Bu öneride ciddiyim çoğu şirket bu yöntemi deniyor basit ve anlamlı ve akılda kalıcı "getir, Hepsiburada, istegelsin, gibi şirketler bu basitliği kullanıyor
Evet kesinlikle katılıyorum sana güzel bir takdik pazarlama için ama Pizza markası için basit kalıyor ama online satış üzerine çok mantıklı bir isim olabilir satış odaklı
Şimdi basitliği insanları çeker ve tadından ve hizmetten memnun kalırlarsa bir daha unutmazlar orayı Hatta insanlar dalga geçmek için bile birbirlerine bahseder burayı ve bedava reklamın olur senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pizza restoranı açmadan evvel birkaç restoran sahibiyle konuş işler nasıl gelir gider durumu öyle gir ekonominin durumunu biliyorsun
Ben öyle bir insanmıyım ( 2008 itibariyle işin içindeyim) mecnun kardeşim 🙂
İşin icindeysen tamam o zaman amca
İsim olarak "AL SANA"
O ağzın çeksin emi amca nedir ya ayrıca o ne öyle birine bisküvi ikram eder gibi al sana 😂
Sen kendine amca demişin ben napim şöyle "al sana pizza" zaten ikram eder gibi olması insanları çekiyor
Başka bir öneri alayım sende var o ışık var
Bu öneride ciddiyim çoğu şirket bu yöntemi deniyor basit ve anlamlı ve akılda kalıcı "getir, Hepsiburada, istegelsin, gibi şirketler bu basitliği kullanıyor
Evet kesinlikle katılıyorum sana güzel bir takdik pazarlama için ama Pizza markası için basit kalıyor ama online satış üzerine çok mantıklı bir isim olabilir satış odaklı
Şimdi basitliği insanları çeker ve tadından ve hizmetten memnun kalırlarsa bir daha unutmazlar orayı
Hatta insanlar dalga geçmek için bile birbirlerine bahseder burayı ve bedava reklamın olur senin
Sende kağanın zekasını görüyorum 🙂 kulak versem mi diye düşünüyorum
Bence bi düşün tabi işi kuracak sensin ki en önemlisi maliyet ve lezzet ikisini doğru orantıda yaptın mı isim ne olursa olsun alır yürür senin iş
Ve onun adı Kaan değil gözlüklu çocuk 😃
İşte bu cevapla senin gerçek bir L&M'ci olduğuna emin oldum gözlüklü çocuk doğru söylüyor 😎
Harunun yeri
Senin adın Harun galiba 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!