Az once bana şu şekilde bir mesaj geldi
Cevrimici yarI zamanlI bir is olarak secildigin icin tebrikler, 500-2000 TL/gun, benimle iletisime gec
WS: wa. me/... (burada numara yazıyor)
Gelen numara gerçek mesajda atılan numarada da wp profilde bir kız var ama sanki fake gibi Emin olamadım sizce dolandırıcı mi
Cevrimici yarI zamanlI bir is olarak secildigin icin tebrikler, 500-2000 TL/gun, benimle iletisime gec
WS: wa. me/... (burada numara yazıyor)
Gelen numara gerçek mesajda atılan numarada da wp profilde bir kız var ama sanki fake gibi Emin olamadım sizce dolandırıcı mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Net dolandırıcı. Bana da Afrikalı birisi yazıp duruyordu engelledikçe türüyordu bir yerlerden.
Bu iş pek hayrı alamet değil 😃
Basma dolandırıcı
sorman hata sen dolandırıl da aklın başına gelsin
Niye böyle kötü bir yorum yaptın insan gibi düzgün yorum yapamıyorsan hiç yorum yapma kardeşim
Ben tamamlayım. inaan gibi yorum yapamıyorsan x tir git. Ahlaksız, terbiyesiz insanlar.. Bari insanca soru sorana kötü cevap vermeyin. İnternet e giriyorsunuz diye herkesi hercavbı verme hakkınız mı var?
ahlak bekçileriKSMDMDMDMD
Hee oldu, biz insanlık yapmayalım, gariban Bi vatandaşa bile istediğini söyle. Dö tün yiyorsa, git politikacılara bir şey söyle, zavallı em besil yaratık.
Mal mısın bunun ahlak bekçiliği ile ne ilgisi var daha neyin ne olduğunu bilmiyorsunn burada çok biliyor gibi yorum yapıyorsun saygı yoksunu seni paran varsa git de biraz saygı al bir de üslup almani tavsiye ederim işine gelmeyince ahlak bekçisi diye alakasız bir savunma yapma diye diyorum
Keşke ahlak, akıl, fikir, edep parayla satılsa.. Böyle mallar a laf söylemek de işe yaramaz.. Parmaklarınız yazık, yazmakla. Boşverin, direk Kü für edin, engelleyin. Laftan, insan olan anlar
İnsan olsa zaten, öyle cevap vermez.. Kimsenin başına silah dayanmıyor, milletle dalga geçer gibi cevap yaz diye...
Normalde küfür ederdim de o zaman bu saygısızdan farkım kalmaz
O da yanlış düşünce.. Hadsiz haddini bildirin e, ondan farkınız kalmadığını kim ölçüp tartıyor? Bunlar felsefi saçma sapan görüşler 😊 Hadsize had bildirmedikçe, bunlar kendini Bi halt sanıyor. Bir yerleri kalkıyor. Gittikçe ukala, terbiyesiz oluyorlar. Yılanın başı küçükken ezilir.. Kör mü insan olsunlar.. Size, onun seviyesine idiniz, Bi farkınız kalmadı diye kuru laf söyleyen de empati yapsın. Kendileri, böyle AP tal, saygısız insanın yorumuna maruz kalınca, susuyor mu? 😊 Boşverin felesefeyi 😊
Sorunuza millet cevap verdi diye, tekrar aynı şeyi yazmak istemedim. Evet dolandırıcılar. Her türlü şer efsizlik, yapılabiliyor nette. Dikkat edin. Gerçek hayata bile, dolandırılma oluyor. Netye çok daha fazlası. Tanısanız bile, birine para verirken, 10 kere düşünün.
Ben haddini bildirmesem başkası bildirecektir zaten herkes benim kadar saf ya da alttan alan insanlar değil ben özellikle dikkat ediyorum sakin kalmaya yine de teşekkür ederim yorumunuz için
Estagfirullah, rica ederim. Her zaman had bildiren çıkmayabilir. Yiğitlik, fedakarlık meselesi değil sırf da. Burada da diğer sosyal medyada da binlerce hadsiz var. Keşke herkese ayıracak vakit olsa. 😊 Küf ğrden bile anlamayan var. Yüzsüzlük boy boy 😊 Evet, insan olmadıklarla muhatap olmayın. Yok yere kendinizi üzmeyin. Laf sokmaktan da çekinmeyin. Tartışmak, insanı üzer. Ağız dalaşı vs.. Bu yorumu yapan da, uyandı ya da ağzının payını aldı ki, yazmadı. Face de, haksız yere 2 gün tartışan dan galaklar da gördüm. Tartıştıkça, insan çileden çıkıyor. Mal lıklarının sınırı da yok, utanmaları da.. Boşverin öyle psikolojik vakaları. 😊
İşte bende bu yüzden çok uğraşmıyorum açıkçası böyleleri ile yıpratıyor çok beni
Anladım. Çok haklısınız. Eğer sabr edebiliyorsan, ne ala. Sosyal medyayı da her zaman her konuda kullanmayın da.. Seviyesiz, dengesiz bir sürü insan var.. İhtiyaç halinde, kullanın lütfen.. İpini koparan, gelebiliyor..
Teşekkür ederim sosyal medyayi biliyorum az çok
Estagfirullah, rica ederim. her şey gönlünüzce olsun. Her şeye de dikkat etmeniz, sizin yararınıza olur. 😊
. teşekkür ederim çok sağolun 💚
Rica ederim 😊
dolandırıcı
Dolandirici
Dolandırıcı tabi