Allah belanı umarım bir gün veriride benim kıymetimi anlarsın 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
eskiden tanidiğim kişi degilsin biliyorum bende değilim cok değiştik araya zaman da girdi bu surecte hayatimiza farkli insanlardi girdi cikti ben sende hissettiklerimi hic birinde hissedemedim bende hep anlamin onemin farkli biliyorum sacma gelicek ama herseyi unutup 1 gunlugune eskisi gibi olsak yanına gelsem zaman gecirsek cok özledim seni kendime hakim olamiyorum
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
arayıp demek isterdim sevgilisi olmasaydı zaten isteksiz meraktan ortak arkadas gurubumuz vardi eskileri konusurken caktirmadan bilgi alis verisi yapiyodum mutlu oldugunu hayatinin duzende oldugunu falan ogrendikten sonra kalbime gomdum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir şey kaybetmem derdim
"Neden benden vazgeçtin h" ben çok özledim. "ne oldu ne olacak bilmiyorum ama seni hâlâ seviyorum. İleride görüşmek dileğiyle hoşçakal.
yapmaaaa
Beni engellemiş fakat engellemesine rağmen demin bunları yazdım. İçimi dökmek istedim
Allah belanı umarım bir gün veriride benim kıymetimi anlarsın 😂😂
eskiden tanidiğim kişi degilsin biliyorum bende değilim cok değiştik araya zaman da girdi bu surecte hayatimiza farkli insanlardi girdi cikti ben sende hissettiklerimi hic birinde hissedemedim bende hep anlamin onemin farkli biliyorum sacma gelicek ama herseyi unutup 1 gunlugune eskisi gibi olsak yanına gelsem zaman gecirsek cok özledim seni kendime hakim olamiyorum
arayıp demek isterdim sevgilisi olmasaydı zaten isteksiz meraktan ortak arkadas gurubumuz vardi eskileri konusurken caktirmadan bilgi alis verisi yapiyodum mutlu oldugunu hayatinin duzende oldugunu falan ogrendikten sonra kalbime gomdum
Hangi " O" 'dan bahsediyorsun?
aklına hangisi geliyorsa :)
Hepsi geliyo ex lerden mi bahsediyon yeniden mi anlayamadim
Gücümüz yettiğinde evi onaracağınA veya başka bir eve geçeceğimize söz verdin diye sözünü tutmanı sessizce bekliyorum. Ama burada olmak istemiyorum 😥
Seni unutmak istiyorum umarım en kısa zamanda seni unuturum derdim bana ne faydası oldu da aklımda kalbimde ruhumda ne işi var ?
Allahın uyuzu derdim kdkdk
Dürüst olmuşlar en azından
Hacked by carsngirls yazayım da tutuşsun. :P
Allah cehennemine bile koymaz, o kadar çok kötüsün
Daha uyanamadın mı uykucu sevgilim 🙃
İyi ki hayatımdan çıktın o®o$pu
Özledim… 🥲
Özledim
Sövmek isterdim
Üstünde ne var
bana biraz ilgi ver
Seni özledim