+1 yılSosyal medyada artık arkadaşlarımı değil onların çocuklarını takip ediyorum. Çocuğunun her anını paylaşan ebeveynlerden sıkıldım. Günümüzde herkes bilinçli ebeveyn taklidi yaparken çocuğunun mahremine saygıyı göz ardı etmelerini bir türlü anlayamıyorum. Şu sıralar sıkıldığım tek şey bu.
13 Yorumla- +1 yıl
Istismarin baska boyutu. Kendi iradesini konusturamayacak cocuk uzerinden degerli hissetme cabasi. Hatta para kazanmalari da mumkun ve cocuk isciler konumunda cogu bebek artik. Dogar dogmaz para kazanmaya basliyorlar.🙄Onlari korumasi gereken ebeveynleri en mahrem anlarini dahi sosyal medyada acikca paylasiyorlar.
- +1 yıl
Kesinlikle.. gözlerinden sakındıkları çocuklarını bu kurtlar sofrasında gözler önüne sermenin cezasını da ilerleyen yıllarda göreceğiz. Umarım iyi şeyler olur.
- +1 yıl
Umarim, insan her seye ragmen guzel seyler dusunmek istiyor yine de.
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanların klavye arkasında oluşlarına gereksiz bir güven duyuşları. Kendi kimliklerini, ahlak değerlerini bir çırpıda unutuveriyorlar. İçlerinden iğrenç şeyler çıkıyor. Merak ediyorum, hiç iç sesleriyle konuşmuyorlar mı? Ben bunu şimdi niye yaptım ya da elime ne geçti muhasebesi olmuyor mu acaba
12 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşü çok sevdim.😊🌿irade ve vicdan otokontrolu sart.
- +1 yıl
Balımm
Gösteriş meraklısı insanlar. Bu insanlar sosyal medyayı çekilmez kılıyor. Anladık her şeyin en iyisine, en güzeline sahipsiniz demek geliyor insanın içinden. Görmemişler gibi her şeyini sosyal medyaya yükleyen biri sinirime dokunur.
12 Yorumla- +1 yıl
Gostermek istemedikleri baska seyler oldugundan aslinda vitrinleri o kadar renkli tutuyorlar.
İnsanların kendilerini oldukları gibi değil de olmak istedikleri kişi gibi lanse etmeleri. Yahu ne farkeder ki? Karşındaki seni tanımaya başlayınca zaten ne kadar falson varsa hepsi ortaya çıkacak. Kimse saf değil.. Kendini gizlemeye çalışmak neden yani.. Gereksiz ve saçma bir çaba..
111 Yorumla- +1 yıl
Gönderme mi var.😁
- +1 yıl
Nedense oyle hissettim , yanilmisim kusura bakmayin.
- +1 yıl
Sorun değil.
- +1 yıl
Rica ederim, yanlis da anlasilirsak duzeltiriz, imkan verilirse. insanin bazen esref saatine denk gelebiliyor.
- +1 yıl
Evet, yoksa ben de sizi tersleyebilirdim.😁
- +1 yıl
Amin, hepimiz icin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş insanları sevmem
10 Yorumla Zeka seviyesi yerlerde hatta zekaya sahip olmayanlar.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=&ved=2ahUKEwiqo4amtZz6AhUGSfEDHd8lBX4QtwJ6BAgEEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVhdHQntONXU&usg=AOvVaw1LzSquupBd8HPKnar1dRt-12 Yorumla- +1 yıl
Bu linkleri tiklarken 1 degil 5 kere dusunuyorum.😁Nedir bu?
Bana ait olan görselin veya yazının kaynak gösterilmeden paylaşılması...
Arkadaş listemin karıştırılıp, içinden kişi eklenmesi..
Hoş, facebook ve instagram hesabım var ama aktif kullanmıyorum, bayram ve kandil tebrikleri gibi şeyler paylaşıyorum anca.. (Girmiyorum bile epeydir)18 Yorumla- +1 yıl
Ikinci cumlenizi tam olarak anlamadim.🙄
- +1 yıl
Buradan mi bahaediyoruz?
- +1 yıl
Daha çok facebook ve instagram gibi yerlerde yapılıyor bu...
Misal bir amca oğlum vardı..
Listeme bakmış tanıdığı tanımadığı kim varsa kendine eklemiş...
Bu tarz şeyler ne bileyim tuhafıma gidiyor...
Tanıdığını geçtik tanımadığın, eli yüzü düzgü diye gördüğün, listemde ki kişiyi ne diye eklersin 😂 - +1 yıl
Siz arkadas kitleniz konusunda seciciyseniz kendisine ilham olmussunuzdur.😁 yine de hos degil tabii ki. Birini bu sekilde takip etmek
- +1 yıl
Sosyal medyada kendi fotografimi kullanmiyorum. Eklemek isteyen herkesi listeme dahil etmiyorum. Burada dahi zaman zaman ayiklama islemi yapiyorum.
Bahsettiginiz durum hos degil ancak muhataplariniz kabul ediyorsa bunu yapacak bir sey yok.😁
+1 yılBirbirini tanıyan tanımayan herkesin takipleşmesi ve herkesin birbirine gereksiz yürümesi canımı sıkıyor. Aynanda bin kızla konuşanları mı dersin herkese garip garip yorum atanları mı 🥲🥲🥲🥲🥲
13 Yorumla- +1 yıl
Burayi kastediyorsaniz burasi baska alem.😁
- +1 yıl
İnstagramı da kastediyorum asıl şeyler orada dönüyor of of sormayın ya
- +1 yıl
Instagrami cok aktif kullanmiyorum maalesef, cok bilgim yok.
+1 yılYenilen, içilen, hep sahte mutlulukların ve evli de olunsa mahremiyetlerin paylaşımı..
Sadece eşinin bilmesi gereken şeyi biz neden biliyoruz ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Mahremiyetin yerinde yeller esiyor.🙄
- +1 yıl
Ben hiç anlamıyorum, anlamıycam da..
İnternet & Teknoloji konusunda 469 cevap paylaştı. Birbirini tanımayan insanların, nasıl olsa birbirimizi görmeyiz düşüncesiyle klavye delikanlılığı yaparak hakaret etmeleri..
11 Yorumla- +1 yıl
Burada da varlar ve acayip uyuz oluyorum bazilarina. Islak terlikle agizlarina vurasim geliyor.🙄
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSosyal medyanın kekolarını, aşko kuşkolarını, boş boş yorum yapanlarını, çocukların kullanmasını sevmiyorum, tilt oluyorum, nefret geliyor 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Özellikle instagramin ve KS nin ciddi kontrolsüz olduğunu düşünüyorum. Ergenler ve çocuklar konusunda.
- +1 yıl
Evet öyle..
+1 yılGerçek hayatla bir ilgilerinin olmaması. Güzel hayat imajı verip ego tatmin etmek için bence. Özgüvensizlerin işidir ya da işsizlerin
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medya kisiye yeni bir imaj imkani taniyor, kimileri de bunun dibini siyirircasina pekcok sey olabiliyorlar.
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin kendini padişah sıpasıymış gibi göstermesi
21 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medyada herkes her sey olabilir, hem de tek tusla.😁
+1 yılSayfayı ağlama duvarına çevirmeleri, sosyal medya eğlence amaçlı kullanılmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece eğlence gözüyle bakamıyorum ben maalesef. Hak ettiği kadar eglence yeterli.
- +1 yıl
Pozitif paylaşımlardan yanayım öyle diyeyim her alanda
+1 yılKonuyla alakasız ama bu nickindeki fikmde o araba sahnesinde mısırları film yapımcıları sırf o filmdeki o sahne için diktiler ve hatrı sayılır miktarda para ettiler o mısırlardan böyle bi bilgi bilmiyosan diye döyledim 😂
10 Yorumla
+1 yılÇok kıymetli insanların yazılarına, paylaşımlarına denk geliyorum mesela. Altına da sahte hesaplardan anonimlikten güç alarak yüzüne soyleyemeyecegi şeyleri söyleyen hesaplar. En sinir olduğum şey bu galiba. Klavye delikanlısi olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış anlaşılmak, hak edilmeyen bir muamele görmek olabilir. Yüz yüze gibi olmaz klavyeden yazışmak elbette. Yine de kişiden kişiye değişir kendini ifade edebilmek, bazen sorun olabiliyor.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsüper :D benimkileri de kaldirin sorun yok
- +1 yıl
Zahmet verdim.😊Tesekkur ederim. Bu anlattigimi da unutursaniz sevinirim.😁
Cevap sahibi+1 yılBenlik bişi yok ki zaten :D Sorun yok
+1 yılGünde 10-20kez hikaye paylaşan olursa siliyorum direk
11 Yorumla- +1 yıl
Sessize alabiliyorsunuz.
Herkes sahte bir mutluluk evreni içerisinde
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef...
+1 yılHer şeyin çok çabuk yayılması ve kimsenin sorgulamadan gördüğü şeye direkt olarak inanması.
12 Yorumla- +1 yıl
Ilerleyen donemlerde bunun kontrolsuzluge dogru gidecegini dusunuyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle ve bu korkunç bir ihtimal.
+1 yılKarşımda bir tokat atsam yarısı boşa gidecek tiplerin klavyeden ahkam kesmesi
11 Yorumla- +1 yıl
Buradayken bir kere bende yasadim. Karsinizda olsa konusacak cumlesi kalmayacak insanin pervasizca konusabiliyor olmasi.
+1 yılDurmadan yediklerini içtiklerini gittikleri yerleri paylaşan insanları hiç sevmiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Beni gorun, fark edin cabasi.
- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum sana
+1 yılKocasını veya karısını gözümüze gözümüze sokan tipler🤦♀️🤦♀️
14 Yorumla- +1 yıl
Halbuki isler hic de gorundugu gibi olmuyor.😁
- +1 yıl
Evde esip gürleyen tipler sosyal medyada Leyla Mecnun oluyor😅
- +1 yıl
Mutlu olan insanlar bunu ispata calismiyorlar.
- +1 yıl
Dimi, haklısın
Çok gereksiz işler dönüyor ve yalan bir bilgi çok çabuk yayılıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Sorgulamadan kabul eden fazla olunca, insanlari yonlendirmek de kolaylasiyor. Tehlikeli...
Tiktokun ve saçma sapan video çekip yayımlayanların videolarının yasaklanmasını istiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Yasaklamaktan ziyade sosyal medya kullanimina bazi duzenlemeler gelebilir. Diger turlu ilgi budalalari her platformda var.
İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Reelde bi cacık olamayıp sosyal medyada fenomen olan başlar
31 YorumlaHerkesin insanların fotoğraflarının altında hakaretler etmesi. Gayet normal bir şeymiş gibi yapıyorlar. Nefret ediyorum bundan.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 469 cevap paylaştı. Facebook ve kendini olduğu gibi tanıtmayanlar
20 Yorumlaİnsanların yemek masasindan fotoğraf paylaşımını sosyal medyaya koymaları hiç hoş değil
10 YorumlaTanımadığın insanları bir paylaşımı ile yargılamak.
10 Yorumla
+1 yılKlavye delikanlılarının öz güven sorunları :D
10 Yorumla
+1 yılKlavye üstünden kendi tipine bakmayıp başkalarını eleştirenler
10 Yorumla
+1 yılHerkesin pozitif düşünce gururu kesilip durmadan bir aforizmaları patlatmaları..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda kendini bir beğeniden çok daha fazla gören gıcık toksik insanlar
10 Yorumla
+1 yılAsparagas ve dogma haberler
12 Yorumla- +1 yıl
Eski haberler ve gorseller uzerinden kiskirtma eylemleri, secim oncesi bolca her kutuptan gorecegiz.🙄
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılKendini sosyal medyanın sahibi sananlar ve beğenmediği bir yorumla karşılaşınca engeliyenler aciz ezikler aslında 😂😂
10 Yorumla
+1 yılDisslike atamamak instagram da.
11 Yorumla- +1 yıl
Hakikaten dislike yok.😁
+1 yılYediğini içtiğini paylaşmak
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu ben de sevmiyorum.🙄
Karaktersizlik, ego, saygısızlık ve daha birçok şey
20 Yorumla
+1 yıltanımadığım insanların beni rklemesi. ve hepsinin fake hesap olması
10 Yorumla
+1 yılYediğini içtiğini paylaşanlar
13 Yorumla- +1 yıl
Birde bu anneler günü babalar günü sevgili günü vs vs de paylaşımda bulunanlar 🙃
- +1 yıl
Annesi ve babasini hic taniyamamis veyahut onlardan bir sevgi kirintisi dahi gorememis, yurtlarda buyutulmus, aralari kotu olan onca insana ragmen baskasinin asiri sevinci icin o gunler hep uzulmusumdur.
Sevginin baskasinin ispatina onayina ihtiyaci yoktur oysaki - +1 yıl
Sevgi mi gösteriş mi bilmiyorum sosyal medyanın bize gösterdiği tablolar ne kadar gerçek bunlar hep soru işareti en güzeli kullanmamak aslında
Sahte yüzler, yalan hayatlar..
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılKaba saldırgan sözler
20 Yorumla Sosyal medyaya göre değişiyor
20 Yorumla
+1 yılMilletin fotoğrafını kullanıp efelenenler
10 Yorumla
+1 yılgörgüsüzlük ve bedeni like için kullanmak
10 Yorumlasosyal medya delikanlıları
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak severim ldnclmflf
10 Yorumla
+1 yılsacma sapan gruplara alim sjncnc
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılbazen çok zaman alması
10 Yorumla
+1 yılBilinçsiz ve aptal insanlar
10 Yorumla
+1 yılİnsanların haddini fazlasıyla aşmaları.
10 YorumlaKızların cibildak resimler atması
10 Yorumla
+1 yılAşağlayacak veletçe haraketler
10 YorumlaKendini olmadığı şekilde gösteren sahte kişiler
10 Yorumla
+1 yılHavşet haberleri ve yalan haberler
10 Yorumla
+1 yılHer şey keşke 1870denolsam
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sosyal Medya Trolleri.
10 YorumlaHerbokologlar (öyle olduğunu zannedenler)
10 Yorumla
+1 yılİnsanların saçma hallerini görmek
10 Yorumla
+1 yılKullandiklari filtreler shoplar
10 Yorumla
+1 yılGösteriş meraklısı olunması
10 Yorumlaİnsanların yapmacıklıgı
10 Yorumla
+1 yılŞu tiktok ve oyunlar.
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!