Gece gelen gizemli mesaj ve site?

Merhaba sizlere bir sorum olacak özet geçiyorum;
Sabah kalktım ve wp baktım arkadaşım mesaj atmış kayıtlı olmayan ve pp si görülmeyen bir şahıs kendisine mesaj atarak;
" yeni hesap: -kullanıcı adı-
şifre: -bir şifre-
mevcut bakiye - bakiye-
lütfen bu bilgileri kimseyle paylaşmayın"
yazmıştı ve altında bir link vardı mesaj sabah atılmıştı numarayı uygulama ile sorguladım ve karşıma arif afkanistan diye bir isim çıktı? arkadaşıma siteye girmesini söyledim fakat haklı olarak girmedi biraz konuştuktan sonra girmeye karar verdi siteye girip verilen hesapa girdi site banka ve kripto para sitesini andırıyordu sitenin fotoğrafını atmayacağım fakat şöyle özetleyebilirim hesapta 1.2milyon dolara yakın bir para görünüyordu hemen altında (ne olduğunu anlayamadım ama yüksek ihtimal çekilen para) günlük para tahsilatı 500 bin dolar yanında aylık para tahsilatı 15 milyon dolar yazıyordu sonra bende siteyi alıp Tor Browser ile girip kurcaladım site banka uygulamasını andırıyordu para çek para yatır para transfer et ve vip al butonları var para çekmeyi denedik fakat kripto cüzdanı ve belirsiz bir şifre istiyordu ( çekebilsek hesabı boşaltçaktık :D ) geçmiş işlemlerde saniyeler içinde para çekme yatırma transfer gibi işlemler vardı sonra çıktık diğer detaylar ise ;
- siteye bakarken saat ö. s. 7 civarıydı ve yapılan işlemlerin saati aynı gün içinde saat 23:30 cıvarındaydı dünya saati ile farklıdır diye geçtik
- yapılan işlemler gerçekten saniyelik ve yüksek miktarlardı meseja hesaba 50k dolar girmiş 10 saniye sonra 5k çekilmiş 3 saniye sonra tekrar 20k girilmiş vb.
- o ay içinde 15 milyon dolar çekilmiş görülüyordu
- siteye girerken zor girdik 3-4 kere f5 atmam gerekti
- site resmi bir siteyi andırıyordu
- siteyi ve bilgileri atan bir türk numarasaydı
- arkadaşım 2-3 saat sonra numaraya yazmıştı ama mesaj gitmedi bile
ne olduğu hakkında ise tahminim örgütlerin kullandığı bir site olabilir fakat niye rasgele bir numaraya atmıştı belkide yanlışıkla?
bahsettiğim gibi numarayı sorguladığımda karşıma çıkan isim arif afkanistandı buda afkanlarla ilgili bir hesap olabilir diye düşünmeme sebep oldu sizce ne olabilir? olay uzun oldu fakat gerçekten özetini anlattım :D

Gece gelen gizemli mesaj ve site?