Kişisel ihtiyaca göre değişkenlik gösterecektir bence. Eğer xiaominin bundan 3-4 yıl oncesine gidersek , ve ben ucuz telefon arıyorsam Xiaomi tercih ederdim. Ancak şuanda Xiaomi ucuz değil. Örnek olarak 10K bir bütçemiz olsun, Xiaomi ve Samsung'un cihazlarını kıyaslarsak Samsung daha yeni nesil bir işlemci ve son 1 yıldır da 5 yıllık güncelleme sözü veriyor. Xiaomi hem daha eski bir işlemci ve aynı zamanda daha alt düzeyde bir işlemci sunuyor, hem de note 9 serisinde olduğu gibi 2 yıl sonra ne haliniz varsa görün diyor. Ucuz, yazılım desteği uzun süren bir cihaz istiyorsam Samsung. Eğer ki kaliteli, üst düzey özellikler istiyorsam yine Samsung'un ultra serisini tercih ederdim. Ama oyun oynayacaksam Samsung'un Ultra serisi yerine Xiaominin "Black Shark" serisini tercih ederim. Tam anlamıyla oyun cihazları.
İki markayı da kullanmış biri olarak Samsung derim. Xiaomi kullanan arkadaşlarım, ben de dahil olmak üzere çok problem yaşadık ama fiyat performans ürünü o kadar olur diyelim.
İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı.
Her devir elbet bir gün kapanır. Ben xiaomi diyorum. Xiaomi, iPhone ve Samsung'a göre çok daha başarılı ilerliyor. Attığı adımlar gelecekte onu piyasalara hakim noktaya taşıyacak diye düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Xiaomi fiyat performans ürünüdür diğer markalara göre daha ucuz çünkü sistemi daha kötü eğer normal bir kullanıcı iseniz fark etmez ama yazılım gibi konularla ilgileniyorsanız Xiaomi baya sıkıntı çıkarır