İnternet & Teknoloji Telefonunuzda nasıl bir şifreleme var? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Şifre var mı? Varsa desen mi, pin mi, parmak izi mi? Ben de parmak izi ve pin var. Telefonunuzda nasıl bir şifreleme var? Cevapla Telefon Soruları Şifre Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Şifre var kimsenin aklına gelmez :D o kadar ilginç şeyler yapıyorum ki tarihleri harmanlıyorum resmen. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl şifren zubidubi123 Yorumla SenDelisinn +1 yıl reel hayatımda zubi dubinin z si yok matador :D sen de taktın bu zubi dubiye haaa Yorumla
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hem parmak izi hemde kimsenin bulamayacağı bir desen :d çünkü bazen o deseni ben bile yapamıyom bide desenden izleri silince hiç gözükmüyo asjsjsjs 1 0 Yorumla
Sudeklkn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Sevdiğim kişinin isminin her bi harfinin denk geldiği rakamlar 🥺 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Telefonumda şifre yok. Eskiden desen ve pin kullanırdım. Sonradan gerek duymayınca kaldırdım. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. Herhangi bir şifre yok. 1 0 Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Parmak izi pin gizli uygulama kilidi desen kilidi 1 0 Yorumla
HüzünlüBirViski Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Parmak izi kilidi var şifre olarak 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hem yüz tanıma var hem sayı 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 659 cevap paylaştı. Yüz tanıma, sayı ve parmak izi okuyucu 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. FaceId 1 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. Face id 1 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Desen. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Face ID bulunuyor 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Parmak izi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Şifre var kimsenin aklına gelmez :D o kadar ilginç şeyler yapıyorum ki tarihleri harmanlıyorum resmen.
şifren zubidubi123
reel hayatımda zubi dubinin z si yok matador :D sen de taktın bu zubi dubiye haaa
hem parmak izi hemde kimsenin bulamayacağı bir desen :d çünkü bazen o deseni ben bile yapamıyom bide desenden izleri silince hiç gözükmüyo asjsjsjs
Sevdiğim kişinin isminin her bi harfinin denk geldiği rakamlar 🥺
Telefonumda şifre yok.
Eskiden desen ve pin kullanırdım. Sonradan gerek duymayınca kaldırdım.
Besmele ile açıyorum telefonu.
Parmak izi ve şifre var
Pin ve parmak izi var
Yok. Saklayacak bir şeyim yok
Parmak izi ve desen kullanıyorum
Herhangi bir şifre yok.
şifre yok telefonumda
Parmak izi pin gizli uygulama kilidi desen kilidi
Parmak izi kilidi var şifre olarak
Hem yüz tanıma var hem sayı
Parmak izi ve pin var.
Yüz tanıma, sayı ve parmak izi okuyucu