İnternet & Teknoloji Sosyal medyada görmekten nefret ettiğiniz akımlar hangileri? DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben bu akımdan iğreniyorum. Nerde görsem telefona yumruk atasım geliyor. Sosyal medyada görmekten nefret ettiğiniz akımlar hangileri? Cevapla Sosyal Medya Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KurtBeyazı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Çok var saymakla bitmiyor ki yiyecek içecek paylaşımı en çok da 0 0 Yorumla
Tanrım-Konuşmalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hepsi biri bir şey yapsın herkes özenti gibi aynısını yapıyor 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hepsinden nefret ediyorum 😀 1 1 Yorumla DerdeBaytar +1 yıl 😆 Yorumla
DavidBowie6 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl tiktok https://www.youtube.com/embed/BVUEZ88Ax-A tiktokları tiktokerleri görmek istemiyorum 0 0 Yorumla
leyligülsoruyor Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Genel anlamda çoğu akımdan nefret ederim. Takmıyorum hiçbirini 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tüm tiktok asıllı kanser.. yani akımlar. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hiç takılmıyorum bile 0 0 Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben de nefret ettim hep. Ne komik ne de sempatik 0 0 Yorumla
PatrickBateman6 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yediklerini paylaşan hayvanların olduğu akımdan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok var saymakla bitmiyor ki yiyecek içecek paylaşımı en çok da
Hepsi biri bir şey yapsın herkes özenti gibi aynısını yapıyor
Hepsinden nefret ediyorum 😀
😆
tiktok
https://www.youtube.com/embed/BVUEZ88Ax-Atiktokları tiktokerleri görmek istemiyorum
Genel anlamda çoğu akımdan nefret ederim. Takmıyorum hiçbirini
Tüm tiktok asıllı kanser.. yani akımlar.
Aynen şu akımdan bende nefret ediyorum.
Sosyal medya kullanmıyorum
Hiç takılmıyorum bile
Ben de nefret ettim hep. Ne komik ne de sempatik
Birçoğu
bırcogu
Yediklerini paylaşan hayvanların olduğu akımdan
ayhh eveet var