Samsung kullanmaktan sıkıldım öyle pahalı bir şey alamam Xiaomi çok tavsiye ediyorlar ama çabuk bozulan bir şey olsun istemiyorum bütçe 10.000'i geçmeyeceğim O da zar zor var mı önerebileceğiniz tavsiye edebileceğiniz uygun bir şey?
Diğer Android markalar da olabilir anlayanlar yorum yaparsa sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Xiaomi
Kullandınizmi mı peki donma kasma yapiyormu
5 senedir kullanıyorum paran azsa Xiaomi noteb12 pro plus note 12 pro plus paran fazlaysa 13t pro 14t pro al 120 w şarj aletiyle 0 dan 100 e 18 dk da dolum yüksek performans ve iyi bi kamera sunuyor Samsung gibi güncelleme üstüne güncelleme gerip 2 sene sonra yeni bi telefon almaya zorlamıyor daha önce pocco x3 pro kullandım 4 sene şimdi taş gibi sağlam telefon bana s24 verseler 13t proyu vermem ha paran çoksa mi 15 pro 14 ultra da alabilirsin
İnternetten alınca şarj cikmiyormus icindan böyle bişey var mı ki peki Samsung neden tavsiye etmezsiniz Samsung kullanımı kolay ama ben sürekli Samsung kullandığım için de başka şeyler markalarda denemek istiyorum ama eğer kötü çıkarsa diye korkuyorum sürekli telefon değiştiren biri değilim
Telefonu Samsung gibi ayarlamak basit adroid olduğu için yabancılık çekmezsin samsung hem pahalı hem kullanışlı değil örneğin s24 TE 45 w şarj desteği var daha düşük fiyata 13 t pro var biri 1 saatte tam dolum yapıyor diğeri 18 dk da performans olarak açık ara önde s 24 TE 3200 rem frekansı var xiaomide 8600 rem frekansı ayrıca snapdragon2 den daha iyi mediatek işlemcisi var çift uygulama özelliği var ekran yenileme hızı 144hz donma kasma gibi sorunlar yok kamerası Samsung'tan iyi hatta Samsung ve Apple bataryaları çabuk biter uzun ömürlü değil xiaominin her telefonunun bataryası en az 8 sene gidiyor ekran kırılma olayları da daha az zaten sen kullansan inan bana çok dua edersin
İşte anlamıyorum rem olaylarindan tamam o zaman Xiaomi alayım İnşallah çok gider
Samsung amiral gemisi olanlar çok kullanışlı diye duydum yani bir saatte dolum yaptığını kim söyledi
Sendeki Xiaomi hangi modeli 12 t mi 13 promu
13t pro al ya da 14t pro 23 bin lira yurt dışı al
4 ay sim 1 4 ay sim 2 ye tak hattı 2 ay biri için uzatma istiyosun 2 ay biri için 1 sene sonra sıfırlanıyor 😄
Sendeki hangisi Nasıl alacağım yurt dışından alamam
Adı yurt dışı sahibinden gir bi sürü yer var direnç kaydıda var uğraşmam dersen