İnternet & Teknoloji Telefonunuzda nasıl bir şifreleme kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim bildiğiniz tuşlu şifrem ve parmak izim var. Bu kadar güvenlik de yeter herhalde. Telefonunuzda nasıl bir şifreleme kullanıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Şifre Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. pin ve parmak izi 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Yüz tanıma parmak okuma ve şifre sitili var. Hangisini isterse onu kullanıyorum 72 saatte bir kendisi değişiyor yani. 1 0 Yorumla
sourcandyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Parmak iziDesen ama çizince görünmüyo ben bile unutuyorum arada 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Parmak izi ve ekran şifresi.. Bazen parmak okumuyor.. :)#Vesselam 1 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl L şeklinde bir desen benim şifre. Ama gel gör ki bilmeyen yok şifremi. Var mı var yani. 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aylardır 1212 diye giriyorum öyle ki 5 yaşındaki kuzenim bile ezberlemiş😅 pin ve parmak izi kullanıyorum 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Numaralı şifrem var sadece 1 0 Yorumla
KimGotumuElledibenim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiçbir güvenlik önlemi yok. Gizli saklımda yok. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Face Id 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Parmak izi 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Face ID var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
pin ve parmak izi
Yüz tanıma parmak okuma ve şifre sitili var. Hangisini isterse onu kullanıyorum 72 saatte bir kendisi değişiyor yani.
Parmak izi
Desen ama çizince görünmüyo ben bile unutuyorum arada
Parmak izi ve ekran şifresi..
Bazen parmak okumuyor.. :)
#Vesselam
L şeklinde bir desen benim şifre. Ama gel gör ki bilmeyen yok şifremi. Var mı var yani.
Aylardır 1212 diye giriyorum öyle ki 5 yaşındaki kuzenim bile ezberlemiş😅 pin ve parmak izi kullanıyorum
Pin kullanıyorum
Şifre kullanmıyorum
Numaralı şifrem var sadece
Hiçbir güvenlik önlemi yok. Gizli saklımda yok.
Parmak izi ve pin
Pin ve parmak izi.
Parmak izi.
Face Id
Şifre kullanmıyorum
Face ID.
Pin kullanırım..
Parmak izi
Ayak izi
Face ID var