Şarj az yazcam dedi evde değil şu an ama hala çevrimiçi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılAslında başıma gelmemiş olsa seni takmıyor diyecektim ama geçenlerde başıma geldi maalesef. Ben de arkadaşıma görüşürüz dedikten sonra uyumuşum ve gecenin 02.00'sinde çevrim içi olmadağım ama çevrim içi gözüktüğüm için beni arayıp, neden mesajlarıma bakmıyorsun şeklinde trip yedim. Oysaki ben uyuyordum. WhatsApp hatası olabilir yani. Bu nadiren olan bir şey, istersen ona sorup gerçeği öğrenebilirsin.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Muhtemelen erkek arkadaşın ölmüştür. Akrabalarına, ailesine bunun açıklamasını yapıyordur. Baş sağlığı dileklerine cevap yazıyordur. Başka açıklaması varsa, yalan söylüyordur şekerim. 😌
00 Yorumla
Son zamanlarda wp'da çevrimiçi görünme problemi var. Wptan tam çıkmadan ekranı kapatınca halen çevrimiçi görünme gibi durumlar olabiliyor. Şarjım az kısmını sık yapıyorsa seninle konuşmak istemiyor olabilir.. Aptal değil ya, çevirmiçi görüneceğini bile bile neden yapsın bunu.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sık değil
+1 yılBende şu an sanki parayla cevap veriyormuş gibi bir tavırla karşı karşıyayım. Görüldü atıyor, yazmıyor, durduk yere oluyor ya böyle şeyler. Cehenneme çeviriyorlar akşamı, gündüzü, tüm günü.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@crimsoon aynen haklısın çok teşekkür ederim teselli için bende artık öyle yapıyorum 1 ay boyunca yazmadım çünkü çok ağır şeyler söyledi bana kendi bana yazmaya başladı bende pek yüz vermiyorum yazarsa yaZıyorum dediğin gibi 200 gramın peşinde olanlar layık ona
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
55Cevap
Çünkü o seninle konuşmak istemiyor. Eğer bunu direk söylerse ona kızacak ya da alınacaksın.
Senin ters bir tepki vermemen içi. Şarjım az yalanını söylüyor.
Şarjım az yalanını herkes söyler. Ama geçersizdir. Çünkü şarja takarak konuşmaya devam edebilirsin. Hatta bunun için telefonun elinde olmasına bile gerek yok. Bilgisayar üzerinden WhatsApp konuşmaları yapabilirsin. Sadece telefon şarjda olması ve internete bağlı olması yeterli.
Yani neresine bakarsan bak şarjım az muhabbeti her zaman bir yalan.
Ama dediğim gibi sana ben seninle konuşmak istemiyorum derse sen ona güceneceksin o da seni gücendirme bak adına sana yalan söylüyor.
Hala çevrimiçi olarak gözükmesi ise bunalanır en büyük kanıtı. Eğer başka biriyle konuşsaydı bunu kapatabilir yine konuşmaya devam edebilirdi. Ortada bir aldatma yok.11 Yorumla- +1 yıl
sen hep evde olma ihtimaline göre yorum yapmışsın her zaman yalandır diyerek insanlar hep evde olmuyor dışarda ve şarjı azda olabilir benim çoğunlukla öyle
İnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı. Aramadığında aranmıyorsan, çabalamadığında çaba görmüyorsan, sürekli hesap plan yapmak zorunda kalıyorsan ve aklına sürekli acaba soruları düşürülüyorsa doğru yerde, ait olduğunda yerde değilsin demektir. Olmayanı oldurmaya çalışıyorsun demektir.
30 Yorumla
+1 yılTebrikler bir yalancı ve seni görmezden gelen biri ile birliktesin. Hayatının önceliklerinde değilsin. Daha ağırlarını yaşamış biri olarak söylemeliyim ki berbat bir ilişki bekliyor seni, özgüvenini yerin dibine sokacak, aldatılacaksın. Belkide aldatılıyorsun. Bu acı gerçekleri sana söylüyorum çünkü başkası pek söylemez. Görmezden geliyor, ilgisi enerjisi başka kadınlarda. Sana tavsiye vermemi ister misin
20 YorumlaWp ye güvenme o kadar çıkınca bile çevrimici görülebiliyor birde şarja takip wp açık unutmuşda olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılMillet de aldatıyor falan dio ya
Soran+1 yılAynen haklisinziz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBu sıralar sosyal medya whatsapp arızası kaynaklı ayrılmalarla çalkalanıyor. Bir çok çift bu sebeple ayrılıp sonra da bunun teknik arıza olduğunu öğrenip pişman olmuştu. bu sorun benimde başıma geldi, ben telefonu gün içinde elime bile almam ama çevremdeki insanlara çevrimiçi görünüyormuşum. Açıkcası teknolojiye fazla aldanmamak gerekli, hayatlarımızı da telefon uygulamalarına göre şekillendirmememiz gerekli diye düşünüyorum.
11 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşınızı ne zamandan beri tanıyorsunuz
111 Yorumla
Soran+1 yıl2 buçuk ay oldu
- +1 yıl
karakteri ile onu analiz edin az buçuk olsa tanıyorsunuz 2,5 ay az değil
eğer bir insan trafik vardı geç kaldım diyorsa o insanın karakterini göz önüne getir
çünkü bu olası bir durumdur doğru da olabilir yalan da olabilir
ve söylenen söz değil sözü ''söyleyen'' kişi önemlidir
ancak böyle doğru mu yoksa yalan mı söylediğini anlarsınız
Soran+1 yılTelefonunun şarjı çabuk bitiyor zaten onu biliorm
- +1 yıl
eğer seni gerçekten seviyorsa laf ile değil kalben seviyorsa sana bağlıysa ve sana karşı dürüstse sana yalan söylemez
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz icinnn
Soran+1 yılSoruyu nasıl silebilrim
- +1 yıl
rica ederim
soruyu silmeniz için üzerinden 24 veya 48 saatin geçmesi gerekiyor
sonrasında soru başlığınızın sonundaki üç noktaya tıklayıp soruyu sil demeniz yeterli
eğer ki soru silinmiyor uyarısını alırsanız soru ile bağı kopar seçeneğini seçin bi nevi sorunuz silinecektir
Soran+1 yılSilinir yani dimi sorum sayfadan
- +1 yıl
sorunuzu silerseniz veya bağını koparırsanız profilinizden silinir korkmayın
Soran+1 yılTek Profilden değil kızlar soruyordn silinsn istiom
+1 yılWp arka planda açık kalınca en az yarım saat çevrimiçi gözüküyor, kendimden biliyorum.
112 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda da mı öyle
Soran+1 yıliPhone telefon
- +1 yıl
Evet iphone kullanıyorsa öyledir. wp'de değilim ama çevrimiçi gözüküyorum mesela çünkü wp, arka planda çalışıyor ve ben temizlemeyi unutuyorum
- +1 yıl
Banada hep çevrimiçisin diyorlardı
Soran+1 yılAaa teşekkür ederim diğer telefonlarda niye öyle degilki ya
- +1 yıl
İphone'nin bu şeyini bende hiç sevmiyorum bela oldu
Bilmiyorum valla sadece iphone'da var bu sıkıntı
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu bilginiz için
Soran+1 yıl25 -30 dk çevrimiçi oldu sobra çıktı çevrimiçi olmadı zaten
- +1 yıl
Evet o zaman arka planda kalmıştır wp. Eski erkek arkadaşımla çok kavga ederdik bu yüzden ben uyuyordum bana çevrimiçisin diyordu gruptan mesaj atıyorlar çevrimiçiymişim ama cevap vermiyormuşum haberim bile yok halbu ki
Soran+1 yılKötü bişi ya
- +1 yıl
Maalesef 😄
Soran+1 yıl😄😄😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon zamanlarda wp'da çevrimiçi görünme problemi var. Wptan tam çıkmadan ekranı kapatınca halen çevrimiçi görünme gibi durumlar olabiliyor. Şarjım az kısmını sık yapıyorsa seninle konuşmak istemiyor olabilir.. Aptal değil ya, çevirmiçi görüneceğini bile bile neden yapsın bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sık yapmıyor bunu bir iki kere olmustur ikinci olmamıştır bile belkide
Gizli Üye(25-29)+1 yılWhatsapp hata dolu çevrimiçi değilken bile öyle görünüyor genelde bende. Mesaj atınca tek tikte kalıyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılMillet de aldatıyor diyor ua
Cevap sahibi+1 yılYorumumu görmene sevindim gerçekten. Ben bu yüzden onlarca kez kavga ettim ve whatsappı köküne kadar öğrendim maalesef. Whatsappı kapatınca bile çevrimiçi kalıyor bazen 1-2 dk. Mesaj atmadan çözmek istersen internetini kapat aç çevrimiçi anında kaybolur gerçekten çevrimdışıysa. Masaüstü wp uygulamasını kullanıyorsan o komple çevrimiçi görünüyor onun çözümü de yok.
Soran+1 yılİş cikisiydi şarjım az eve geçeyim yazcam dedi
Soran+1 yılGerçekten cevrimdisiysa internetimi mi açayım kapayayim
Soran+1 yılPcde whatsap açıksa ama başka sekmedeyse belli bir süreden sonra whatsap çıkış yapmiomuydu
+1 yılWp'ye fazla güvenme. Mesaj tek tik kalıyor. Çevrimiçi yazıyor.
Ayrıca birine yazıyor olabilir. Cevap vermesi gerekiyordur. Yok bundan adam olmaz deyip abartmak gereksiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu instagramda da böyle. İki tane hesabım var biri okul biri takılmalık. Ama okul hesabımdan çıkıp, takılmalığa geçtim baktım bir süre açık kaldı ee ama benim hesabım bende bu hesaptayım bir süre açık gözüküyor. Bence takılma konuşmak istemezse veya biri varsa elbet oraya çıkar fazla tutamaz içinde
00 Yorumla
+1 yılWp de sorun var son zamanlarda bende çevrimiçi olmadığım halde çok gördü bende onu gördüm baktik gercekten bi problem var wp de sorun etmeyi biraktik
10 YorumlaWP bir sorun var bence bazen bana da oluyor. Mesela birisiyle konuşmak için giriyorum cevirimiçi yazıyorum dakikalar sonra cevap veriyor. Cevirimiciydin diyorum yok yahu daha yeni gördüm diyor. Bir kaç kişide de başıma geldi bu durum.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen bendede boyle oldu
Yav ne takıntılı kadınlarsiniz siz gerçekten vay parmak izi niye var vay şifre niye var vay çevrimiçi hep erkekler bir dalga dümen peşinde sizler meleksiniz dimi biktirdiniz artık yeminle söylüyorum bunu
00 YorumlaBu problem bizde çok sorun yaratıyor wp de çevrimiçi özelliğinde sorun var sanırım. Kitap okuyorum sevgilim "Sen neden çevrimiçisin ve yazmıyorsun" diye mesaj atıyor. Veya aynısını ben ona yapıyorum. Bence sevgiline kusur bulma
01 Yorumla- +1 yıl
Aynısı bizde de var çok doğru
+1 yılSonuç olarak erkek arkadaşın. Sevgilin veya eşin değil. Sanane belki senden daha önemli işleri var. Tek derdi sen misinde soruyorsun? başka sorular sor
10 Yorumla
+1 yılBu aralar wp’de problem var aynı sorunu bende yaşadım
12 Yorumla- +1 yıl
İphone kullanıyorsun dimi?
- +1 yıl
@MekanınSahibiHande evet
+1 yılSeninle konuşmak istemiyor çünkü bunu diyemediği için bu cümleyi söylemiş
20 YorumlaWhatsAppta biriyle konuşuyor ve seni başından savmak için de öyle bir yalan söylemiş işte. İkinci bir kadın var, bu kadar basit. Ayrılık sebebi.
00 Yorumla
+1 yılYani kendisine sormak daha makul. Belki de bunu söyledikten sonra wp dan önemli bir mesaj almıştır.🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen Orada da bir yalan var Ve sen bunun üstüne git daha fazla üzülme mesela onu farklı şekillerde dene belli etmeden
00 Yorumla
+1 yılUygulama bazenleri hata verebiliyor ya da uygulamayi arka planda calisir birakinca internette aciksa oyle gözükebilir
00 Yorumla
+1 yılOha ben olsam anında yazardım hani şarjın azdı çevrimiçi napıyosun diye. Mantıklı bir açıklama yapsın salarım.
012 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
İşi vardır önemli olabilir bazen benimde oluyor iş gereği yazışmam gerekiyor başka mesajlara cevap yazamıyorum
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılBu çocuk niye hala senin erkek arkadaşın? Belli ki seni gerçekten sevmiyor, bana kalırsa yol vermelisin.
00 Yorumla Acık kalmıştır... bazen cok sıkboğaz ediliyor uz.. rahat bırakılmak isteniyoruz
15 Yorumla- +1 yıl
At yalanı
- +1 yıl
@kurşunkalemibul doğru söylüyor Wp bazen çevrim içinde takılı kalıyor bu kadar anlam yüklenmemeli
- +1 yıl
Yani ililkşsi olan kadınları anlamıyorum erkeğin hemen dedektifi olurlar.. aldatılma korkusu falan adamı kontrol altına almaya çalışmalsr köle muhabbeti ulan anam babam beni kontrol etmiyor.. kısıtlamıyor sen kşmsin.. düsünsene böyle bir hatunla 30 yıl 40 yıl yasayacaksın... zulüm sanane sevgilinin wp ins... güvenmiyorsan süphe duyuyorsan başlama bitir yanii.. bu huylar aşkıds sevgiyi de öldürür
- +1 yıl
Aldatan her türlü aldatır sadece WP mi hem de içinde varsa aldatsın aldatanın peşinden koşanda kabahat ararım bas tekmeyi gitsin
+1 yıliki sey olabilir
1- sarj gercektan az ve bitmeden onemli bir mesaj atmak/okumak/cevaplamak istiyordu
2- seni basinden atmak icin kendince kibarca "beni bir az rahat birak" demeye calismisti
;)
04 Yorumla- +1 yıl
@Dasliaasa olablir, ihtimal yuksek. ama 1 da olabilir. ama guven vermiyorsa tabi ki 2. :D
Soran+1 yılKonuşmak istemiyorsa gidebilir ki ne alaka
- +1 yıl
belki de konusmaya bilmiyordu, belki de karsinda ki verecegi tepki den korkuyordu, belki de konusmaya enerjisi yoktu, belkide deniyordu. belki de yalanci biridir, belkide aldatiyordur her sey olabilir, bilmiyoruz. dolaysiyla sadece negatif degil pozitif da dusunmemiz gerek. ya da tahmin etmek yerine neden boyle yaptini acik acik sormak gerek. :)
+1 yılYa boş ver. Demekki başkası var. Hala ona sevgilim mi diyorsun?
00 Yorumla
+1 yılWp ile ilgili sorun olabiliyor. Neti kapatsa bile aktif gözüküyor bazen. Bende de oldu bi kaç kere
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Şarjı az evet ama bedenen, zihnen sana şarjı az.
Ama baksana belliki başkasına ful o şarj.00 Yorumla
+1 yılBazılarında öyle kalıyor. Bunu sorabilirsin kendisine. Daha az kurarsın 😂
00 YorumlaAldatıyo olabılır baskalarına sarjı var sana yok demek kı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu sıralar whatsapp uygulamasının çevrimiçi problemleri var. Şahsen maruz kaldım ordan biliyorum, boş yere 3 gün trip yedim 🤣 mutfakta bulaşık yıkarken çevrimiçi görünüyormuşum. Baya kavga ettik bizde. bir şey yapmadan önce emin ol o problemin sizde olmadığına
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSende aynı şeyi yap
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmak lazım evet
+1 yılBilgisayarı varsa onda açık kalmış olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılDisardaydi o an iş cikisi
- +1 yıl
Işte şarj edebilmisse yoğunluk varsa işinde ondan yaşamamıştır
Sorsana ne işin var burada diye >_>
15 Yorumla
Soran+1 yılSoramadım sıkmak istemiyorum
Soran+1 yılÖylede ne bilim ya
Soran+1 yıl:(((
+1 yılKendisine neden sormuyorsunuz?
15 Yorumla
Soran+1 yılSıkmamak icin
- +1 yıl
O size sorsa rahatsız olur musunuz?
Soran+1 yılOlmazdım da her karakter aynı değil
- +1 yıl
Nereye kadar kendine yapılmasını istemedigin şeyin başkasına yapılmasına izin vereceksin? Bu senin karakterin ve hayatın. Ayrilma korkusu ile yaşanmaz bir yerde patlar.
Soran+1 yılHaklisniz
Genelde erkekler istediğini aldıktan sonra boyle tutum sergiler yoksa abazalık iç güdüleri asla buna müsade etmez bu soruyu takıp sorduğuna göre de ilk zamanlar epey coşturmuş seni abazalıgı sayesinde.
00 YorumlaBenimki de aynını yaptı
Yok hastayım yok iyi değilim dedi
Şimdi hiç aramıyor
Bende saldım
Ayrılmak için yapıyordur o da
Takma kafana hepsi aynı bunların10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazılımsal falan diyenlere inanma git sor ne yapıyordun çevrimiçiydin diye benim de iphone öyle bir şey yok sor biterse biter korkma bu kadar ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan konuşuyor bende sevmem durust ol cikdiysan çıktın girdinse girdin işin varsa işin var böyle insanlar demek isteği sen yedeksin dur köşede ben az başkalarına bakayım ama sakın sende gitme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel tanısalım biz seninle yanlış insanlarla vakit kaybetme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoksa sizi aldatıyor olmasın umarım öyle değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen telefonu kapansa bile çevrimiçi görünüyor direk ona sor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sazan gibi görmüş canı sazan avı oynamak istemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpc de falan whatsapp ı açık bırakmıştır
12 Yorumla
Soran+1 yılDışarda ama iş yerinde mi açık bıraktı acep
Cevap sahibi+1 yılolabilir
Başkasıyla konusuyor kızım sanırım yedektesin
50 YorumlaYa benim manitada da var aynı sorun hatta tartıştık bunun yüzünden sonra anladım ki wpinde sorum varmis
00 YorumlaUygulama bazenleri hata verebiliyor ya da uygulamayi arka planda calisir birakinca internette aciksa oyle gözükebilir
00 Yorumla
+1 yılbir sayfa sorunu instagram'da paylaşmış knk
10 YorumlaBöylelerine hiçbir şey demeden sessizce yok olacaksın. Noldu foton gitti diyecek 😂
10 Yorumla
+1 yılEski erkek arkadaşım demek istedin sanırım.
10 YorumlaAyrıl aw mecbur değilsiniz bu tip insanlarla uvrasmaya
00 Yorumla
+1 yılWhatsappda sesli ya da goruntulu biriyle konusuyyor olabilir sor bakalim kimle konusuyor agzini ara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden sıkılmış olabilir, arkadasina sözü olabilir, özel bir durumu olabilir/bir arkafasinin olabilir, zaman ayırması gereken birine ayırmayı unutmuş olabilir,
00 YorumlaBenim sevgilimde de aynıydı sonra yazdım tek tık olmuştu. Wplerde genel sorun var sanırım
00 Yorumla
+1 yılWhatsap da son zamanlarda kullanmasan bile çevrimiçi olarak gözüküyor
04 Yorumla- +1 yıl
@mervems91 Doğru söylüyor hatta bu sıra birden fazla çift bu sebeple ayrılıp sonra da bunun teknik arıza olduğunu öğrenip pişman olmuştu. Mesela ben telefonu gün içinde elime bile almam ama çevremdeki insanlara çevrimiçi görünüyormuşum. Açıkcası teknolojiye fazla aldanmamak gerekli.
- +1 yıl
Ben bizzat nisanlima sordum ekran goruntusu bile attim
Gizli Üye(18-24)+1 yılaga belki ailesinden birine bisiler anlatiyodu veya onemli bi konu vardir onu anlatiyordur seninde kalbini kirmamak icin oyle demistir ya da baska biriside olabilir her zaman boyle huylari varsa tabi
00 YorumlaSeni kandırıyor bunu anlamayacak kadar saf olamazsın 😀
00 YorumlaBence başka kıza yazıyor sen ikinci plandasin Bence
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Erkek arkadaşım "şarjım az, yazacağım" dedi ama WP'de çevrimiçi! Niye?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler