KS Hakkında Açıklamaya neden fullemeyin yazıyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fulleyince noluyo Güncellemeler+1 yıl Bioya Açıklamaya neden fullemeyin yazıyorlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fulleyince, sanki hesap sahibi bilinçli şekilde başka hesaplardan beğenip beğeni sayısını artırmaya çalışıyor gibi bir algı oluşuyor bu şekilde arka arkaya profildeki bütün gönderiler beğenilince hesap kapatılır. Bu yüzden fullemeyin yazıyorlar 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tiktokta değil mi?Spam olarak algılanıyor bot hesap muamelesi görüp erişim engeli alıyorlar. Fullenen hesap. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tiktok Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Sebebini yazdım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet teşekkürler Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bilmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorsan puan kasmak için cevap verme Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Kasmam lazım belki Yorumla
Abininizim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O nasıl oluyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Fullemek Bütün gönderileri beğenmek demek Yorumla Soran +1 yıl Tiktokta fullemeyin yazıyolar Yorumla Abininizim +1 yıl Amaç ilgi uyandırmak ya da tezatlikla sana bunu yaptırip etkileşim kurmak Yorumla Soran +1 yıl Keşfete dusemiyosun dedi niri Yorumla Abininizim +1 yıl Yok be öyle bir şey yok benim Instagram hesabim var hep kesfete düşüyor Yorumla Soran +1 yıl Tiktok için geçerli Yorumla Abininizim +1 yıl Bilmiyorum o kadar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fulleyince, sanki hesap sahibi bilinçli şekilde başka hesaplardan beğenip beğeni sayısını artırmaya çalışıyor gibi bir algı oluşuyor bu şekilde arka arkaya profildeki bütün gönderiler beğenilince hesap kapatılır. Bu yüzden fullemeyin yazıyorlar
Tiktokta değil mi?
Spam olarak algılanıyor bot hesap muamelesi görüp erişim engeli alıyorlar. Fullenen hesap.
Tiktok
Sebebini yazdım 😂
Evet teşekkürler
Rica ederim
Keşfete düşemiyorsun
Bilmem
Bilmiyorsan puan kasmak için cevap verme
Kasmam lazım belki
O nasıl oluyor
Fullemek Bütün gönderileri beğenmek demek
Tiktokta fullemeyin yazıyolar
Amaç ilgi uyandırmak ya da tezatlikla sana bunu yaptırip etkileşim kurmak
Keşfete dusemiyosun dedi niri
Yok be öyle bir şey yok benim Instagram hesabim var hep kesfete düşüyor
Tiktok için geçerli
Bilmiyorum o kadar
Bende uzun zamandır bunu merak ediyordum.