Güncellemeler
+1 yıl
Anketlerde ki Telefonlara Aldanmayın Örnek Olarak Ekledim 😊 Sorum Genel Olarak hangisi daha başarılı kaliteli
Selamlar Hayırlı Akşamlar Öncelikle Akıllı Telefon da Samsung mu? Xiaomi mi? Hangi Markayı Daha Başarılı Kaliteli Buluyorsunuz Neden?⭐📱
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Samsung Derim Başka Bir Marka Demem 🤐 Samsung Arayüz Olsun Olsun Genel İtibariyle Çok Başarılı firma Yılların Markası ne de olsa
⭐⭐⭐⭐
apple çünkü ikisininde kalitesi apple yanında hiçbişey kalıyor
ikisinin de kullandim xiaomi candir
Ne Yönden Candır Xiaomi 😉 Ben Samsung Kullanıcısıyim Xiaomi Hiç Kullanmadım Almayı Düşünmüştüm Aslında Ama Arayüzü Saf Android yakın gibi Geldi Sence de öyle mı? Mui İle Samsung One ui arasında ki farklar nedir Özellik olan
Olarak
xiaomi de mui guvenligi cok fazlasiyla var ayrica telefon kendi birikmisliklerini temizleyebiliyor guvenlik kontrolunu yapabiliyor bir uygulamam yukleyince bile guvenlik kontrolunden geciyor da iniyor ayrica mui'nin 2. bir ana ekrani var yani 1. yani ana ekrani indiremedigin gizli kalmasi gereken seylerini 2. ekrana ekleyerek indirerek saklayabilirsin yuz tanima parmak izi tanima falan da var kalvyesi rahat ayrica klavye de ozellikler olarak her dil için çeviri özelligi var temasini degistebiliyorsun hicbir ek uygulama indirmeden ultra oil tasarufu var ayrica sarji daha yavas bitiyor kapandiktan sonra bir muddet bekleuince bazen birazcik da olsa sarji doluyor kendi kendine hizli sarj oluyor vs seyler cin mali diyip geciyoruz ama xiaomi gercekten guzel ve rahat bir telefon ben redmi not 8 kullaniyorum sana da oneririm bence pisman olmazsin
ayrica telefona 26-30gb lik oyun indirmeme ragmen telefon kasmiyordu
Vayy Vayy Bu kadar Çok Güzel Detaylı Anlatımın İçin Çok Teşekkür Ederim 😊 Ben de Xiaomi Almayı Düşünürken Xiaomi Mi 9 T Pro ları bilirsin Pop Açılır kapanır Selfie kamerasına sahip di mi 9 T Pro Onunla 5200 Mah Devasa Batarya ya Sahip Olan Xiaomi mi Note 10 lite çok araştırdım Sonra Dedim Telefonlar çok Güzel Ama ya Arayüzü Özellik bakımında zayıfsa Memnun kalmam diye düşündüm En Çok Bilinir marka olan Yılların Samsung dan Tercihimi Yaptım Ve şu an da Amiral Gemisi Üst Segment Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum 😊⭐ Çok Memnunum İyi ki de Almışım Diyorum Bende de Bi çok işlemde FPS Oyunlarını Yüksek Grafikler Rahatlıkla oynuyorum Exynos Versiyonu Bende ki S10 Ama Gayet Başarılı işlemci Pilim 3400 Mah Burası biraz zayıf ama kötü de değil Eğer Başka cihaza geçmek istersen Samsung kesinlikle Öneririm Muhteşem cihaz
Bu arada senin telefonun modeli Nedir Xiaomi nin
İphone
Ama Bu soruda iPhone geçmiyor 😉 Samsung Xiaomi arası
Hiç biri
Neden
Android kanser eder.
hızı kalitesi 1 seneden sonra bozuyor xiaomi alacaktım deneme amaçlı ama yorumlara bir baktım yok şu sıkıntısı var yok bu sıkıntısı var ile dolu. O yüzden hiç gerek yok bende bir zamanlar Android kullanıyordum ios'a geçince oh be cennet varmış dedim
Tek sıkıntısı şarj. oda çok değil yani dert edilecek derecede değil güzel kullanırsan
Birde büyük avantajı telefon kaç sene geçerse geçsin yine yüksek fiyata satabilirsin
Şimdi Anladım Neden Sadece Apple iPhone iOS Dediğini Ama Şöyle Bir Durumda Var Burada Biraz Yanlış Düşünüyorsun Ben iOS Hiç Kullanmadım Ama Hep Merak Etmisimdir Nasıl olduğunu Ama Android Uzun Yıllar Kullandım Ve hala Android İşletim Sisteme sahip Samsung Kullanıyorum Özellik Olarak Göze Hitap Ediyor Xiaomi Almayı Düşünmüştüm Ama onun Arayüz Yazılımını Sevemedim Bu Yüzden almadım sırf Xiaomi da android ama Her android Aynı Değil Bazıları Saf Android derecesinde boş yani kimileri Oldukça zengin Samsung zengin olanı one ui ile Çok İyi iş başardı
Samsung kullandım 2 sene boyunca bir batarya sorunu., ekran sorunu, ısınma sorunu, kasma sorunu yaşadım.
insanlar samsungu neden alıyor bilmiyorum ama en en en iyisi i phone kim ne derse desin iphone 6s bile alsan şimdi canavar gibi çalışır her şeyi başarılı
Çünkü Samsung Tercih Edilme Nedeni Yazılım Arayüz Göze Hitap Ediyor Olması Oldukça Dolu Özelliğe Sahip Olması Xiaomi baktım bana biraz boş geldi Mui Yazılımı Ama One ui Çok Başarılı şu an S10 Kullanıyorum Maşallah Kamera olsub performans Genel Anlamıyla memnunum Sen Samsung un hangi Cihazlarını kullandın Eğer Alt Segment ise haklısın eski olanları çok iyi olmayabiliyor ama artık Samsung kendini aştı çok Güzel güçlü cihazlar üretiyor
Kesinlikle Samsung hem kalite hemde boykot olmadığı için..
Xiaomi iyi gibi