Evet kessinlikle çünkü banada geldi bende kargomu bekliyordum girip adresi guncelledim 10 tl tutar dedi kabul ettim kart bilgilerini girdim işlem reddedildi diyip geri attı sonra zirrat bankasından mesaj geldi 15.000tl cekim tutarı yetersiz bakiyeden reddedildi dedi allahdan kendi kartımı girmemiştim yoksa gidicekdi sakın girip bilgilerini verme
Dolandırıcı ya da değil hiç bir linke tıklama her sistem hacklenebilir pozisyonda özellikle Türkiye'deki firmalarin hiç biri siber güvenlik yatırımı yapmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet kessinlikle çünkü banada geldi bende kargomu bekliyordum girip adresi guncelledim 10 tl tutar dedi kabul ettim kart bilgilerini girdim işlem reddedildi diyip geri attı sonra zirrat bankasından mesaj geldi 15.000tl cekim tutarı yetersiz bakiyeden reddedildi dedi allahdan kendi kartımı girmemiştim yoksa gidicekdi sakın girip bilgilerini verme
Adres varsa niye guncelle diyor. Yok adres yoksa nasil kargo geliyor. Aklimda deli sorular. En iyisi bas engeli gitsin
Sadece sil verilen link baska ve tuzak yere yonlendirir. ve yeni adres sifreyi baskasına atar
Dolandırıcı ya da değil hiç bir linke tıklama her sistem hacklenebilir pozisyonda özellikle Türkiye'deki firmalarin hiç biri siber güvenlik yatırımı yapmiyor
evet engelle bana oyle bir mesaj gelmedi ama her onune gelene ayni mesaji atıyorlar
+85 diyor baska ulke
kesinlikle bu tür bilgileri güncelle vs yapma bo
Banada bu mesajın aynısından geldi.
Sakın o linke tıklama dolandırıcı bunlar
Tıklama sakın engelle ve sil
Ta kendisi dikkat edin
Sil mesajı gitsin dolandırıcı
Banada geldi dün
Gerçekten mi ohh
Evett
Dolandırıcı
Evet