilgisi var özgürlüğün b... çıkardınız iyice
- +1 yıl
Sakinim zaten merak etme, saate bakmanın özel alan ile alakasını merak ettim sadece. Özel alan adı altında gizli kapaklı işlerin ifşa olma korkusu ile müdahale edilmesi bence çok saçma sapan ergence, nişanlısı için söylüyorum. burada kadının saate bakması değil, tedirgin olup elinden apar topar telefonumu verirmisin diye tepki veren kişide sorun var kesinlikle. Kusuru olmayan kimse yerinden fırlamaz bu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır
+1 yılHemen aldatıyor yazanlara inanma ama ihtimali var dikkat et başka bir şey de olabilir kötü düşünmemek lazım direkt bende aynısını yapmıştım sebebi ise erkek arkadaşlarımla konuşmalarım aşırı komik ve utanç verici dkdwpöala
00 Yorumla
+1 yılŞimdi söyle ki anında tepki vermesi bayağı sıkıntı, reflekse kişisel alanını koruma altına almış, bu da demek ki kişisel alanında koruması gereken şey veya şeyler var. Karşısına geçip konuşmanı önermek isterim ama ters tepki verip eğer oldu da seni aldatıyorsa da daha da önlem alabilir. O yüzden ben nişanlım olmasını bahane ederek telefonunu karıştırdım, seni bilmem? Bu arada aranızdaki güven duygusuna da bağlı bu.
00 Yorumla
+1 yılyazılan tüm yorumları anlıyorum. sadece şunu söylemek istiyorum. eger kızın kadının artik ne diyorsanız görmesini istemesini istemediğiniz bir sey varsa ' hayatım su uygulamada soyle bi geyik var seni rahatsız edecek ona bakmamalisin' deseniz zaten bakmayacaktır çünkü telefonu vermişsiniz ve o bu psikoloji ile rahatlayacaktır. çok da absürt durumlar varsa zaten barindirmayin telefonda işiniz bitince silin gitsin iki tarafta kasmasın kendini sonradan
00 YorumlaSen niye kurcalıyorsun çocuğun telefonunu 😅
Yapmayın şöyle şeyler güzel bir ilişkinin ilk kuralı güvendir bu şekilde sadece birbirinize zarar verirsiniz bakın keyfinize ya ufak tefek şeyleri takmayın kafanıza cidden sizi anlamıyorum yaşamak güzel neden bu kadar kendinizi bir şekilde bu psikolojiye sokuyorsunuz ve ne yapıp edip bir yolunu buluyorsunuz 🤐😉
00 Yorumla
+1 yılBende kaç yıllık iliskimde telefonumda hicbirsey olmamasini dusunerekte olsa telefonumu vermiyordum ve içine ata ata kuruntu yapıp kuruntudan çok ona saygım olmadigini düşünerek kaç yillik iliskiyi bitirdi oysa gerçektende gizledigm şeyler vardı bilmemesi gereken aldatmak degildi amavardi birşeyler şu an baristik ve telefonumu onun arabasnda bırakıyorum onun cebinde durabiliyor çünkü akilladm mutlak sayet vardır sakladikgi birseyler
00 Yorumla
+1 yılMasada kiminle oturursam oturayım. Tuvelete kasaya nereye gidersem gideyim telefonum masamda. durur. saklayacağım hiç bir şey yok. Karşımdaki insandan da elbetteki tavrım budur.
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki aldatıyor, ne yapabilirsin ki? Yani oturup birkaç dakika zırlamaktan ve trip atmaktan başka bir seçeneğin yok. Tabii nişanlın kılıbıksa. Kaldı ki bunlara ben bile izin vermem. Yapabileceğin hiçbir şey yok ve kafandaki düşünceleri buraya sorman da hiçbir şey değiştirmeyecek. Bir an önce kabullensen iyi edersin.
02 Yorumla- +1 yıl
vasatsın
- +1 yıl
@OtakuBilge Yorumumu üçüncü şahıslara kapatmayı unutmuşum. Hayır, aslında harikayım ve bununla gurur duyuyorum. Kudurabilirsin. Engel.
+1 yılİlla aldatıyor veya birşeyler saklıyor gibi düşünme geçmişten kalan bir travması da olabilir bizzat yaşadıgım için söyleyebilirim ki annem ve birkaç yakın arkadasım dısında kimse ile sohbetim olmamasına ragmen kim olursa olsun telefonuma Dokundugu an geçmişimdeki travmam gözümde canlanıyor ve bende aynı şekil cinnet geçiriyorum
00 Yorumla
+1 yılBiri telefonumu 10 saniye elimden aldığında aynen ben de öyle oluyorum. Çünkü sakladığım çok şey var.
10 Yorumla
+1 yılNişanlı olan erkek kadınından bişeyi saklamaz telini verir baksın diye sakladığı bir mesajlaşma ya da konuşma olduysa ondan vermeyebilir
10 Yorumla
+1 yılEvet geçmiş olsun simdiden yanlış kişiyle evleniceksşn artık nişanlanmışsınız telefonu istedigin zaman alabilmelisin
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBence kalp krizi numara gizlediği bir şey var yoksa o kadar paniğe niye girsin ki?
20 Yorumla
+1 yılaldatıyor kesin eşler arasında özel olmaz kim bilir daha ne saklıyor senden
20 YorumlaTabikide sakladığı bir şey var. eşimin telefonu sürekli orada burada. Elime aldığım vakitte şuana kdr hiç öyle bişi olmadı bence sakladığı bir şey var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sıkıntı var kesin. Bir sürpriz de olabilir, sakladığı başka şeylerde. Ben olsam birdahaki buluşmada yüzüne karşı sorardım açıklaması tatmin etmesse, telefonuna bakabilirmiyim diye rica ederdim.
00 Yorumlabazı kişiler aşiri takıntılı olabiliyr mesela ben asla ama asla dokundurtmam telefonumu... içinde hiç bir şey olmamasına ragmen
00 Yorumla
+1 yılNişanlının cep telefonunu ele geçirip casus yazılım yükle , * aldatıyorsa ( ki aldatıyordur ) sende onu aldat , yatmadığın kalmasın. Müstahak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tanımıyorum ama gelip benim telefonumu alsan baksan hiç bir sıkıntı olmaz en fazla 2-3 kız yürüdüğümü görürsün birisi he dese diye bekliyorum.
Not: 18 - 28 Yaş arası taliplerimi bekliyorum.02 Yorumla- +1 yıl
ben
Cevap sahibi+1 yıl@zekiye123456 Kusura bakmada herkesi özele çağırmışsın.
+1 yılbu durum şüpheli ama
bir kadınını telimi karıştırmasını istemem
bir ara annem yapıyordu acayip sinir bpzucu
00 YorumlaÖzel midir deiğilmidir bilmem ama senden sakladığı kesin bence o şeyi bul. Öğrenirsen korkucağı birşeyler var💆🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir ama ben de istemem birinin telefonumu alıp kurcalamasını benim özelim nihayetinde
00 Yorumla
+1 yılYa evet evet Deyip seni üzdüğümüzün farkındayım ama maalesef Evet yani telefon saatli bomba olmadı müddet çok panik çok daha şey değil normal değil
00 YorumlaO sırada telefon :D
https://www.youtube.com/embed/fkgYseJvayU00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen evet.
50 Yorumla
+1 yılNe kadar meraklısınız insanların telefonlarını kontrol etmeye öğrenmeye hazır olmadığın hiçbir şeyi kurcalama bence
00 Yorumla
+1 yılTelefon kişinin özeldir. Başkasının dokunmasına ben de asla izin vermem. Bu yaşam alanıma müdahale gibi geliyor. Verdiği tepki çok normal.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yıltelefonumda gizlediğim bişey yok eşimde hiç eline alıp bakmaz. ama bakmak istese bende neden karıştırıyorsun derim. çok saçma gelir.
10 Yorumla Bence ilişkilerde kişisel bir alan olmalı ve bu alana iki taraf da karışmamalı.
10 Yorumla
+1 yılBeden dili bazen herşeyi anlatır. Güven vermeyen erkek profili.
10 Yorumla
+1 yılYani bence sakladigi bir şey olmasa panik olmazdı diye düşünüyorum.. 🙄
10 Yorumlaİleri yaşlı biri tavsiye si evlencegin kişi güven sorunu olmamalı olgun düşünmeli ne saklı ise paylaşması da fayda var
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 584 cevap paylaştı. %100000 sakladığı bir şey vardır yoksa neden çekinsin ki
10 YorumlaEn büyük saygısızlık müsaade istemeden özeline uzanmak.
12 Yorumla- +1 yıl
Saate bakmakta ne var
- +1 yıl
@Kızlardasormasınm
Düşük IQ olanlar dediğimi anlamadı. 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Kesin sakladığı bir şey var, neden panik olsun başka?
11 Yorumla- +1 yıl
günahını alma adamın
+1 yılBenim baksın istediği kadar. Bende bakarım onun tlf
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sakladığı bir sey var saklamasa böyle davranmaz
10 Yorumla
+1 yılKafan çalışsa bu soruyu sormazsın. Saklamasa neden böyle bir şey yapsın?
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalp krizi geçirecek seviyeye geldiyse Bir değil birden fazla şey vardır
10 Yorumla
+1 yıleğer birbirinize güvenmiyorsanız, birbirinize şüpheyle bakıyosanız yaşamayın şu akü ilişkilerini ya. sırf bu yüzden oluyor her şey. sırf bu yüzden herkes kolpa, herkes bu yüzden yalancı, bu yüzden aldatıyorlar birbirlerini.
21 Yorumla
+1 yılKesin sakladığı bir şey var bak derim daha yolun başındayken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerle hâlâ sevgili olan nişanlanan var mı abi ne halt oldukları ortada işte ne diye uğraşıyorsunuz erkeksiz yaşanmıyor sanki kanı bozuk olandan ne beklenir şunların kölesi olmayın ya
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek = aldatılma stres yalan dolan dayak
Cevap sahibi+1 yılAcı veriyorlar boş ver gerek yok
- Devamını Gör (249)
Devamını Gör(294)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Nişanlım elimi telefonuna uzatınca az kalsın kalp krizi geçiriyordu, sakladığı bir şey mi var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler