İnternet & Teknoloji Vodafone telefon dokümanları nasıl alınır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aldatildigimdan şüpheleniyorum erkek arkadaşımın telefon dokümanları gerekiyo nasıl alabilirim?Eğer onun alması gerekiyorsa ona da yaptiririm Vodafone telefon dokümanları nasıl alınır? Cevapla Telefon Soruları Aldatma Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LostInSpace_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Vodafone da var mı bilmiyorum ama Turk telekomun mobil uygulamasında kimle mesajlastıgı kimle konustugu bilgileri var uygulamayı kendi telefonuna indiriyosun onun numarasını giriyorsun tek yapman gereken ona gelen onay kodunu Bi şekilde almak. 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Uygulamada bütün operatörlerin dökümanı çıkıyor. 0 0 Yorumla
Bulentguzel Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl onun alması gerekiyor o yuzden bence onu uyandırmadan ınstrgram hesaplarından vs. bak veya numaradan en son gittiği konumlar bulunur. 0 0 Yorumla
MR_TERAPİST Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl valla özel izin lazım torpilimv ar yazışmasına akdarda çıakrırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vodafone da var mı bilmiyorum ama Turk telekomun mobil uygulamasında kimle mesajlastıgı kimle konustugu bilgileri var uygulamayı kendi telefonuna indiriyosun onun numarasını giriyorsun tek yapman gereken ona gelen onay kodunu Bi şekilde almak.
Uygulamada bütün operatörlerin dökümanı çıkıyor.
onun alması gerekiyor o yuzden bence onu uyandırmadan ınstrgram hesaplarından vs. bak veya numaradan en son gittiği konumlar bulunur.
valla özel izin lazım torpilimv ar yazışmasına akdarda çıakrırım
Savcılık harici kesinlikle alamazsın
kiimin telefon numarası ve kime ait