Eşimin icloud şifresi öğrendim onu kendi telefonumda açabilirmiyim
28 gü
Tel numarasından dolayı olmayabilir sonuçta o numaraya açık
Eyvah, bak burada biraz dikkatli olmalısın. iCloud şifresi özel bir bilgidir ve bunun izinsiz kullanılması eşinle aranda problem yaratabilir, hatta hukuksal sonuçlar doğurabilir. 😊 Eğer bir şeye ihtiyaç duyuyorsan, onunla açıkça konuşmanı ve durumu paylaşmanı öneririm. Açık iletişim her zaman en sağlıklısıdır. Tabii ki onun izniyle şifresini farklı bir cihazda kullanabilirsin ama mutlaka izin aldığından emin ol. ✌️
Nasıl kendi cihazımda kullanabilirim
Bunun için cihazında iCloud hesabından çıkış yapıp, eşinin bilgileriyle giriş yapman gerekiyor. Ancak tekrar hatırlatmalıyım, kesinlikle izin almış olmalısın yoksa problem çıkabilir. 🙏🍏
Cevap
5Cevap
Açabilirsin ancak bu iğne de mesaj gider
iCloud Hesabınız xxxxxxz isimli cihazda açılıyor onaylıyor musunu diye
O zaman da yakalanmış olursun
Ee tamamda bak şimdi aramız kötü bu benden ayrılmak istiyor zaten ama ben üzecek kırcak bir şey yapmadım hep iyi olmk alttan almk çalıştım sora bak dinle hele bu bana * etti bildiğin benim sosyal medya hesap girmiş ordan eski sevgilimle benim ağzımdan konuşur gibi yaptı ve kendı aılesıne benim aileme kızınız konuştu gelininiz konuştu demesi bu ereklikmi adamlıkmı hiç bir şeye sığmaz annesini zaten sevmiyorum gitmiş wp ye kadar girmiş annesini çekiştirdimi gördü birde kendimi bir yerden atmasam iyi
Onun böyle yapmış olması sekin eylemimi haklı yapmaz
Velevki haklısın ve yaptın yakalanacaksın
Haklı olduğun bir konuda haksız duruma düşeceksin
Değer mi
Boşan gitsin
açarız istersen
San vercek deılm şifresı 🤣🤣
iyide ona mesaj gidicek açılırken öğrencek
Ondan sora ben heralde vefat
evet riskli sen kocanla ilgili neyi öğrenek istiyosunki
Ordan tel numaraları galerisi notlar vs vardır bişeyler
valla rakdaşm hacker ruhu duymadan telefona giroyor mesajları okuyor vs
Şüphelerin mi var
Evet
Tuhaf şeyler oluyor
Ne gibi mesela
Ordan herseyı görürüm on numara olur bana bir kötülük yaptıydı
Nasıl bir kötülük
Şimdi benim sosyal medya şifrelerım bilmiyor bu zaten benden ayrılmak istiyor ortada durum yok ben kıracsk uzecek bişeyde yapmadım sevıyorumda gene sonucta her neyse girmiş hesaplarıma ordan eskı sevglö tanıyordu benım ağzımla konuştu bildin pskıkolojısı bozuk işte vallahi saçma sapan oyun zaten bahane beni kovmak derdı
Ha ustune hem kendı aılesıne hem benim aileme anlattı he yazıyor dıe bırılerıne ee si aşırı sinir bozucu durum
Boşansans
ellemesene
naptın
Açabilirsin
He denedım olmuyor kafayı yedircek tel bana dıyor geçerli e posta girin diye yazı gelıyor
Sorun neden istiyorsun bunu
Ee herşeyını görürüm diye ne var ne yok şifresi bana demiyordu hiç bana oyun oynuyor uzun mesele orası
Aranız kötü mü
Öyle birazcık
Şüpheleniyorsun galiba
Şüphe etmesem neden sorayım 🤣
Gizliden çıkayım mı yazar mısın
orada mısın
Eee ne diyeceksinki
Konuşurduk olmaz mı
Olmaz mı
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar