1000 takip isteğinden sonra istekler görünmüyor nasıl görünür bir yolu var mı yani istek atanlar görünüyor ama sayı olarak 1000 de takılı kaldı nasıl görebilirim kaç kişi olduğunu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1000 takip isteğinden sonra istekler görünmüyor nasıl görünür bir yolu var mı yani istek atanlar görünüyor ama sayı olarak 1000 de takılı kaldı nasıl görebilirim kaç kişi olduğunu?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
gözükmüyor öncekileri silersen gözükür.
İnsta bile sana yetişememiş program patlamış
Ahaaha 😂😂😂
Ben teknosacell kullanmana şaşırdım. Hala duruyor demek.
Benimde 6 bin falan vardı onlar da öyleydi bende anlamadım zaten kapattım hesabı.
Bu devirde erkek olup eziyet çekeceğine kadın olup kraliçe gibi yaşamak vardı. 1000 istek nedir. Bundan dolayı kızların burnu havada.
Benim burnum havada hiç bir zaman olmadı
havadadır haberin yoktur. Hırsıza sormuşlar , hırsız değilim demiştir. Şöyle havada. kişisel olarak iyi bir kız olabilirsin ama bir erkek yaklaşsa tanışmak için ya tenzül edip cevap vermezsinz ya da engellersiniz. çok karşıma çıktı böyle. kızlarımız çok değişti
Tenezzül edip tanışmam bu doğru sebebi burnu havadalıktan değil istemiyorum hayatımda birini her reddedene burnu havada demekte erkeklerin egolarını tatmin etme çabasından başka bir şey değil.
KENDİNİZİ KANDIRMAYIN. İstemiyorum deseniz tamam yazmaz zaten erkek. Hiç cevap vermeden direkt önyargı ve engelleme. Bu ego ve kibir değil de nedir.
göremezsin veya eski sürüm apk olarak kurup onda kullanırsın ya da beklersin uygulama güncellenince hata giderilir.
onun üzerine basıp öyle görüyorsun
Neyin peşindesin acaba?
Sorumun
Belli belli
hastamısın iptal et :D
Yok ya
Hiç öyle saçma dertlerim olmadı.
görünmesin
Derde bak tüh
Evet derdim bu
Silerek