Merhaba KScanlar! Nasılsınız? İki gün önce sormuş olduğum soruda ilk defa haberini okuyanlar olmuşsa. NASA'NIN Dünya'mıza uzak bir astroidi füze ile vurup yörüngesini saptırma projesi vardı.
Dün gece itibariyle bizim saatimizle biraz gecikmeli olarak NASA'nın sitesinde de canlı olarak izlendi bu olay ve başarılı bir şekilde vuruldu astoid. Etkisi ne kadar olacak henüz araştırılıyor. Bu canlı yayını Barış Özcan ve bazı bilim kanalları canlı paylaştı sosyal medyadan.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Dünyanın sonunu bir anda getirebilecek tek şey 7 katlı bir apartman büyüklüğünde bir goktasi yetiyor. Ve ne zaman nerden gelecekleri belli değil bu yüzden bu dart olayı harika ise yarayacak bir yöntem. Teşekkürler nasa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dünyanın sonunu bir anda getirebilecek tek şey 7 katlı bir apartman büyüklüğünde bir goktasi yetiyor. Ve ne zaman nerden gelecekleri belli değil bu yüzden bu dart olayı harika ise yarayacak bir yöntem. Teşekkürler nasa
bu zaten bir test yani sorun olduğunda acaba etkisi var mı bunu görmek. tekrarını izledim adım adım asteroide gitmesi güzeldi.
Tehlike dünya dışında değil ki güvende olalım. Hatta o taşlar başımıza gelecek en güzel şey olurdu
bir de abd ye laf atıyorsunuz rus uzay merkezi yapamadı bunu komunistler hey sovyetlerden kalma füzecikler çalışmıyor mu
Dun baris ozcanla canlida izledim iyiydi
yaa evt afganlarla suriyelilerle uğraşmaya devam.
He He güvendeyiz
Öyle deme abd olmasa ne yaparız 🤪