İnsta dan falan o kadar kıza istek atıyom dönen tek tük kişi. Yaş 24 hayır çoğunun da sevgilisi yok. Varsa bile saygı duyarım tabi ki. Ama bu işin taktiği nedir. Arabam mı olcak illa? Ha bu arada takipleştiğime genelde yazmıyorum :d
Nasıl bir ilişki istediğine bağlı bu tanışma işleri. Tek gecelik eğlencelik takılan bir tipsen en kolayı sizin. 1 saat içerisinde 3-4 tane ayrı kız bulursun. Kusura bakma ama edepsizlik almış başını yürümüş. Çok rahat bulursun. Nasıl bir amacın var söyle ona göre söyleyeyim.
Reis takılmalık olabilir çünkü tatil bölgesinde yaşıyorum. Ama her takılmayı yatak olarak algılama lütfen. Yani demek istediğim ben uçkuruna o kadar düşkün biri değilim. Hani afedersin dümdüz kız arkadaş olsa yine yeterli. Çevrem full erkek. Üni zamanı hep kızdı
Ha tamamdır 39 yazıyordu dedim biraz fazla detaya girdim galiba. Şöyle anlatayım. Özgüven problemim yok diyorsun zaten, o zaman sıkıntı yok. İnsanlarla tanışmak için en iyi vakit iletişim halindeyken olur. Yani bir insanın tanışmaya en müsait olduğu vakit toplumla iletişim halindeyken olur. Örneğin yolda yürüyen bir insan işine gidiyorsa, bir yere yetişiyorsa o insan bir iş içerisindedir. İletişim halinde değildir ve tanışmaya müsait değildir. Ama mesela parkta gelmiş oturuyorsa, oyun oynuyorsa, daha çok iletişim halindedir. Tatil bölgesindesin ve en uygun yerler aslında. İstanbul'da mecidiyeköy meydanında gibi düşünme kendini. Birinin yanına gidip merhaba ahmet ben senin adın nedir desen buradaki kadar anormal olmaz.
Valla ben oraya gelmeyeyim o zaman cinnet geçirim. Buradakiler bile o kadar egolu ve katı geliyor ki bana, bütün karşı cinse artık bacım gibi bakmaya başladım.
Eyvallah reis. İnsan bi çekiniyor ulan ya manitası varsa diye falan ne bileyim. İşte bi ayrılık oldu benim ondan sonra piyasa dan çekildim. Uzağım baya. Ama istekliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boş işler. Hoşlandığım birisi olursa giderim karşısına hoşlandım senden derim olur biter.
Özgüven sorunum yok sadece tanışmayı bilmiyorum.
Nasıl bir ilişki istediğine bağlı bu tanışma işleri. Tek gecelik eğlencelik takılan bir tipsen en kolayı sizin. 1 saat içerisinde 3-4 tane ayrı kız bulursun. Kusura bakma ama edepsizlik almış başını yürümüş. Çok rahat bulursun. Nasıl bir amacın var söyle ona göre söyleyeyim.
Yaşınızı yeni gördüm, önceki mesajlarımdaki üslubumu ona göre ele alırsınız :)
Reis takılmalık olabilir çünkü tatil bölgesinde yaşıyorum. Ama her takılmayı yatak olarak algılama lütfen. Yani demek istediğim ben uçkuruna o kadar düşkün biri değilim. Hani afedersin dümdüz kız arkadaş olsa yine yeterli. Çevrem full erkek. Üni zamanı hep kızdı
Kanka yaşım 24 sorun değil 4 yaş var aramızda
Ha tamamdır 39 yazıyordu dedim biraz fazla detaya girdim galiba. Şöyle anlatayım. Özgüven problemim yok diyorsun zaten, o zaman sıkıntı yok. İnsanlarla tanışmak için en iyi vakit iletişim halindeyken olur. Yani bir insanın tanışmaya en müsait olduğu vakit toplumla iletişim halindeyken olur. Örneğin yolda yürüyen bir insan işine gidiyorsa, bir yere yetişiyorsa o insan bir iş içerisindedir. İletişim halinde değildir ve tanışmaya müsait değildir. Ama mesela parkta gelmiş oturuyorsa, oyun oynuyorsa, daha çok iletişim halindedir. Tatil bölgesindesin ve en uygun yerler aslında. İstanbul'da mecidiyeköy meydanında gibi düşünme kendini. Birinin yanına gidip merhaba ahmet ben senin adın nedir desen buradaki kadar anormal olmaz.
Öyle reis. İstanbul o konuda sıkıntı. Ama İstanbul insanı daha entelektüel ben Seviyom. burada ki baya egolu. orada ki daha samimi bence
Valla ben oraya gelmeyeyim o zaman cinnet geçirim. Buradakiler bile o kadar egolu ve katı geliyor ki bana, bütün karşı cinse artık bacım gibi bakmaya başladım.
Kanka o kadar basit ki gidip muhabbet açsan yeterli
Reis tanımıyorum olay bu. Sosyal medya dan buluyorum. Çok ortam çevrem yok. Yoksa acımam üni zamanı hareketliydim
Dostum tanimiyosan git yaz ama gidip çok güzelsin falan yazarsan engeller doğal ol farklı ol
Öyle reis ben sevmem onları zaten. Hikayeye yanıt vermek mantıklı :d
He aynen bak olabilir mesela fotoğraf attı hikayesine atıyorum ayakkabıların çok hoş vs de farklı ol yani
Eyvallah reis. İnsan bi çekiniyor ulan ya manitası varsa diye falan ne bileyim. İşte bi ayrılık oldu benim ondan sonra piyasa dan çekildim. Uzağım baya. Ama istekliyim
Ben bi kıza yazmıştım kız ortaokul arkadaşim çıktı aga insanda biraz da şans olucak
Öyle ya işte benim huyum yazmıyorum. Veya bi kızla muhabbet yürüyor o susuyor ömür boyu yazmam 😂😂. Yani belki kız konuşmak istemiyor gibisinden
Kızlar hep karşıdan bekler sende karşıdan beklersen bekle bekle ölürsün
Öylr valla ben bi kaç adım atayım o zaman yetti gari 😂 cidden kızlara karşı erkek baya bi önden gitmeli
Araba değil istersen milyarlarin olsun güven olmadı mı olmaz herkes korkuyor artık insanlardan
Kesinlikle öyle kızlar paraya tipe bakmıyor okey. Ama ben tanışma işini bilmiyorum. Millet nasıl tanışıyor