Instagram hesabımda Kendimi paylaştığım için sorun ben miyim?

bir önceki okulum düzdü din dersleri ağırlıklı değildi ve ben ordan gitmek zorunda kaldım bize uzaktı zaten.

Evimize en yakın okula gitmek istedim zaten en yakın arkadaşlarımda ordaydi ortam olur diye düşünmüştüm ve o okul imam hatip okuluydu ilk başta ne olabilir ki diye düşündüm ve okula girdim dönem başladı ve biz okumaya başladık arkadaşlarımla tenefüste çıktığımda çocukların bana bakışlarını size söylemem gerekiyor çok rahatsız edici beni konuşuyorlar, bizim sınıfımız çok çalışkandır bu yüzden okuldaki dedikodularla ilgisi olmaz bu sebeple ben merak ettiğim için karşı sınıftan bir kızla arkadaş oldum ve dedikoduları ondan öğrenmeye başladım, ama dedikodular hiç iç açıcı değil. Erkek sınıfları (imam hatip olduğu için karışık sınıflar yok) beni konuşuyor. Instagram hesabıma attığım fotoğraflari ss alıyorlar bir birlerine gösteriyorlar. Arkadaşlar şimdi beni konuşuyor derken egolu bir insan değilim. Yanlış anlamayın ben imam hatip için biraz fazla hayat kadını kalıyorum zaten kuran hocalari benim hakkımda böyle düşünüyordu bir aralar, çünkü ben genelde çok açık giyinirim minik etekler, croplar gibi

Ve ne bizim sınıf nede karşı sınıfta benim gibi bir kız var karşı sınıftaki kızlar daha çok keko tarzı bizim sınıf zaten sadece ders. Erkekler aralarında konuşup beni becermek istediğini söylüyorlarmiş koridorlarda benim ismimle bana bağırıyorlar beni çağırıyorlar. Durumun vahim olduğunu anlayıp sınıf öğretmenimize anlattım bana ilk dediği şey Instagram hesabımdı, erkeklerin bazıları fotoğraflarimi sınıf öğretmenimize göstermişler. Sınıf öğretmenim fotoğraflarimi silmem gerektiğini çünkü imam için uygun olmadığını yoksa anneme aticağını söyledi. Ona ben silince ne olucak diye sordum erkekler senin peşini bırakır dedi. Napmam gerekiyor? + annem ve babam fotoğraflarimi biliyor.

Lütfen bana egolusun yazmayın erkekler derken toplasanız 10-15 kişi karşı sınıf veya bizim sınıfıda kötülemedim. İki sınıfın kızları çok güzel :))

Güncellemeler
1 yıl
İmam yanlış olmuş imam hatip olucaktii
Instagram hesabımda Kendimi paylaştığım için sorun ben miyim?