İnternet & Teknoloji Sosyal medya akıl sağlığınızı nasıl etkiliyor? kendinedargın Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aklıma estikçe kapatıyorum fakat tamamıyla bir kurtuluş gözükmüyor. Güncellemeler+1 yıl Hepiniz deli olduğunuz için cevap veremediniz tabii Sosyal medya akıl sağlığınızı nasıl etkiliyor? Cevapla Sosyal Medya Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Olumlu etkiliyor 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kötü, kolay dopamin vermek beyne iyi değil hepsini kapatcam inşallah. 1 2 Yorumla kendinedargın +1 yıl çok iyi gelecek Yorumla KaanArducc +1 yıl İnşallah Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çokta kötü değil yani yararlı kulanılırsa daha iyi 🤔 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl tom holland gibiyim son zamanlar 1 1 Yorumla kendinedargın +1 yıl tebrik ediyorum Yorumla
Kriminal_Kalp Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Burayı mı kast ediyorsun 0 4 Yorumla kendinedargın +1 yıl hayır, hepsi Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Burada iyi biri denk gelirse iyi olur aslında. Takip 😉 Yorumla kendinedargın +1 yıl hayır 👋 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Al işte Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Zekamı geliştiriyor 0 5 Yorumla kendinedargın +1 yıl tam münazara konusu Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Münakaşa da olabilir ajdksfjk Yorumla kendinedargın +1 yıl sen bağımlılık derecesinde değilsin herhalde Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Ağır bağımlıyım ama sosyal medyaya değil. Bilgisayara Yorumla kendinedargın +1 yıl hmm geçmiş olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olumlu etkiliyor
Kötü, kolay dopamin vermek beyne iyi değil hepsini kapatcam inşallah.
çok iyi gelecek
İnşallah
Çokta kötü değil yani yararlı kulanılırsa daha iyi 🤔
tom holland gibiyim son zamanlar
tebrik ediyorum
Burayı mı kast ediyorsun
hayır, hepsi
Burada iyi biri denk gelirse iyi olur aslında. Takip 😉
hayır 👋
Al işte
Zekamı geliştiriyor
tam münazara konusu