Evde bakıcı ve bebek olduğu için salonumuzda kamera mevcut bugün görüntüleri izlemeye çalıştım ama error verdi servisten gelip yapamadılar kamerayı aldılar sabah açıp getireceğiz dediler kayıt yapmamış olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim evde var bakıcı bedenşyle bazen donuyor ya da hiç kayıt yapmıyor
Satın alırken çok övdüler ve evde arızayı düzeltemeyip götürdükleri için açıkçası bu durum beni biraz gerdi sabah da nedense kayıt almamış diyeceklerini düşünüyorum
Bende çok sıkıntı yaşıyorum o zaman benim bakıcı da sorun yapıyor bazen
Aklımda şüpheler şüpheler, acaba bakıcı mı bozdurdu dermişim, yok ya neden yapsın ki
Bunu gormeden nasil bilmemizi bekliyorsunuz.. siz me is yapyosunuz merak ediyorum..
Ben öğretmenim teknolojik işlerden pek anlamıyorum kurulum yapıldı telefonda da açıldı ve gittiler servisten geldiklerinde de kamerayı götürdüler resim atamıyorum
Bunu burada kimse bilemez hocam
Tkp atarsan sana baska yollar ogretebilirim
kamera kendi icinemi kaydediyordu
Telefondan izliyordum
100 tl lik kamera da 100bin dolarlık Kamera da cepten izleniyor
Cok detaylı bilmiyorum içinde diski var ama
kayıt cihazı mi var yoksa sadece bir tek kamerami
Sadece tek kamera
ne kadar kaliteli bir kamera bilmiyorum ama genelde sd karta kayıt yaparlar ve bu sd kart her saniye veri isleyip ısınır ve zamanla bozulur bu sebeple yüksek kaliteli sd kartlar kullanılmalı samsung evi serisi gibi ama madem gizli değil normal bir güvenlik kamerası ve kayıt cihazı ile ve cihaz ayarları düzgün yapıldığında kamera arızası kayıt arızası olduğunda seni uyarirdi. ve daha sağlıklı olurdu Şu an malzeme kalitesi önemli ama pek ümit besleme
Tek Kamera mi? Nasıl bir şey detay yazın
Tek kamera evet ben telefondan izliyordum bugün error verdi evde halledemediler kamerayı alıp gittiler sabah da kayıt yok diyeceklerine eminin
Wifi sorunu olmuştur SD kart kayıt eder bağlantı hatası vardır
Gizli kamera mı
Hayır açık görünür yerde
Bakıcı biliyor mu
Tabi ki çocuğumla salonda ilgilendiği için oraya koyduk bakıcım da mutfaktayken izliyor tek basına kaldığı için
Anladım. Güvenmiyor musun
Yapmıştır ya