Babam uygunsuz sitelere giriyor, bu huyundan nasıl vazgeçirebiliriz?

Evet babam uygunsuz cinsel içerikli sitelere giriyor. Daha doğrusu kız kardeşim görmüş ve anneme söyledi sonra ben de öğrendim ayrıca bu olay kardeşimin şahit olduğu ilk şey değildi şu anda 18 yaşında ve bundan 4-5 sene evvel yani 13-14 yaşlarındayken yine buna benzer bir şey gördü ve çok etkilendi bu olaylardan. Malesef PC ve telefondan artık her şeye ulaşılabiliyor ve ortak kullanılan şeyler olduğundan kardeşim de bu olaya tanık oldu ister istemez, keşke görmeseydi. Bu seferki yabancılarla chatleşilen programlardan. Yani işin içine chat girince iyice bozulduk biz. Dün akşam kardeşim çok ağladı ve ağlaması hiç durmadı ayrıca babamda durumu yalanlıyor sonra kardeşim ağlamayı biraz abartınca babam dövmeye falan kalktı ben bir şey yapmadım diye. Kendi suçluluk duygusu mudur bilmem ama yani hem suçlu hem güçlü ne diyebilirim. Bugün de hiç konuşmadım benle konuşmaya çalıştı ama bir şey söylemeden gittim. Gelirken eve tatlı getirmiş bir de güya gönlümüzü mü almaya çalıştı artık nedir.. Velhasılı kelam ben bir şey görmediğim halde babamdan soğudum yani kardeşimi düşünemiyorum bile. Annem hiçbir şey yapmıyor zaten yapamaz da garibim her şeyi alttan alıyor. Demek istediğim bu olayı nasıl karşılamalıyım? Bunlar her ailede olabilecek şeyler mi? Yani her erkek böyle midir? Babama bu huyunu nasıl bıraktırabiliriz?
50 yaşında bu arada babam.
Babam uygunsuz sitelere giriyor, bu huyundan nasıl vazgeçirebiliriz?