Bilgisayarımı fabrika ayarlarına döndürdüğüm için çok pişmanım. Fabrika ayarlarına döndürmeden önceki tarihe nasıl geçebilirim?

Özel dosyalarım vardı fabrika ayarlarına geri dönmeden önce ama dosyalar sarı kilitli simgeliydi. Fabrika ayarlarına geri dönmeden önce onları bir USB belleğime yedekledim sonrasında ise bilgisayarımı fabrika ayarlarıma geri döndürdüm yani sıfırladım her şeyi sildim. Bilgisayarımı sıfırladıktan sonra USB belleğimi taktım ve dosyalarım gözüküyordu aynı şekilde kilit simgeli olarak. Masaüstüne atmaya çalıştım fakat hata verdi. "Bu dosyayı gerçekleştirmek için izin gereksiniminiz var" diye bir hata. Bilgisayarım aynı bilgisayar olmasına rağmen önceden yaptığım şeylere karşı yetki vermiyor. USB belleğimdeki dosyalarıma erişim sağlayamıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Bilgisayarcıya falan götürsem hallederler mi acaba? Eğer ki fabrika ayarlarıma geri döndürmeden önceki tarihe ulaşabilirsem o kilidi devre dışı bırakabilirim

Bilgisayarımı fabrika ayarlarına döndürdüğüm için çok pişmanım. Fabrika ayarlarına döndürmeden önceki tarihe nasıl geçebilirim?