BeReal: 'Anti-Instagram' uygulaması son dönemin en çok indirilen uygulaması oldu. Bu uygulama ne derseniz uygulama size 2 dk içinde foto çekmenizi garantiliyor. böylelikle efekt shop yapamıyorsunuz

BeReal: 'Anti-Instagram' uygulaması son dönemin en çok indirilen uygulaması oldu. Bu uygulama ne derseniz uygulama size 2 dk içinde foto çekmenizi garantiliyor. böylelikle efekt shop yapamıyorsunuz

Arkadaş benim annem de bir efekt yapıyor fotoğraf çekiniyoruz paylaşacak anne diyorum burnum yok burnum burnum kaybolmuş fotoğrafta bunun neyini paylaşacaksın sen
Ama her şeyin sorumlusu bu akrabalar onlardan görüyor arkadaş bir efekt yapıyor tepsi gibi böyle surat dümdüz ne bir şey var leke ne bir ayrıntı var
Sırf milli ekonomi anlamında mayaj malzemelerin tıbbi zaruriyet dışında satışına yasak konulsa... Ekonomi 1 yıla en üsste. 1 yılda meb , diyanet, sağlık banalığı, kyb en az 5-6 bakanlığın yıllık tam bütçesini 2-3 mislisi harcama yapılan bir sektör. Sadece hava civa adına. havaya saçılan para. Bu paranın %80 erkeklerden yolunma vasıtasıyla karşılanıyor. Yani aile bütçesini yıkan da bir sektör. Bir tanecik ruj olmuş 800-1400 tl. Makyaj yapan kadın 2 maaş alsa aylık ancak yeter. Allığı var bu işin ojesi var... kaşı var rimeli var... siğara alkole makyaja ve giyime %1000 zam gelmeli diğer gıda , ulaşım, okul sarf malz. vs. ve zorunlu giderlere %1000 indirim gelmeli.
giyime %1000 zam gelmeli derken? Çıplak mı gezelim? İyice saçmaladınız. Ben daha birkaç gün önce 2 pantolona 650 tl verdim. "650 TL"
@KutsallıkAdına bir de bot süper görüş seçmiş :D Düzgün Türkçe bile yok burada. Yanıtı veren ya troll ya da 15 yaşında erkek.
@Berivann6 Türkiye hiç bir zaman refah ülkesi olmucak. Hatta şurda 20 yıl sonra insan, böcek eti yiyiceğini biliyorum. İngiltere afrika kıtasında ki gıda desteklerini fes edip yemelik böcek üretimine yanlızca destek vericeğini açıkladı. Kısacası aptal ise bir ülke halkı diğer ülkelerin insafını görmüyor. Türkiye herşeyi ithal alıyor cari açık veriyor her yıl bol bol. 10-20 yıla en dipleri bulucak. Türkiye gibi yardım edek diğer ülkelere ümmetimiz kardeşimiz vs. diyen başka bir ülke yok. Zaten bu davranış sitili cahil, aciz, güçsüz bir ülke davranışıdır. Gelişmiş bir ülke menfati bittiği anda bk yesinler giysinler içsinler diyip kestirip atar. Kendi halkına odaklanır yanlızca.
şu an bile %400 enflasyon var. Neden? cari açık dediğim kısım yüzünden. Tüm dünyadan her ürünü bol sınırsıca alıyor ama üretip dünyaya bir katkı sağlamıyor yanlızca tüketici bir ülke. böyle ülkelerde diktatörlük seviyesinde tüketime engel konulur ve mantıklı önlemler alınmış olur... ya da her şeyi serbest bırakır tüketime cari açığa göz yumar ve sonuç önemli değil bugünü kurtarak yarın mecbur kalırsa halk böcek yer ya da ölür çokta şeydi stratejisi. şu an olan şey 2. politika.
@Seyneneneneyn burada makale yazmıyoruz. Keyfime nasıl isterse öyle yazarım. Senin ülkende ki türkçe hocaları bile düzgün konuşamıyor. Gelmiş beni eleştiriyorsan gerçekten oksijen, gıda ve enerji kaybı bir organizmasın.
Tamam youtube'da izlediğin bir kaç incelin videosuyla hayatın anlamını çözmüşsün gibi davranmaya devam et ezik yaratık :D
Yüzüm sivilce doluyken çektiğim fotoğrafı bile gocunmadan pyofil fotoğyafı yapmış biyi olarak bu çok mutlu edici bi haber inşanlayın gerçekleri gizlemeşini hiç hoş karşılamıyoyum inşanı önce kendisi şevmeli hemde tüm kuşurlarıyla... Umarım bu trend kalıcı olur 😇
En son efektli fotoğraf paylaştığım da lise sondaydım. En son fotoğraf paylaştığım da üni 3. sınıftaydım. Ben için pek bir anlam ifade etmiyor yani bu gelişmeler.
Cevap
48Cevap
Getirmezler.
"efeksiz" kelimesini "eteksiz" diye okudum. Bir an şok oldum "Böyle soru mu sorulur?" diye. Soruyu 5. Ye okuyuşumda doğru okudum. Kahkahaya boğuldum.
Soruna cevap olarak ise:
Zaten instagram çok boş bir uygulama.
Algıda seçicilik işte 😂
Katılıyorum boş ve gereksiz.
Z kuşağı önce önünü görsün sonra onun bunun sonunu getirmeye kalksın. Onların tek derdi popülerite peşine koşmak, yarın intihar moda olsa düşün (e) meden yaparlar!
@Berivann6 matematiginde sorun var herhalde 33 yaşında birinin z kuşağı çocuğu olabileceğini düşündüğüne göre.. beni söylediğim her şeyde haklı cikardin. Her kuşak öncekilerinden daha iyi olması gerekiyorken daha kötü olmuştur neredeyse. Ama Z kuşağı ise tam bir rezalet. Beyinleri alınmış gibiler, fiyaskodan ibaretler. Daha beteri gelir mi? Belki gelir ama Allah korusun. Kıskanma anlayışın da özgürlükse bu beyninin inandirilmak istenen şeylere inandirilmasindan ibaret oluşundan kaynaklıdır. Sana kötü haberim; yaşadığım özgürlüğün yanından bile geçmemiş oluşun. Ama tabi sizin özgürlük anlayışınızın da ayarlarıyla istenildiği gibi oynandı.
Ne saçmalıyorsun ilerde çocuğun olsa digelim hala bu kuşakta doğacak onun dışında eski nesiller baştaki kişiyi seçmedi mi sence çoğunluk neyse ülke ona göre yol aldı yani her nesil kendi için de önemli ama y kuşağı x kuşağı bilmem hangi kuşak hepsini iyi yapıp bir Z kuşağını kötülemeniz saçmalık
@Berivann6 biz neden önceki kuşaklar tarafından böylesine kötülenmedikte siz kötüleniyorsunuz? Maşalaştırılarak inandırıldığınız cevaplar dışında bir cevabın varsa söyle, yoksa sus. Siz sosyal bir sorunsunuz dünyada. Size dünyanın kendi etrafınızda döndüğünü sandiran o sosyal medya hesapları elinizden alınıp dünyanın gerçekleri gösterilirse belki kafanız biraz yerine gelir, belki o zaman en azından kendinize hayrınız olabilir.
Slmsung Z Fold Veya Flip
ya da Huawei Nova 9
Almak Çok isterim
Yeni evime geçince 2 telefondan birini alacam
Slmsung es 21 de güzel
Hayallerim nova ve fold z flipler
Ülkelere göre fiyatlar farklı bey efendi
Ve ben ülkemden şehrim den menmunum mutluyum
Bilmez olurmuyum her hafta mağazalarda abm ler deyim çarşılarda kasabalarda büyüdüm ben işim gücümü bitirir çıkar gezinti atarım okula giderken bile mediaların önünden geçerim gelirkende tüm köprüleri dolaşırım🤣
Onuda geçtim telefonum özel programlar var hani olur ya sizde de var hepsi burdalar ternd yollar falan
İşte bizim de onların dilinden farklı şekilleri var anlatsam yabancı oldu için anlamaz sın
En Sevdiğim marka
500,600 arası benim kasabamda
Z ve flipler sadece 1000 ve 2000 fazla değil
Yavrum deme beyim ayıp oluyor
Да живея на Българи те
България пловдив филибе
Bulgaristan Plovdiv bey efendi
Çok ister sen almanya da da ucuz var bi çoğu kişi oraya gidiyor
Aynı şekilde 4 saat yolumuz edirne de çok ucuz
Hehe
Kircaali'de misin sen yoksa.
Ben de biraz önce şu haberi okuyordum bak
www.mynet.com/.../bulgarlar-bu-kez-okul-alisverisi-icin-geldiler-edirne-de-yine-ayni-goruntu-110106999484
Kırjal köy tarafı bey efendi daha şehir ile köyü hayırt edemiyomn
Kırjal plovdiv arasında 1 saat 50 dakika 95 kilo metre var
Ve ben asla köyde yaşamadım ki hiç köyleri bilmem etmem
Akrabalarımızın olduğu köylerde uzakta buraya yakın değil 2 saat yol var
Efektsiz paylaşılan fotoğrafların kaçı makyajsız peki? Kaçında gerçekten sahtelik yok? Efektsiz de paylaşırım ki diyerek makyaja boğulmuş yüzlerini çekiyorlar. Peki bunun şoptan, efektten ne farkı var?
Bence efektsiz fotoğraf olmuyor çünkü telefon kamerası insanı farklı çıkartıyor ayna gibi değil o yüzden illaki efektle daha iyi oluyor tabi
Instagram Facebook gibi silik bir duruma düşmez taa ki Instagram'ı tahtından edecek bir uygulama gelesiye kadar.
Efektsiz fotoğrafdan başka bişey anlamadım. Detaylıca yazaydin veya anlaşılır şekilde. Bendemi anlama kıtlığı var yoksa
Ben hep efektsiz foto paylaşıyorum zaten ben de Z kuşağı mı oluyorum
Not:1997 doğumluyum
1995-2013 arası Z kuşağı olduğu için evet
@KutsallıkAdına Teşekkür ederim ben 1997-2012 arası diye biliyordum
Belirli anlaşılmış bir tarih yok. Birçok psikolog ve sağlık örgütleri bu zaman aralığını birbirinden farklı söyleyebiliyor. Yani sizin bilginizin de yanlışlık payı yok.
Ama çoğunlukla şu 2'si söyleniyor:
-90'ların sonu ve 2010ların başı (1997-2013)
-90'ların ortası ve sonu; 2010ların başı (1995-2013)
"2013 dahil değil, 2013 ve sonrası doğanlar Alfa kuşağına giriyor."
@KutsallıkAdına ama 2000 ve sonrası değil değil mi? Çünkü ben de 11 Eylül olayını hatırlamıyorum İnternetsiz devri hatırlamıyorum ilk akıllı telefonum 11 yaşında oldu
Efekte tabi gerek yok çünkü herkes artık estetikli ve makyajlı iphonenun son model telefonu elindeyse efekte gerek var mı 😂
Aradığım yorum
Ben zaten attığım postları hep oynamadan direkt atıyordum. Yeni bir şey değil zaten eskiden de efekt filtre olmazmış coslxmks
Tam tersi kimsw efektsiz atmıyo artık fotoyla alakaları yok
Dijital makyaj bitse reel makyaj olur ancak evlenince kadınların gerçek yüzünü görürsünüz 🤣
Hayatları yalan insanlar nasıl rağbet göstermiş lan buna?
Getirmez instahramın içine doğduk. Shoplu fotolar, 18 yaşında yaptırılan burunlar.
efektsiz foto paylasmak neyin sonunu getiriyor ben mi yanlis anladim soruyu
Trend olduğunu düşünmüyorum. Trendse bile kalıcı olacağını sanmıyorum
Aynen katılıyorum
Bu arada ınstagramda en foto paylaşmanın en verimli saati olur mu sizce
Böyle bilgiler çok var internette herkesin giriş çıkış saatinin yoğun olduğu saat dilimleri mevcutmus. Isterseniz arastirabilirsiniz.
Kullanımı artsa güzel olurdu arkadas ekleme seçeneğini bile bulamadım 1 haftadır bekliyor öyle
Getirmez.
Saçmalık, porselen gibi cildi olmayan kullanmaz ki bunu.
zaten efekt kullanmıyorum instagram bitmez ya foto ne alaka
Instagraminda * kar yağsa tiktogunda keşke nerde asosyal ütopik kişilik varsa oralarda hayata tutunamayanlar topluluğu
İnstagram bitse başka bir şey gelir. Yani hiçbir şekilde kurtulamayız bu tarz uygulamalardan.
Bu uygulama patates gibi olan Türk kızlarını çok bozar
Yeni trend falan değil. Uygulamanın adını bile ilk defa duyuyoruz.
Hadi kızlar gerçek tipiniz ortaya çıksın HDAJOHASLJK
yaşıtlarım maalesef yokedicek, genelleme yapmaktan befret ederim ama çoğu @pt@l
Bence çok iyi. Efektler ve estetikler ile dolu olmuş her yer.
Bu gibi uygulamalarda dünya güzeli dışarı çıkıyorum birtane güzel bile yok 😂
Hahaha onun yerine telefonun normal kamerasını kullansınlar veya her dakika başı foto payalşmayıversinler
Birisi instagramı bitiremezler demiş dkkdkdf facebook nasıl dayılar kahvesi olduysa farkı bile kalmaz. Tüh ya yeni yeni alışıyoddum effektli fotilere
biz zaten hep filtresiz fotolarla büyüdük :)
Onunda uygulamaları falan çıkar efekt yaparlar yine.
Sosyal medya kullanmıyorum sadece burası var
efekt yapılsa ne çoğu kız yapıyor porselen makyaj efektli gibi oluyor
@aselpp değiştiriyorlar makyajla sen makyaj güzellerinin makyajsız halini görmedin sanırm makyajsız güzel olanlar zaten abartılı makyaj yapmıyorlar
@aselpp ben kendini nasıl görmek istiyorsa kısmına katılmıyorum
@aselpp resmen karşı cinse beğendirilme arzusu var çok beğensinlerde havalanayım diye
@aselpp ben 0 makyaj takılıyorum
@aselpp e bn kendime taş gibi mi dedim sanki
@aselpp beni seven böyle sevsin niye badana yapayım da sevdirtmeye çalışayım ki
@aselpp sende az terbiye öğren terbiye yoksunu ergen
@aselpp senin gibi küfürbaz cahillerle uğraşamam zaten güçsüz olduğunuz belli küfüre başvuruyorsunuz Allah sizin gibi terbiyesizleri ıslah etsin gerçekten sizden bir halt olmaz
@aselpp o kadar beceriniz varsa kendi ananızı skmye başlayabilirsiniz sonuçta en yakınınızda o var
Estetik, makyaj? Sıfır makyaj dediklerinde bile bir sürü şey var.
Efektsiz olsa ne yazar, 1 ton makyaj var yüzlerinde
Z kuşağı ndan ben şüpheliyim nereye çekersen oraya gidiyorlar ne diyem
Başka bir insana bürünmeye gerek yok. Herkes kendini kabullense barışık olsa tamamdır
efeee gerek yokki 10000000 ton makyaj var 100lerinde zaten efekli gibiler
iyi ki Instagram kullanmıyorum çekilecek dert değil
Sanmıyorum Instagram'ı sadece gençler kullanmıyor neticede
Z kuşağında akıl yoktur
Z kuşağı efektsiz, shop suz yapamaz..
Efekte ihtiyacımız yok zaten.
Hayır değil filtreler asla Ölmez 😂
Zero'nun Z'sinden zero/sıfır/boş işler...
şaka maka z kuşağı diye iyi keklediler milleti
umarim getirirler ama zor
Z kuşağı demek Zombi demek.
asil z kuşağı hayatın farkında canlılar. şu anki yetişkinler olarak zombi hatta koyundan beteriz çoğumuz
@cheekystaff aynen
zannetmem kendi sonlarını getirirler anca
Zaten efektsiz fotoğraf atmıyor muyduk?
ben zaten sıfır efektle paylaşıyorum her şeyi. ezelden beri. yaş 19
Ben paylaşıyorum hala xhsjxnsjd
Sonunda herkesin gerçek yüzünü görcez kskdksks
Hayır getirmezler diye düşünüyorum
Makyajlı çekinirler bu sefer
Filtre güzellerine bu uygulama girsin 😄
allam ne boş işler ya
Hayır, getiremez. Instagram'dan devam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?