Çok çaresiz ve kötü bir durumdayım 2 senedir evliyim daha 3 aylık bebeğim var lütfen bilgisi olanlar ya da benzer şeyler yaşayan varsa cevap versin bildiğim şeyler değil..
eşimin mail adresini karıştırırken sanal numara uygulamalarına giriş yaptığını gördüm biraz şüphelendikten sonra iyice araştırdım ve bildiğiniz evlendiğimizden beri hatta sevgili olduğumuz yıllarda da ara ara sürekli sanal numara satın aldığını anladım 7sene önce sevgili iken de buna benzet bir şey yakalamıştım o zaman da af diledi yemin etti yalvardı yakardı affettim ama şuna bir kızımız var berbat bi haldeyim boşanmak istediğimi söyledim yalvardı yakardı bir şans daha istedi verdim bebeğimiz var diye ama bazı sorular var kafamda ona sorunca ağlayacak gibi oluyor kapat artık kurcalama ikimizi de mahvetme diyo ama ben çok merak ediyorum
Connected2 diye bir Mesajlaşma uygulamasına girip ordan kadınların numarasını almış daha sonra sanal numara satın alarak WhatsApp tan o numaralarla konuşmuş cinsel içerikli konuşmalar olmuş ama ben çok merak ediyorum neden uygulama üzerinden konuşmamış neden sanal numaraya sürekli para vermiş WhatsApp a geçmiş bunu yapanlar var mı varsa niye böyle açıklayabilir misiniz?
bir de sadece birkaç saat mi günlerce mi konuşmuş bilmiyorum çünkü sanal no ile açılan WhatsApp nasıl olur bilgim yok
bilen varsa lütfen söyler misiniz cinsel içerikli bu mesajlaşmalar günlerce devam edebilir mi çok kötüyüm gerçekten
bir de bidaha yapar mı çok ağladı çok pişman sürekli tövbe ettiğini söylüyor ben inandım ama korkuyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer