Güncellemeler
+1 yıl
E devletten baktım icra ile ilgili herhangi bir şey yok , kargoyu aradım itibar etmeyin kargonuz satıcıya iade edildi dedi. Sorun çözüldü aslında hiç sorun yokmuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
MIninum odeme tutaridir 550 tl..6000tl de toplam borcundur
Ne yaPicam şimdi
Kargo eve gelemdi bende gidemedim
sen su olayi bir acikca anlatir misin? kredi karti borcun uzerinden mi icralik oldun
Hayır anlatayım hemen. 150 tlik bir ilaç sipariş ettim. İlaç geldiğinde evde değildim. Şubeye gitmiş. Bende gidip almadım. Az önce mesaj geldi icra takibiniz başlamıştır diye. Bir dk mesjai buraya kopyalıyorum
Teslim alınamayan kargonuz sebebiyle firmamızın oluşan zararından dolayı hakkınızda icra takibi başlatılacaktır en kısa sürede iletişime geçiniz 0539 557 22 51
tamam o zaman kargo firmasini bulup urunun subesini bulup iletisime gecin. Olmazsa urunun gonderdigi firmayi bulup orayi arayin netlestirin bu kafa karisikligini
tamam iletisime gec ve gorus bakalim dertleri neymis. Normalde ilac subeye gider ve orada bir kez daha dagitim icin beklenir. Eger bu surec olmadiysa farkli bir durum vardir.
Çalışıyor musun bir yerde sigortalı olarak?
Hayır
150 tlelik kargo sipariş ettim
Kargo gelmedi bende anlamadım
bir yerde calismiyorsan nasil 6 bin tl borc yapabiliyorsun neye dayanarak yani?
İlk önce e devletten kontrol et icra takibin var mı diye
Ne borcu yaa ne yazdım okudunuz mu
Baktım e devletten adınıza açılmış icra dosyası yok yazıyor
Kesinlikle ödemiyorsun almadığın kargonun parasını ödeme bir daha ararlarsa kargoyu teslim almadım bir daha beni rahatsız ederseniz sizi dava ederim de
E devlete düşmemişse icra öyle bir şey yoktur dolandırıcıdır onlar büyük ihtimalle
Teslim alınamayan kargonuz sebebiyle firmamızın oluşan zararından dolayı hakkınızda icra takibi başlatılacaktır en kısa sürede iletişime geçiniz 0539 557 22 51
Açıklamaya ürün bedeli ve ch020 yazın 550TL ALICI: EXEN SANAL MAĞAZACILIK , GARANTİ BANKASI TR72 0006 2001 1200 0006 2940 72
Bu iki mesaj geldi
Dolandırıcılar mı sizce
Sen bir yere imza bişey attın mı? Kargo şubesini ara kargon şubede mi sor. Eğer ordaysa git teslim al ailene söyle bu durumu bana dolandırıcı gibi geldiler kargonun fiyatı ne kadar di?
150