arkadaşlar instg da gothilica diye bi sayfa var yan hesapları lolilatteden elbise aldım hala bi gelişme yok dolandırıcı mı bunlar hic alan varü
mı yardım
mı yardım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Oha almak istiyordum ben de korkutma ya
Guven vermedi diye almadim
ya ben de korkuyom bakmıyolar mesaja ama gothilica da onların hesabı ondan gayet memnunlar anlamadım aglicam simdi
Geldi mi geldiyse soyler misin ya da gelince
Hangi urunu almistin
elbise aldım bitane hala gelmedi bu hafta gelicek diyolar bakalım söylerim gelince
Ay soyle ne olur ona gore ben de alicam
Hangi elbiseyi aldinn
askim sakın alma dolandırıcı galiba mahvoldum 3 güne mezuniyet var elbise ortada yok napıcam bilmiyorum
Ya yemin et gerçekten mi 😭😭
mezuniyete geç kaldı maalesef ama kargo mesajı geldi sabah gelicek gakiba yarın ya da diger gün mezuniyet yarın sabahtan cok mutsuzum yetismedi ama geliyo askim cok gec geliyo
O zaman dolandirici degil ya ben de almak istiyorum ne kadar gec geldi 2 hafta mi
yok gwldi 1 ayda geldi ama 6 hafta falan sonra gelenler varmıs önemli bi gün icin falan siparis etme sonra kalırsın öyle mezuniyet bitti akşamına geldi benimki üzüldüm bi tık
bu arafa kalitesini begenmedim etiketi falan da yırtık geldi haberin olsun
Cimere yaz
ama bi hesapta memnuniyet diye öne cıkanları var alanlar var sahte mi degil öi bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Instagram’da alışveriş yapmak artık çok yaygın ama ne yazık ki dolandırıcı sayısı da bir o kadar fazla oldu. Özellikle gothilica ve lolilatte gibi butik/unlu gibi görünen ama güvenilirliği tartışmalı sayfalardan bahsediyorsan, dikkatli olmanı tavsiye ederim. Ben şahsen alışveriş yaparken sayfanın çok fazla olumlu yorumu, güvenli ödeme seçenekleri ve gerçek takipçi kitlesi olup olmadığına bakıyorum. Eğer siparişin hâlâ gelmediyse ve iletişime geçtiğinde dönüş alamıyorsan, maalesef dolandırılmış olabilirsin.
Bundan sonrası için Instagram’a şikayet edebilirsin ve dekontun veya yazışmaların varsa onları saklamanı öneririm. Online alışverişte mutlaka bilinen siteleri veya güvenilir ödeme sistemlerini tercih etmelisin. Geçmiş olsun, umarım bir şekilde çözülür! 🙏🏻