Hemen herkes size istediği zaman ulaşabilir mi yoksa zor mudur?

Hemen herkes size istediği zaman ulaşabilir mi yoksa zor mudur?

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Benim için kıymetli insanlar, samimi dostlarım, gerçekten sevdiklerim ulaşabilirler sadece.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Cevap
15Cevap
Oldukça kolaydır
Genellikle anında görürüm ama karşımdaki kişiye olan sevgimle doğru orantılıdır geri dönüş sağlamam. Zor gibi görünen kolay yani :d
Ben istediğim sürece ulaşabilirler harici hayır, zor
İstediğim kişiler çabuk ulaşır bu ara devredışı yım
Kolaydır ama dönüşüm biraz vakit alir..
Hoşlandığım kişiye Instagram'dan ulaşmak hem çok zor hemde çok kolay. Birde kızlar cevap vermez derler. Erkekler hiç pas vermiyor
Zordur. Profillerim gizlidir. Fotoğraflarım gizlidir. Sosyal medyadan mesaj atanlara kolay kolay dönmem.
Cevap veririm sevdiğim kişi yazsa gözlerim açılır hemen çıldırırım😂
Ulaşmak kolay (mesaj kutusu var) iletişim kurmak zor (cevap vermem)
Numaram varsa ve engelli değilse bana ulaşmak kolay, birde telefonumu evde unutmamişsam🤣
WhatsApp harici kullanmıyorum. Telefon numaram varsa ulaşır
Döner
Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir şey yok. Dönücek. Bir katil olay mahalline mutlaka geri döner.
Döner diyince aklıma gelen cümle bu oldu ve içimden yazmak geldi 😂
Ama soruları karıştırdın herhalde.. döner diğer soruydu ama yine de emeğe saygı aferin de geçen sana gol at dedim neden atmadın cd
Olsun ben anladım sorun yok xdd
Hahaha mesele o değil bak mesele geçen sana soru sordum hala o soruların cevabını vermedin xd bekliyorum hala cd
Hayir orada gereken pası atman gerekiyor at diyorum işte xdd
Bence döner. Nedense daha iyi geliyor bana cd
İkimiz de nefes alıyoruz, hatta veriyoruz... Başka neler ortak xd
Yani zıtlık aramıyorum da aslında xd güzellikleri görmek varken zıtlık aramamak lazım öyle değil mi xdd
Peki ya memleket neresi senin xd
E tamam o halde söylemek istediğin yerde soyle burada soyle diye zorladım mi seni diyorum ben de xd
Bunun memleket neresi ile ilgisi yok djdjd ben bu soruya cevap istedimm
Ankaranin neresi peki xd
Soru sormadan nasıl olacak xd
Sen soyle de dedenin halasiyla bile bir seyler çıkartırız xd
Metroyla 20 25 dakika ama orası değil maalesef djdjd
Komşu dedigin nedir aynı evin anahtarına sahip oluruz belli mi olur sjsjje
Eftelya22ye bağlı dediler ben öyle duydum xnd
Müge anli'ya da çıkartır mi peki djd
Kaderi kendi kaleminle ciziyorsun senin kaleminin ucuna bağlı ucuna xd sej nerdesin simdi 9 dakikadır xok meşgulsün herhalde xjd
Telefon elimdeyken hızlı chat ortamında mesajın dakikasına dikkat ederim xd
Keramet hızlı yazandadir diyorum Ekim xd yapabilecek misin yoksa bir mazeretin var mi xd
Başak burcuyum sen hangi burcsun xd
Ama karşındaki insan seni daha tam tanimiyorken onu telefon başında sebepsiz bekletmek de çok hoş olmaz gibi xd önemseyen insan bunu hesap vermek için değil de haber vermek için yapabilir xd ama zorla değil gönülden olan bir şey tabi..
Onu veririz o sorun değil xd haber verene eig de verilir xd
Biz topladiklarimizi israf etmeyiz merak etme xd
Ben de sen hak edersen her gece düzenli olarak yağış grafiği düzenleriz bir gün kuraklik yaşarsan ben ne ettim diye düşün diyorumm xd
Bir sorun olduğunda insan gibi söylendiğinde kesinlikle güzel bir tartışma ortamında sorun bırakmam ben zaten xd metodumuz insana insan olduğu için değer vermek, kavgacı olmamak lazım xd
İnsan olanla anlaşmak gibi de bir huyum vardır. Ama işte ben her zaman surec insanıyım. Yani bir konuda kişi isteğimi kırıyor ve emek harcamiyorsa bu beni yıpratıyor. Mesela birine ara beni dedim zamanında, numara önemli değil ama o aramak için çabaya girmediği an hani o çabayı o uğraşı göremediğim an soğuyorum.. bunu nasıl çözerim bilemiyorum :) olumlu ya da olumsuz bilemem ama benim için emek harcamayan insanlarla aramızda soğukluk olusuyor
Bu durum herkes için geçerli bir durum haklısın ama tam olarak tanımadığın birine de beni ara demezsin bir bağ kurmuşsun ki isteyebiliyorsun haklısın çaba görmeyince tat vermiyor ve her hangi bir ilişkiyi onunla gerek görmüyor insan doğal olarak soğuyor bence aşılabilir bir durum değil çünkü senin gibi düşünüyorum ve aşamadım o yüzden bu işlere artık eskisi gibi giremiyorum kırılmaktan incinmekten korkuyorum dolayısıyla hep mesafeliyim benim bu duruma bulduğum bulabildiğim çözüm de bu
Hic tanımadığım birine beni ara demem zaten. Samimiyetimiz var ki ara dediğimde bak numara vermek zorunda değil sen de değilsin saygı duyarım ama Instagram acarsin bi şey yaparsin o aramayı yaparsın. Müsait değil misin çok fazla 10 saniye ararsın müsait değilim cidden dersin ben o çabaya bile tamamim hani ille de konuşacak diye bir şey yok. Ama öyle bi talepte hevesimi kırıp uğraşamam edemem diyen insanla aramız direkt soğur yani xd
Bunu da sana baştan soyluyorum ki yapamasan bile cabani göster emek harca sonuç değil süreç önemli benim için gösterdiğin çabaya bakarım ben..
Kader kısmet değil, karşındakinin emek harcamamasi neden kader olsun, o o kişinin seçimi ve ona göre şekillendiriyoruz bizde hayatımızı. Senin verdiğin kararlar benim kaderimi etkiliyor elbette ama sonuçta bu kararı veren sensin efto xd
Zaten karşımdaki de benimle aynı heyecanı duysa o da ben gibi hevesli olur öyle değil mi? Xd
Kac kardestin xd
Bir kız kardeşim var benim de xd ablan kac yasinda evli mi bekar mi sizle mi yaşıyor
Tek cevabin sadece evli mi xd
Hayir ailemle yaşamıyorum da, sen sadece evli deyip bitirdin de bana mi soruyorsun xd ve de az önce başak burcuyum demiştik simdi tekrar soruyorsun kdjd
Hatta ben başak burcuyum sen nesin dedim ona da cevap vermemissin.. şehir dışındayım 4 aydır iş dolasiyla ama Ankara'ya gidip geliyorum fırsat buldukça tabi..
Sen unutkan misin acaba xd
Yukarıda kendin sordun oğlak misin başak misin diye basagim peki ya sen dedim ohoo xd
Kusura bakmiyorum da sen yine de kaçırma xddd yengeç nasıl iyi midir hangi ay oluyor o xd
22 Haziran 22 Temmuz demek daha doğru olmakla birlikte iyi doğum günün yeni bitmiş daha bir sene var yeni yaşına xd 98lisin o zaman xd
Ozguvenleri de yüksek yengeçlerin herhalde görünen o xd
Peki bu yengeç nelerle ilgileniyor bu sıralar xd
Ne üzerine staj alıyor anlamwdim xd
Nerede alıyorsun stajlarini dükkanının mi var batikentte xd
Ne sekilde alıyorsun stajlari peki
Uludağ neden bilmeyeyim yahu xd dedigim şey ne şekilde alıyorsun kimle kalıyorsun bursada
İşte bir anlaşma ile sizin firmanızda staj yapıyor olabilirler diye düşündüm De demek ablanda kalıyorsun xd
Ablanla aran iyi anlaşılan.. Ben okuyorum sayılır, çalışıyorum da. Sen ne olarak stajlarini al8yorsun onu anlamadım cd
Projelerde arge çalışmalarında başlarında oluyorum gizlilik esasından ötürü çalışmalar hakkında bilgi vermesemde çok iyi öğrenciler var hakikaten deha diyebiliriz yazılım bilgisayar konusunda gözetmenlik yapıyorum puanlarında etkili oluyorum vs vs onun dışında home office çalışıyorum daha çok yazılımla ilgileniyorum
Ablamla aramız da eh işte iyi sayılır o mevzulara çok girme boş verrr😅
Format atmayı biliyor musun onu söyle sen dii :D Klavyeyi iyi kullanıyorsan seninle kapışmak isterim ne dersin? xd
format işin şakası da klavye konusunda ciddiyim ben :D
Görürsün yani ne olduğunu yarışmadan sonra, m5 bilişim düello var site aynı metni aynı dakika içinde yazıyoruz, elinin ağrımadığını düşündüğün bir an varsa bekliyorum xd
Yok onunla hiç alakası yok, onu buradan paylaşmayı sevmiyorum o yüzden söylemedim de sen klavyeye gel hadi kaçma :D
Ağrıyor mu yani şimdi elin :D
E hadi yapalım seni durduran ne hodri meydan :D
niye şu an dar işini hallet akşam 11de yapalım. D
Tamam bilgisayrını al da gel bekliyorum ben xd
kazanan ne kazanıyorrr :D
evet sen söyle yenilecek olan sensin ben belirtmeyim sen belirt o yüzden sana yük olmasın xd
Klavyede kendime güvendiğim kadar başka bir şey de güvenmiyorum o yüzden sen söyle diyorjm xd
Başka Yusufu bilmem ben kazanan bir şey kazanmayacak mi cd
Tamam ben kazanırsam ne isteyim ona da sen karar ver xd
Tamam pcni al da yapalım iste xd çok zor bir işlem degil
Tamam 11de bilgisayarım önümde hazırım :D
Çok kolay.
#TauredKraliçesi yazın anında çıkıyorum <3
Ulaşır O Kolay da Ben Yanıt Verir miyim o şüpheli 😅 Yazdığı cümleye göre yanıt veririm
Hic sosyal hesabim yok zor yani. bir KS oda kac gün daha kalirim allah bilir
Zordur. Ad soyad ile hesap açmam , ekleyenlere de kolay dönmem
Cok kolaydir. Mesela burdan da mesaj atilabiliyor bana 😉
Beni bulmak kolaydır, ama konuşmak zordur
Sosyal medya hesaplarım yok
Hiç kolay ulaşılabilir biri olmadım, ben istediğim sürece bana ulaşabilirler.
Bir DM kadar uzaktayım. 😄
İmkansızdır çünkü kullanmıyorum.
İstersem ulaşabilirler.
Zordur. Ben istemedikçe kimse ulaşamaz bana.
Bana ulaşmak en fazla 5 dk alır herhalde
Sosyal medya kullanmıyorum 😂
Nasıl yani
Yani her zaman sana atılan mesajlara cevap verir misin
Son zamanlarda saldım yani geç cevap veriyorum ya da hiç cevap vermiyorum
Benim istediğim kişiler ulaşabilir :)
Ben de ulaşabilir miyim :))
Denedim ve dönerci kıza ulaşılıyormuş :D
Ben henüz ulaşmadım
Yazmadim ondandır abi :))
İstersem kolay istemezsem zor
Bi hi deseydin bari @minikkladyy
Bi hi bile demedi...
Öyle oldun valla
Sorry
Bi de bari hadi bekliyorum
Kolay
Ama kalmak zor
3 gunde bir cevap atarim😂
İsteyen mevlasını da bulur belasını da..
Zor çünkü kullanmıyorum sosyal medya 😁🤷♀️
izin verdiklerim ulaşabilir ancak
Sanırım biraz zor.
Öyle kolay değil bana ulaşmak
Kişiye göre değişir
Zordur, ulaşamaz
Kolaydıır
Hesabım yok ki
Zordur
Kolay sanırım
derdini anlatana kadar kolay
Zor idir