İnsanlar saatlerini, günlerini harcıyor ne uğruna hobi olarak yapan arkadaşları ayırırsak bunu günde 5 6 saat arası yaymak çok fazla değil mi arkadaşlar?

İnsanlar saatlerini, günlerini harcıyor ne uğruna hobi olarak yapan arkadaşları ayırırsak bunu günde 5 6 saat arası yaymak çok fazla değil mi arkadaşlar?

oyunlar sana gerçek hayatta deneyimlemeyediğin şeyleri veriyor. mesela sims. mesela gta. mesela tüm araba yarış oyunları. horizon.
sen o arabalara asla sahip olamayacaksın. veya gta'daki anarşi yapıya giremeyeceksin. veya sims'deki kadar kolay flört edemeyeceksin. bu yüzden sana bir şans sunuyor. belki gerçekte değil ama en az gerçek kadar soyut bir şeye hapsediyor. bir de para veriyorsun. bir de ömrünü eritiyorsun. sorarlarsa, ben mutluyum halimden diyor. pişmanlık her zaman erken gelen bir şey değildir 🤡
pişmanlık bunun için olmasın. kaybettikleri için üzülmek için çok geç. asıl sevinmeli. farkındalığa erişip kocaman açmalı ellerini şimdi yaşama karşı kucaklayacağı milyonlarca şey için
hangi platform burası mı
boş ver burayı. Çok sallancak bir yer değil, yakında okul başlayacak giderim ben de.
Ekşi sözlük zaten artık bırak okunmayı gündeme bile bakılmayacak durumda. İnsanlar çıldırmış.
Sana bol şans ben doydum 🤡
Cevap
1Cevap
Oyunları seviyorum
Bir ara oyun bağımlısıdım cidden kötü oluyor sürekli kazanma hırsı mvp olma çabası toxic kişiler vs gün boyu çekince insanın siniri bozuluyor şu an da oynuyorum ama bağımlı değilim
Günde 5-6 saat fazla, bağımlılık derecesinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?