İnternet & Teknoloji Instagramda cok fazla kendimi paylaşmam kötü mü? GeriDöndümBebek Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sürekli kendimi cekip koyuyorum falan Güncellemeler+1 yıl Takipten çıkıyorlar Instagramda cok fazla kendimi paylaşmam kötü mü? Cevapla Instagram Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
açılınbengeldimhülo Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Selfieden ziyade manzarayla arada sırada fotoğraf paylaşmak daha mantıklı. Ayda 1 bile cok bence 1 2 Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Ben sık paylaşmak istiyorum Yorumla açılınbengeldimhülo +1 yıl İnsanlar bunalabilir Yorumla
Miraatagül Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yoo niye kötü olsun. Platformun amacı o zaten. Herkes istediği şeyi istediği kadar paylaşır. Kime ne 1 2 Yorumla Miraatagül +1 yıl Takipten mi çıkıyorlar ndndjdnd rahatsız olan varsa çıksın boşverr sen dilediğin gibi kullan instanı Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Aynen durmak yok yola devam Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 59 +1 yıl Kötü değil. Takipten çıkan da güle güle gitsin. 1 0 Yorumla
Çocuk_Adamm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben niye göremiyorum seni hem ben takipten çıkmam beğeni yorum yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer çok sık ön kamera ile foto çekip atıyorsan psikolojik sorunların var demektir 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 27,7b cevap paylaştı. Hayır kötü değil 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi keyfine bağlı bir şey bu 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı. İyi sayilmaz 0 1 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Bende surwkli paylasiyordum 15 k oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selfieden ziyade manzarayla arada sırada fotoğraf paylaşmak daha mantıklı. Ayda 1 bile cok bence
Ben sık paylaşmak istiyorum
İnsanlar bunalabilir
Yoo niye kötü olsun. Platformun amacı o zaten. Herkes istediği şeyi istediği kadar paylaşır. Kime ne
Takipten mi çıkıyorlar ndndjdnd rahatsız olan varsa çıksın boşverr sen dilediğin gibi kullan instanı
Aynen durmak yok yola devam
Kötü değil. Takipten çıkan da güle güle gitsin.
Ben niye göremiyorum seni hem ben takipten çıkmam beğeni yorum yaparım
Eğer çok sık ön kamera ile foto çekip atıyorsan psikolojik sorunların var demektir
Hayır kötü değil
Kendi keyfine bağlı bir şey bu
Gereksiz
Bana itici geliyor
Bende yapıyorum
burada yok
İyi sayilmaz
Bende surwkli paylasiyordum 15 k oldu