İnternet & Teknoloji Bu Telefonları Kullanamıyı Bilen Var Mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar biri aradığında birine bağlamak istediğimizde nasıl yapıyoruz bilen var mı? Çok önemli Bu Telefonları Kullanamıyı Bilen Var Mı? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. O tuşuna 3 saniye basılı tut , click diye ses çıkınca yınlendırme aktıf oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Herkes farklı şey diyor nasıl olacak bu Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Aynısının farklı markasını kullanılıyordu iş yerınde o öyleydi. 0 tuşu üstünde ki işaret o anlama gelıyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim sağ ol Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl #10 Diyorsun Açtığı Zaman Kapattın Mı Bağlar 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hocam yıldız değil mi yoksa her telefona göre değişiyor mu ben şöyle yapıyorum örnek *13* yapıyorum arayan kişinin sesi gidiyor dıt dıt başlıyor sonra tekrar * bastığımda arayan kişiye geri geliyorum Yorumla ByMusty007 +1 yıl Kare Bağlar Yıldız Bağlamaz Yorumla Soran +1 yıl Her telefon için mi geçerli bu hocam Yorumla ByMusty007 +1 yıl Evet Geçerli Yorumla ByMusty007 +1 yıl Dene Kendin Arayıp Yorumla Soran +1 yıl Verdiğim örnek doğru mu peki öyle mi olması gerekiyor? #13# Yorumla ByMusty007 +1 yıl #10* Direk Bağlar Kapatırsan Yine Bağlar Yorumla Soran +1 yıl Bunu deneyeceğim hocam teşekkürler Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kullanma kılavuzu yok mu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnternette parayla satıyorlar Yorumla Derinhayel +1 yıl Telefonu internetten mi aldın? Yorumla Soran +1 yıl Kurumun telefonu Yorumla Derinhayel +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl sanırım sıfır tuşuna 2-3 saniye basılı tutuyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O tuşuna 3 saniye basılı tut , click diye ses çıkınca yınlendırme aktıf oluyor
Herkes farklı şey diyor nasıl olacak bu
Aynısının farklı markasını kullanılıyordu iş yerınde o öyleydi. 0 tuşu üstünde ki işaret o anlama gelıyor zaten
Deneyeceğim sağ ol
#10 Diyorsun Açtığı Zaman Kapattın Mı Bağlar
Hocam yıldız değil mi yoksa her telefona göre değişiyor mu ben şöyle yapıyorum örnek *13* yapıyorum arayan kişinin sesi gidiyor dıt dıt başlıyor sonra tekrar * bastığımda arayan kişiye geri geliyorum
Kare Bağlar Yıldız Bağlamaz
Her telefon için mi geçerli bu hocam
Evet Geçerli
Dene Kendin Arayıp
Verdiğim örnek doğru mu peki öyle mi olması gerekiyor? #13#
#10* Direk Bağlar Kapatırsan Yine Bağlar
Bunu deneyeceğim hocam teşekkürler
Kullanma kılavuzu yok mu?
İnternette parayla satıyorlar
Telefonu internetten mi aldın?
Kurumun telefonu
Bilmiyorum