Cep telefonunuzda hangi şifreleme türünü kullanıyorsunuz?

Ne için korkmalı veya saklanmalıyım? Telefonumda çok özel devlet sırları mı var yoksa aşırı müstehcen görüntüler mi? Yoksa kendimi star mı sanıyorum, paparaziler mi beni sobeler? Ve diğer soruların cevabı.. Hiçbiri..
Arkadaşlarımın eline geçerse? Zaten benim kuyumu kazmak için sırada bekleyenlere arkadaş diyemem ki.. ya da mahremiyetime el uzatanlara.. Bu ''Akıllı? '' kişileri çevremde barındırıyorsam ; Şifre de beni kurtarmaz :D
Hem parmak izi hem şifre parmak izimi algılamazsa şifreyi kullanırım, şifremi unutursam (unutmam ilkokul, ortaokul ve lise sınıf numaramı kullandım) parmak izini kullanırım diye iki tane kullandım aslında şifre falan gerek yokta işte küçük çocuklar gruplara falan yanlış şeyler atmasın diye birde abim bilişimci iyi anlar telefondan, bilgisayardan (belki şifremi kırmıştır bilemiyeceğim) ondan esirgemek için.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yüz tanıma ve desen.
Aynı zamanda desende kullanıyorum daha güvenilir oluyor özel resimlerim ve mesajlarım var dikkat etmek lazım
Şifre kullanmıyorum, gizlim saklım da yok, özel korumam gereken bir dosya da yok.
Şifrelere gerek duymuyorum.
Özel klasörlerim varsa onları şifrelemeyi tercih ediyorum.
Sifre yok telefonumda. Dakika başı cocuklara sifre acmaktan bıkıp, sifresiz kullanmaya karar verdim.
Yazı. Şifreyi bilen çıkıyor ama ne yazdığımı kimse bilemiyor
Parmak izim ben uyurken ablam tarafından kullanıldiğindan güvenmiyorum😅
Sanki kasa... Sifre falan... Telefon yahu bu ne sifresi
Şifre, parmak izi pek güvenilir değil. Ki parmak izi tanımadığı veya algılamadığı durumda yine yüz tanımayla açıyorsun saçma. Ben adımdan iyi bildiğim şifremi kullanıyorum.
Banka uygulamaları kolay açılsın diye PIN'i 0000 koydum. Ve parmak izi okuyucu
Basit bir desen, cebimde ya da çantamda kendi kendine açılıyordu sırf açılmasın diye yaptım.
yüz tanıma der geçerim ben onu bunu bilmemde ben bunu kullanırım
Daha rahat bakıyorsun açılıyor. Bı bakışla daha ne açabilirsin ki.
Hem parmak izi hemde desen kullanıyorum aslında bazen parmak izini okumuyor
Şefaf bir insan olduğum için hiçbiri..
Bende desen var sadece Sezai usta
kolayıma geliyor üşengecim ben
Desen çünkü çok zor desenlerim var
Pamak izi kullanıyorum.
şifre ve parmak izini kulanıyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş