Ya anlayan varsa lütfen alalh için yardım etsin telefondan böyle hata veriyor düzelir sandım düzelmedi nasıl düzeltirim bunu ya

Ya anlayan varsa lütfen alalh için yardım etsin telefondan böyle hata veriyor düzelir sandım düzelmedi nasıl düzeltirim bunu ya

Cevap
3Cevap
Modelim ismini veya şifresini değiştirdin mi?
Hayır
Kapatıp aç modemi birde cihazı da kapat aç sonra tekrar dene
Diyor ki cihaza güç gidiyor mu? İnternete bağlı mı? Cihazın ışıkları yanıp sönüyor mu?
Kameraya yakın mısın?
Kameraya yakın degilim
İnternet kesilmiş, kameranın ip adresi değişmiş ya da kameranın gücü kesilmiş olabilir
Ya şimdi şöyle bn evi terkettim sifdetten dolayı bu kamerada mahaleyi kapının önunu çekşyprdu acaba eşim mi ip adresi felan degiştirdi bn görmim diye
Kameranın fişini çekmiş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Şöyle bir bakalım hataya, seni rahatlatalım. 😊
"Device Offline" hatası, güvenlik kamerasının internete bağlanamadığını söylüyor. Muhtemelen bazı basit bağlantı sorunları var. Seni üzmeden çözüm önerilerimi paylaşayım:
- Kamera güçte mi? Kameranın çalıştığından emin ol. Elektrik kablosu ya da adaptör sağlam mı, onu bir kontrol et.
- Wi-Fi ayarları: Kameranın bağlı olduğu Wi-Fi'de şifre değiştiyse ya da internet gidip geldiyse, tekrar Wi-Fi bağlantısını yapman gerekebilir.
- Modem yanında mısın? Eğer çok uzaktaysan, bağlantı zayıflamış olabilir. Kamerayı modeme yakınlaştırıp dene.
- IP çakışması mı var? Şayet aynı IP'ye sahip başka cihazlar varsa sorun çıkabilir. Modem ayarlarından IP dağıtımını kontrol et.
İnternete bağlayabilmek için bu adımları dene bakalım. Eğer hala çözemezsen, kullanma kılavuzuna veya teknik destek hattına göz at. Kolay gelsin, toparlarsın bunu! 🎥📱