Dizüstü bilgisayarıma win 7 format attırdım ama dili ingilizce ve Türkçe yapabilmek için güncelleme yapmam gerekiyor. Fakat güncellemeleri ara seçeneğine tıkladığımda bir kaç saniye sonra hata veriyor. Hata kodu 80244019.
Windows'u etkinleştirmediğim için olduğunu düşündüm ve Windows Loader ile etkinleştirdim. Normalde Install'a bastıktan sonra önüme bilgisayarı yeniden başlat uyarısı çıkması gerekiyor ama bende çıkmadı yine de ben kapatıp açtım ve sorun yine de düzelmedi.
Umarım yeterince iyi anlatabilmişimdir bu konuda gerçekten bilgili kişiler yardımcı olabilir misiniz?
Windows'u etkinleştirmediğim için olduğunu düşündüm ve Windows Loader ile etkinleştirdim. Normalde Install'a bastıktan sonra önüme bilgisayarı yeniden başlat uyarısı çıkması gerekiyor ama bende çıkmadı yine de ben kapatıp açtım ve sorun yine de düzelmedi.
Umarım yeterince iyi anlatabilmişimdir bu konuda gerçekten bilgili kişiler yardımcı olabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kod, ağ hatası anlamına gelir. Windows, microsoft serverlerine bağlanamıyor.
Çözüm olarak DNS değiştirmek işe yarayabilir.
Evet bende öyle olduğunu okudum kuran kişi wifi bağlantı sorunu var diyip bişiler kurarak o sorunu halletti diye biliyorum acaba bir bilgisayarcıda format attırsam yine böyle sorunlar olur mu ne kadar fiyat alırlar pek bilmiyorum ama
Format 30-40 lira kadar.
Tekrar sorun olmaması için, Türkçe bir windows 7 ve PC nin sürücülerinin doğru olarak kurulması gerekir.
Gayet güzel anlattın Türkçe dilini indirmiyor anlattığına göre pc özelliklerin nedir win7 güncelleme desteği artık kalktığı için inmiyor olabilir başka yolunu buluruz ama.
sana çok kısa bir önerim olacak. hiç uğraşma.. temiz 10 kur.. ya da tr destekli 7 kur.. update o bu vs uğraşma.. çözümünü burda anlatsam diceksin en iyisi 7 atim 0 dan o yüzden :)
Aslında bir sebepten win 10 kurmuştum ama bilgisayar pek onu kaldıramıyor gibiydi inanılmaz kastığı açılması çok zor olduğu için geri dönmek istedim geri dönünce de bir dünya problem çıktı pc biraz eskidi maalesef 7 seneden fazla kullandım
Teşekkür ederim yine de yardım etmeye çalıştığın için 😊
repack updatelerini kur sisteme. tüm updateler dahil. manuel değil yani toplu paket. sonra dil paketi indir.. build sürümüne uygunn...