İnternet & Teknoloji Dolandırıcı mı gerçek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor E devletten baktığımda hiçbir şey çıkmıyor ve görünmüyor böyle bir mesaj geldi gerçeklik payı nedir? Dolandırıcı mı gerçek mi? Cevapla Nedir Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 301 cevap paylaştı. Dolandırıcı net. Hakkında bir dava vs olduğun da evine tebligat gelir böyle saçma sapan mesajlar gelmez. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl E devletten baktığımda çıkmıyor hiçbir şey borcumda yok hiçbir yere Yorumla lronHide +1 yıl Tamam dolandırıcı işte. Çok gördüm böyle telefonuna mesaj gelen. Yorumla Soran +1 yıl En son birinden ürün aldım ibanina para attım kargoyu alıcı ödemeli yaptı Yorumla Soran +1 yıl O mu diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama ürün hala yolda Yorumla lronHide +1 yıl Yok bu ondan bağımsız bişey bu direkt normal dolandırıcı Yorumla
sehnazzzzxxxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl BANADA BU SABAH GELDI DOLANDIRICI DEMI BUNLAR BAYA YAYILDILA YAAA MÜCAHİT HOCA VARYA ONUN ADINI KULLANIYORLARMIS YOUTUBE DAN IZLERSENIZ INANMAYIN 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dolandırıcı avukata sorduk yeni sistem Yorumla sehnazzzzxxxxx +1 yıl Ciddenmi sana ne zaman geldi bana bu sabah geldi Yorumla Soran +1 yıl 1 aydan fazla oldu ilk önce e devlete baktım bir şey çıkmadı sonrasında avukata sorduk bunlar dolandırıcıların yeni sistemi dedi saf insanlar denk geldikçe yoluyorlar Yorumla Soran +1 yıl E devletine bak bir şey yoksa sıkıntı etme icra böyle gelmez kargo ile gelir Yorumla sehnazzzzxxxxx +1 yıl Aman ya iyi bidaha inanamayız çok sağol bu adla mücahit hoca varya onun adına birusru dolandırma yapmislar Yorumla sehnazzzzxxxxx +1 yıl E devlette bisey yok ya Yorumla
Beratöz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Eğer bir yere borcun felan yoksa takma engel at gitsin 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. bu numarayı aradın mı? belki avukatlık bürosudur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Belki dolandırıcı diye aramadım faturama yansır diye Yorumla anonimbirsey +1 yıl normal hatlardan yansıyacağını sanmıyorum ama bekle araştıralım Yorumla anonimbirsey +1 yıl internette araştırınca dolandırıcı olduğu gözüküyor sende bak bakalım Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Borcun yoksa takılma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Borcum yok Yorumla Hairmafya +1 yıl Tamamda aileden biri olabilir borcu olan aile yakınlarına atıyorlar mesaj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dolandırıcı net. Hakkında bir dava vs olduğun da evine tebligat gelir böyle saçma sapan mesajlar gelmez.
E devletten baktığımda çıkmıyor hiçbir şey borcumda yok hiçbir yere
Tamam dolandırıcı işte. Çok gördüm böyle telefonuna mesaj gelen.
En son birinden ürün aldım ibanina para attım kargoyu alıcı ödemeli yaptı
O mu diye düşünüyorum
Ama ürün hala yolda
Yok bu ondan bağımsız bişey bu direkt normal dolandırıcı
BANADA BU SABAH GELDI DOLANDIRICI DEMI BUNLAR BAYA YAYILDILA YAAA MÜCAHİT HOCA VARYA ONUN ADINI KULLANIYORLARMIS YOUTUBE DAN IZLERSENIZ INANMAYIN
Dolandırıcı avukata sorduk yeni sistem
Ciddenmi sana ne zaman geldi bana bu sabah geldi
1 aydan fazla oldu ilk önce e devlete baktım bir şey çıkmadı sonrasında avukata sorduk bunlar dolandırıcıların yeni sistemi dedi saf insanlar denk geldikçe yoluyorlar
E devletine bak bir şey yoksa sıkıntı etme icra böyle gelmez kargo ile gelir
Aman ya iyi bidaha inanamayız çok sağol bu adla mücahit hoca varya onun adına birusru dolandırma yapmislar
E devlette bisey yok ya
Eğer bir yere borcun felan yoksa takma engel at gitsin
bu numarayı aradın mı? belki avukatlık bürosudur
Belki dolandırıcı diye aramadım faturama yansır diye
normal hatlardan yansıyacağını sanmıyorum ama bekle araştıralım
internette araştırınca dolandırıcı olduğu gözüküyor sende bak bakalım
Borcun yoksa takılma
Borcum yok
Tamamda aileden biri olabilir borcu olan aile yakınlarına atıyorlar mesaj