Arkadaşlar arama geçmişi çıkartıldığı durumda giden aramaların yanı sıra gelen aramalarda gözükür mü? ayrıca son kaç ayın geçmişi gösteriliyor isteğe göre mi yoksa illa son 6 ay mı? Bir de Vodafone arama geçmişi nasıl görüntülenir?vodafone arama geçmişi silme
Vodafone gelen arama geçmişi yasal olarak alınabilmektedir. Yani Vodafone görüşülen numaralar dökümünü size verecektir. Dökümün yasal olarak son 6 aya kadar çıkartılabilme durumu vardır. Tabii mahkeme olması gibi durumlarda çok daha eski verilere ulaşılabilir. Hat sahiplerinin arama dökümüne ulaşmanın veya çıkarmanın birden çok yolu vardır. Bildiğim kadarıyla hepsinden bahsedeyim.
vodafone arama geçmişi
Vodafone arama geçmişine nasıl bakılır?
İlk olarak Vodafone yanımda uygulaması kullanılabilir. Uygulama üzerinden görüntüleme yapılabilir. Yalnız SMS içerikleri kesinlikle gösterilmez. Faturasız hatlar uygulama üzerinden 1 aylık, faturalılar ise 6 aylık döküme ulaşabilir.
Vodafone Online işlemler yani internet sitesi üzerinden “Tarifem ve Kullanımlarım” kısmından “Kullanım detayları” üzerinden inceleme yapılabilir.
Vodafone Müşteri hizmetlerini arayarak e-posta biçiminde arama dökümüne ulaşabilirsiniz.
Vodafone arama geçmişi silinir mi?
Vodafone arama geçmişi silme veya Vodafone yanımda kullanım detayı silme nasıl olur sorusu oldukça sık sorulan bir sorudur. Böyle bir durum söz konusu değil. Arama geçmişi çıkarılabilir, bakılabilir ancak silinemez. Ne uygulama üzerinden ne de kayıtlar üzerinden silmeniz mümkün değildir.
Hat operatöründen silinmesini talep etseniz bile bunun silinemeyeceğini size söyleyeceklerdir. Yani ne yaparsanız yapın 6 aylık konuşma detayınız ulaşılabilir olacaktır.
Vodafone arama dökümü nasıl çıkarılır?
Vodafone’da arama dökümü çıkarmak için Vodafone Online İşlemlerden kullanım detayını görüntüleyebilir veya indirebilirsiniz. İndirdikten sonra çıkartabilirsiniz.
542’yi arayarak müşteri hizmetlerinden arama dökümünü istediğinizi söyleyip e-posta ile göndermelerini isteyebilirsiniz. E-posta şeklinde gönderildikten sonra indirip çıkarabilirsiniz. Telefon ile müşteri hizmetlerini aradığınızda sizden birkaç kişisel bilgi isteyeceklerdir.
En yakın Vodafone Cep Merkezine kimliğiniz ile giderek konuşma dökümünün çıkarılmasını isteyebilirsiniz. Burada yanınızda kimlik olmazsa size arama dökümü verilmeyecektir, bu yüzden mutlaka yanınızda kimliğinizi bulundurup gidin.
onlar siteden bakıldıgı bılmıyor bayıye gidecekler işte ama son 3 ayda sadece 4 sefer aradı beni fakat diger 3 ayda 100 lerce kız direk 6 aylık dlimimi cıkartıyorlar yoksa soruyolar mı hangi ayın istersiniz diye
onlar siteden bakıldıgı bılmıyor bayıye gidecekler işte ama son 3 ayda sadece 4 sefer aradı beni fakat diger 3 ayda 100 lerce kız direk 6 aylık dlimimi cıkartıyorlar yoksa soruyolar mı hangi ayın istersiniz diye
kardeşim boşver 3 ayı 6 ayı kızın yanında ol ve korkmamasını söyle . büyük ihtimal reşit değil o yüzden korkuyorsun en fazla döverler telefonunu alırlar . gercekten seviyorsa 3-5 ay uzak kalırsınız sanal olarak. bu kızın okulu sunu bunu vardır. görüsürsün her turlu
işte mesele de o ya ona tek laf ederlerse bana bın laf edılmiş gibi hıssedıyorum bir tokat yese ustumden bir kamyon adam geçmiş gibi hissedıyorum o aşagılanırsa gururu kırılırsa affetmem kendımı be kardeş
her hangi birisinin senin arama geçmişine ulaşabilmesi için senden bir şifre alması gerekiyor "s" yazıp 7000'e gönderdiğinde mesaj olarak telefonuna gelir bu şifre. senden onu alıp internetten "online self servis" sayfasına giriş yapar ve ordan hattı aldığın andan itibaren aradığın, mesaj attığın tüm numaraları aradığın dakikadan, konuşmanın kaç saniye sürdüğüne kadar görebilir yani
biliyorum şu an benım karşımda zaten hepsi son 6 ayı gösteriyor ama kızın babası bundan habersiz bayıye gidecek bu işlem için orada verirler mı verirlerse son 6 ayın mı olur yoksa istege göre mı ornegın son 3 ayın dese son 3 ay verılır mı yoksa ılla 6 aymı
öncelikle şunu söyleyim; bayiden arama geçmişi verip vermedikleri hakkında bir bilgim yok ama büyük ihtimalle görevli olan kişi kızın babasına sorar zaten tam geçmiş mi istersiniz belirli bir dönemi mi diye o da artık adama kalmış
biliyorum ama bunu bilmeyen biri bayıye giderse ve arama gecmişini cıkartmak istese hattın yasal sahibi direk son 6 ayı mı cıkartıyorlar yoksa 1 ay 2 ay 3 ay mı ıstıyorsunuz diye soruyorlar mı?
evet kızın babası kıllanmıs gidip cıkartacagım demiş ama son 3 ay sadece 4 sefer aradı beni ama ondan öncekı 3 ay 100 lerce direk 6 ayı mı cıkartıp veriyolar yoksa hangi ayların cıkartılacagı istege göre mi?
hattın yasal sahibi bayıye gidecek arama gecmişini cıkartacak sevgılımın babası son 3 ay da benı sadece 4 sefer aradı kı bahane bulunur buna ama 6 aylık dılımde 100 lerce kez bayı de soruyolar mı acaba kac aylık dönemı istiyorsunuz diye
Bayii arama kaydı veremez. Müşteri hizmetlerinden dökümlü fatura isterse olur. Oda geçmişe değil geleceğe dönük kayıtları çıkarır. Geçmiş kayıtlar için genel merkeze mahkeme kararı gitmesi lazım.
başkasının telefonunu alıp s yaz 7000 mesaj gönder gelen kodu al self servise giriş yap tl işlemlerinde kullanım detayları kısmına giriş yap oradan detaya tıkla son 6 ay kımı aramış mesaj atmıssa cıkıyor
Aslında tamamen numaralarda görünmüyor ayrıntılı istenirse görülür sizden gidenler çıkar size gelenler çıkmaz geçmişe yönelik çıkmaz ancak mahkeme kararıyla çıkar
sevdık be kardeş sevgılımın ailesi kıllanmış cıkarttıracagım diyorlarmış self servisten baktım sadece 4 sefer aradı benı 3 ayda ama 6 aylık dilime bakarsa 100 lerce kez arama var acaba bayıye gidince direk son 6 aylık dilimi mi cıkartıp veriyolar yoksa istege baglı mı
En İyi Cevaplar