Hangisi daha cok tutuluyor?
Xiaomi
Samsung
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisi daha cok tutuluyor?
Ben telefon kullanmayı lise döneminde başladım 2008 yılında ilk kullandığım telefonum Nokia 11.00 kullanıyordum o zaman tuşluydu tabii o dönemlerin en sağlam telefonu daha sonra Samsung E250 kullanmaya başladım o telefonda çok sorunlar yaşadım teknik olarak arızaları oldu sıkıntılar yaşadım çok sağlam bir telefon değildi, ondan sonra da Samsung olayına pek yanaşmadım genelde nokia'yı kullandım Nokia X3 kullandım Nokia Lumia kullandım 2016 yılında Lenovo a7010 kullandım 2020 yılına kadar en sonunda Xiaomi redmi 8 pro kullanıyorum gayet de memnunum yani Samsung sevmiyorum açıkçası
Telefon kullanmaya başladığımdan beri Samsung ile devam ettim. Samsung Note serisini amiral gemisi olarak tuttuğunda note serisiyle devam ettim. Şu anda da Samsung note 20 kullanıyorum. Inanılmaz bir cihaz. Bilgiişlemci olarak böyle bir cihaz kullanıyorum. Işlev harika. Fakat Note serisi artık S serisine geçti. Büyük ihtimalle Iphonedan başlangıç yapmayıda düşünüyorum.
Samsung müşteri güvenini daha fazla kazanmış bir marka, bu nedenle fiyat konusunda rakiplerine kıyasla daha pahalı olarak karşımıza çıkıyor.
Xiaomi müsterilerin gönlünü kazanmak isteyen bir marka, bu yüzden daha iyi bir donanıma sahip cihazı daha makul fiyatlara satmak istiyor.
Herkes xaomi 'yi tercih ediyor. Ancak kalite açısından Samsung derim iPhone'dan da bu telefonlardan da en kalitelisini Samsung olarak görüyorum. Yılların telefonu kolay kolay hasar görmez yazılım sistemi gayet iyi teması gayet iyi ben Samsung diyorum.
Cevap
28Cevap
Xiaomi
Bütün telefonlar birbirinin aynısı gibi oldu artık, hiçbir telefon beni cezbetmiyor, hadi telefonlar dan geçtim bari şu sıradan dandik kutular yerine şöyle ahşap veya teneke kutudan bir ambalaja koysalar bir albenisi olur, en az 15 Bin telefon parası veriliyor 100 liralık bir kutuya koymak çok zor olmasa gerek 🙄
Açık ara Samsung, hem de baya açık ara. Malzeme kalitesi ve yazılımla büyük fark yaratıyor Samsung. Öyle ki, arkadaşım geçen hafta mi11 t pro aldı ve gece dışarıdaydık. Bende Samsung'un 2020 yılının amiral gemisi s20+ var. Yani xiaomi'nin yarı fiyatı falan şu an. Lakin hem pubg performansı, hem de düşük ışık kamera performansı hala tokatlıyor xiaomiyi. Bana göre xiaomi telefonlar çöp.
Samsung diyorum çünkü arayüz yazılım özellikleri Samsung çok daha güzel başarılı Xiaomi da güzel ama arayüzünü sevemedim onun ki ben Samsung Tercih ettim çok memnunum en çok tutulan marka da Samsung ilk sırada Apple geliyor ardından Samsung
ıkı markayı kullandım samsung bence sadece tv yapsın telefonla ugrasmasın
Uygurlara yapılan soykırımdan dolayı Çin merkezli telefon dirmalarında alışveriş yapma demek isterdim. Ama samsung da çinde üretildiği için bir şey diyemiyorum.
Şayomi = yazılım sorunları
Samsung = ülkeye göre değişik işlemcili telefon yapan , malzeme kalitesi kötü marka
Oneplus = android dünyasının ferrarisi
Samsung olur benim tercihim. Zaten Xiaomi sektöre yeni yeni atıldı. Samsung'la karşılaştırılması bile abes ¢
samsung tabii, ama xiaomi de bayağı geliştirdi kendini üst segment telefonları, diğer hepsiyle yarışabiliyor
Samsung daha köklü ve daha kullanışlı Samsung mu iPhone mı diye sorsaydın hiç tereddütsüz Huawei derdim sjhhs
Xioami ucuz ve kaçak olduğu için ekonomik olarak daha iyi
İkiside bana boş gelir android sevmem ama tercih edersem Samsung derim
İkisi de güzel.
Ekonomik olduğu için Xiaomi Fiyat/Performans ürünü
Xaomi ilk başlarda ucuzdu şimdi pahalı kalite olarak samsung
şahomi hacılar geri uzun zamandır samsunk kullanmyorum
Samsung kullanan kalmadı
Ben Samsung tercih ediyorum
Xiaomi diyorum🤷♂️
Samsung.. 💥
xioami kesinlikle.
Xiaomi kullanıyorum ve çok memnunum.