Bir çoğunuz biliyordur, 1buçuk milyonu aşkın takipçisi bulunmakta ama görüntülünme sayısına bakıldığında, 100bini zor geçen videoları var, bot diyorlar sizce doğrumu? 19 yaşında kendisi. hayvan gibide para kazanıyor sjjsdfkj :D neyse bir sorim dedim ben MURATABİGFciyim :D
Bakın gençler burak neden düştü söyleyeyim (Burağın veletleri gelmesin) yıl 2010 burak oyunda enes oyunda yıl 2016 burak oyunda enes farklı içerik üretiyor Ve yıl 2018 burak oyunda enes farklı içerik üretiyor şimdi anladınızmı aradaki farkı ıQ su olan insan anlar cidden içerik üretmiyor burak
Normaldir , yurt dışında bir çok örneği mevcut yaptığı işin. O bakımdan hayırlı işler dileyim kendisine :D ve bu arada izlemedim hiç o yüzden o 8 bin doları hakkediyor mu etmiyor mu bilemem :D
bir bak istersen ama bence hak etmiyor reklamları filanda var tabi onları katmıyorum he bide younowda var onuda katmıyorum he bide 1 kanalı daha var burak muhabbette diye onuda katmıyorum :D
Bilemem , onun kazancı. Bizim onun hak edip etmemesini değerlendirmemiz onun kazancını etkilemiyor ama ben onun videolarını izlemiceğim için non problem.
Bot degil. Artik anlamadiniz mi. Bot olsa o hesap aktif olamaz simdiye kadar kapanirdi. O takipcilerinin bir cogu belki aktif degil. Herkes her oyun videosunu izlicek degil.
Mal mal ergen tavırlar içinde bunlar 8-15 yaş arasına hitap ediyo enes baturda öyle, en iyisi tamer yeşildağ adam gibi oyununu oynuyo..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben pek beğenmiyorum, fakat kaliteli videolar çekiyor tabi. Ben Oyun Kaptanı izliyorum çok fena :D MuratAbiGF de kıyak, Oyun kaptanı MuratAbiGF nin büyük versiyonu gibi bişey zaten. Fazla ünlü değil.
Hım, sende oyuncuysan bir bak derim eğlenceli videoları var, küfür seviyorsan muratabigfye bak küfürsüz istersende oyun delisi kanalına bak youtubede :D
En İyi Cevaplar