Windows 7 güncelleştirme hatası ve bu işletim sistemi hakkındaki yorumlarım?

Ömrümü yedin 80072EFE
Ömrümü yedin 80072EFE

Bilgisayara, temiz kurulum yapmıştım; güncelleme yapmak istediğimde bu ekran karşıma çıktı.

Youtube'da çözüm aradım ama şuana kadar bir sonuç alamadım, aranızda bu hatayı çözebilenler yardım eli uzatırlarsa memnun kalırım.

Bildiğiniz gibi Windows 7 2009'da çıktı, çocukluğum bu işletim sistemiyle geçti; desteği kesilse de benim gözümde ayrı bir yere sahip..

Zaman zaman, diğer işletim sistemleri Windows 8-10 gibi yazılımlar kurdum ama alışamayıp, tekrar geri dönmüştüm..

Ancak, sadece bununla da ibaret değil gizlilik ve güncelleştirme gibi can sıkıcı hatalarla da karşılaşıyorum. Windows XP'de önce güncellemeler kesildi sonra Google Chrome gibi tarayacılar da bu desteği çekti.

2 yıl önce gittiği yere kadar kullanırım derdim ama sürekli hata veren bir işletim sistemiyle ne kadar devam edebilirim? Artık, veda etmem gerektiğini söylüyor; içimdeki ses...

Bilgisayarım idare eder, istersem ona geçebilirim ama Microsoft'un göz bebeğinde güvenlik güncelleştirmesinden tutun, virüslere ne kadar koruma altına alabilir, hiç mi açıkları çıkmaz tartışma konusu..

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Windows 7 güncelleştirme hatası ve bu işletim sistemi hakkındaki yorumlarım?