AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
sana sürpriz de hazırlıyor olabilir başka kızlarla fingirdeşiyor da olabilir
Müstehcen içeriğe takılıyordur ya da sohbet sayfalarıdır, ne olacak başka?
S*kiş izliyor ya da sanal falan yapıyor canlı şov tarzı başka açıklaması olamaz
'Oyle seyler' izlemedigini nereden biliyorsun 😅 kocana sor bacim
gayette öyle seyler izliyor
yoksa neden gizlisi saklisi olsun kii
p*rno izliyordur ya ne yapacak başka. Görmeni istemediği konulara fantazisi olabilir
Ona bakılırsa senin burada ne işin var bacım
Ne alakaaa millet soru sormak için burada bazılarını bilemem tabide senin böyle demen yanlış yinedeee
@senaçakr4838 ne bileyim yani kocası ne yapabilir ki
Kocanı senden iyi kimse tanımaz. Belki de alışkanlık yaptı geçmişi silmek bilemeyiiz
Malum filmleri sık sık izlediği kesin biz o filmlerin adına Brazzers diyoruz 🤭
Belki oda senin gibi KS ye giriyordur sen silmiyor musın buraya giripte
Her şey olabilir. Ben eşimin telefonunu karıştıramazdım sanırım. Sende eşin gibi gizemli davran seninkine bakıyorsa oda sende sil, şifre değiştir. 😛
Bende durmadan değiştiririm, bakmasın diye 😂
@bırakamıyorum7 bu yüzden evliliğe gram inancım yok... Özellikle Türk erkekleri bu kadar kadına aç sadakatsiz bir erkek topluluğu yoktur
Sadakatsizlik tek taraflı olan, kendiliğinden olan bir şey değil, keyfi olarak hemen bu durumun içine girilmiyor, kalp kırılıyor, hayal kırıklığı yaşanılıyor ondan sonra aldatma vs vs işler başlıyor, boşan dieceksin ama ufak bir tohum bir küçük kıvılcım hala içerde var, evlilik aşamasındaki fedakarlıklar o ilk evredeki sevgi akla geliyor boşanma bundan dolayı zorlaşıyor
Ne olcak ya p*rno seyrediyo ya da karı. kizla yqzisiyir. yoksa niye silsin.
p*rno izliyor olabilir ya da görmeni istemediği birşeyler var
otomatik silinme ayarı olabilr. bende ama telefonda siliyorum alışkanlık oldu. hem hafızayi yormuyor
Gmail hesabına giriş yap o zaman onun geçmişi sana düşer Google bağlıysa
@xpsychopath çok tehlikelisin ;)
Gizli mod diye bir şey var ordan izler geçmişi niçin sevsin safmi
Bilgisayardaki gmaili telefonuna gir o bilgisayara girince sen telefondan geçmişi görebilirsin girdiklerini
Haklısın, bu linkte bütün crome geçmişim yazıyor
https://myactivity.google.com/myactivity
@MarcusAntonyus seninmi benimmi
Nasıl?
@MarcusAntonyus geçmiş görünüyor dedi. Ya paylaşmıştım adres tıklayınca benim geçmişim gorunuyor
Herkesin işte
@MarcusAntonyus anladım ama gizli modadan girdiklerim gorunmuyor
Kocası gizli moddan girmiyor galiba kızın girdiği siteler de silinmiş
@MarcusAntonyus himm anladım da benim yorumun altinda olduğu için kız gormeyecek
Ona da yazdım
@MarcusAntonyus okey
Nerden biliyorsun izlemediğini :) internet geçmişi kendiliğinden silinmez haberin olsun :)
İnternet geçmişi kendiliginden silinebilir. Bu ayarlanabiliyor her gün haf hafta ayda bir gibi seçenekleri var. Bilginize..
@Fevzi34 dostum onuda sen ayarlıyorsun unutma. Default ayarlarda bu şekilde gelmez.
Mesleğim bilgisayarlar zaten :)
P. rno izleyen tecrübeli erkekler gizli modu açmadan izlemez gizli moddada İnternet geçmişi kaydedilmez ama unutmuş olabilir
ya da sana hediye bakıyordur ararken sen görme diye baktığı şeyin internetteki geçmişini siliyordur
Ben olsam ben de silerdim he bana tam kafa uygun birisi olsa silmezdim orası ayrı konu ama onu da bulmak çok zor
Ben izlemem ama telefon dahil PC dahil son aramalar dahil, vs vs gmail içini komple temizlerim takıntı mkk herşeyde bir şey aramayın sizde
Sevgilim anlaşsa İnternetten izlemek yok dese kabul ederim. 🙂
Her türlü neden olabilir bende geçen kardeşim nasıl olunu diye aratıp yarım saat boyunca araştırma yaptım utandım sonradan. D
İnternet gecmisini kontrol eden bi karim varsa bende silerim
hayır öyle kontrol etmiyorum ama bilgisayarda geçmişte işim olunca giriyorum bakıyorum bulamıyorum çünkü eşim silmiş kullandıktan sonra
Belki gecmis ayarlari oyle ayarlanmistir. Yani o sekilde ayar var kaydetmeyen
anladım tşkler
Adamı takip etmekten vazgeç.. Bırak da merakını gidersin biraz.. Belki yeni taktikler öğreniyordur..😇
gerek yok öğrenmesin :D kocam o benim takip etcem tabii ki
Yahu sıkma fazla diyorum. Erkeği kuş misali tutacaksın, çok sıkarsan öldürürsün, gevşek bırakırsan uçar gider..😜
Ya kızlarla konuşuyorsa? Sonra bu kızı terkederse?
Yaşları daha çok genç. Henüz o safhaya gelmeleri zor. 10 yıllık falan evli olsalardı o ihtimali elemezdim. Merak etme. Tecrübe var burada yahu😂
10 yillik ne alaka acaba
@Meriiiiiiiiii Yani onu örnek olarak söyledim. Evliliğin ilk 3-5 yılında genelde aldatma az olur. 10 yıllık falan oldaydı sorunlar, sıkıntılar, çoluk çocuk derken adamın kızlarla görüşme ihtimali artardı.
Yazıklar olsun hiçbir şey demiyorum artık ağzım açık kalıyor
@Meriiiiiiiiiiii. Ablacım ne oldu hayırdır, niye üstüne alındın ki. Benimkisi tecrübeye dayanan bir görüş. Üstelik soran kardeşimize cevaben. Seninle de alakası yok. Sakin ol, hemen kızma öyle.😊😇
Bu bütün kadınları ilgilendiriyor yani 3-5 yıldan sonra çocuk sıkıntısı bilmem ne sıkıntıaı diye aldatacaklar öylemi çocuğu isteyende kendileri Allah cezalarını versin
@Meriiiiiiiiiii Sen olayı yanlış anlamışsın. İhtimal o. Herkes aldatır demedikki. Bi arkadaş kızlarla görüşüyordur diye tahmin yapmış, ben de ona yorum yazdım. Herkes yapar demedim. Bi sakin ol. Gidip de enişteyi hırpalama😂
Bir şeyleri gizliyor ya da saklıyorsa eğer bir şeyler karıştırıyordur..
soyle ona gizli sekme kullansin ozman silmesine gerek kalmaz 🙈🙈
Gizli sekmeyi daha öğrenememiş bir koca hiç çekilmez, bu açıdan bak
İzlese ne olacak ki? Ayrıca her erkek izler evli olup olmaması farketmez
Karı kıza bakıyordur ne yapacak. Duramaz erkekler illa bakacaklar illa konuşacaklar. İlla bakışacaklar. Eli dursa ayağı durmaz. Her yeri dursa gözü durmaz erkeklerin.
Doğru..
Otomatik silmeyi açmış olabilir, en erken 15 dakika öncesine kadarki geçmişi siliyor telefonlar
Chrome arama geçmişi silme etkinliğine bakın
genelde nerede takılıyorsa bilgisayarla, oraya telefonunun kamerasını aç kayıt al. işi bitince bakarsın ne yapıyor diye
Aferin aferin. Böyle tiyolar verin insalara. Hic özel hayatımız kalamsın sonra aferin
Bu anlattığının türk ceza hukukundan yeri var bu arada haberin olsun kıps
@Fevzi34 ağlama otuzbirci
www.google.com/.../watch%3Fv%3DEq8uI2oJd0Y&ved=2ahUKEwje9baZ44j6AhU0X_EDHS6QD1sQwqsBegQIBBAF&usg=AOvVaw0wQ3eazxkgAiTRyAfXAwFU
son zamanlarda revaşta olan türkçe alt yazılı p*rno izliyordur belki de :D bende sağdan soldan duyduğumu söylüyorum :D
türkçe altyazılısını mı yapmışlar bir de ksjdfndsjkn
@çikolataçikilop aaa bilmiyor muydun. ben sana link atarım. ben pek izlemiyordumda bi arkadaşım izliyor ondan alır sana atarım :D :D :D :D
ben izlemiyorum
@çikolataçikilop al benden de o kadar, Allah seni inandırmasın bende izlemiyorum. Amannnnn fırsat mı kalıyor sanki bi şeyler izlemeye.
Ya olabilir ben de arada siliyorum. Çünkü bazen silinmesi gerekiyor
içinde sakıncalı bir şey olmasa da siliyo musun yaniii
Sakıncali olduğu için değil siliyorum yani
18 videolar ve karı düşürme uygulamalari kullanıyor olabilir
Otomatik sil olarak ayarlamış olabilir kendisi de farkında değildir belki
Bunun alıskanlık oldıgınu sanmıyorum ama p. rno olmasa bile gzli biseyler yapıyor olablr ınternette
Otomatik silme ayarları var, ondan kurmuştur ya da bilinçli yapıyordur. Ama hayra alamet olmadığı kesin.
OKB si vardır belki hemen atlamayın konulu videolar izliyor veya aldatıyor diye
Kesin yasaklı sitelere giriyordur benim kocamda giriyordu ben anlayışla karşılıyordum
Senin gibi kadın var mı ya Türkiye de
Bende siliyorum bisi yaptığımda değil birikmesi hosuma gitmiyor yani bi anlam arama bisi yoktur
Pp deki sen misin
Alışkanlık olabilir hafıza dolmasın diye bende hep silerim.
Öyle şeyler yapmadığını biliyorum dedin ama kendi kendine silineceğini sanmıyorum bi sorun yoksa
Kendi icinde yasadığı sorunları araştırıyor olabilir
Kendiliğinden silinmez. O siliyor. Senle yiyişiyosa zannettiğin şeyler değildir.
Ayarlardan arama geçmişini de ziyaret geçmişini de kapatabiliyorsun.
Sence? Bence bunun cevabını sende biliyorsun. Neden silsin ki demekki senin kızacağın biseye bakıyor
Ne alaka ya belki takıntısı vardır bendede var geçmişi silme takıntısı
Aklına gelen hemen hemen herşeyi yapıyor olabilir :)
Geçmişi kaydetmeme diye bir şey var zaten istersen gizlice geçmişi kaydetmeyi Aç
Vpn varsa +18 izliyodur muhtemelen yoksada sizin görmenizi istemediği başka bişey
yandex
Ona sormaya ne dersin
Gizli işler çeviriyor
eyvah neler yapıyoodur işte amaa
Yiyodur bi naneler
ah ah bulcam o naneleri :D
Gizli pencere diye bir şey var
onlardan anlamam ben geçmişşyokk
Gizli Pencere ile internete girdiğinde girdiğin siteleri kaydetmiyor. Chrome amblemine sağ tıkla orada Yeni Gizli Pencere var.
Kocan Gizli Pencere ile giriyor olabilir
tüm geçmiş silinmiş oluyo kendi aradıklarımı da bulamıyorum
Buldum ekran kaydedici program kullan, kocanın bilgisayarda ne yaptığını gör
www.bluraycopys.com/.../...et-screen-recorder.html
Ayrıca bilgisayarda gmail açıksa, bu linkte chrome geçmişi görünüyor
https://myactivity.google.com/myactivity
En fazla ne yapabilir ki
bilmem ben de onu soruyorm
Sor sende açık açık..
Alışkanlıktır bu bende öyleyim silerim
adama yetmiyosun galiba bacım🥲😃
Ya sen manyak misin kızım. Darlama insanı.